Skocz do zawartości
IGNOROWANY

gość z forum Toyoty kupił sobie A4 -parę cytatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tylko tyle... - Co za puste dętki... :polew:

Opublikowano

A ja myślałem, że styl i klasę to mają tylko ci od Alfy Romeo...

Chyba raczej styl i kasę :polew: (na naprawy). BTW. brat ostanio kupił :decayed:
Opublikowano

dla mnie licza sie 3 marki AUDI VW BMW :tongue4: zadne tam japonskie wynalazki mi nie podchodza... ale rozni ludzie rozne gusta...

kolega widze ma 20 lat i w glebokim powazaniu np: toyote supre, honde nsx, nissana skyline'a GTR, mazde RX-7? :wink4:

Opublikowano

wustyle, zapomniałeś o Subaru :)

Opublikowano

dla mnie licza sie 3 marki AUDI VW BMW :tongue4: zadne tam japonskie wynalazki mi nie podchodza... ale rozni ludzie rozne gusta...

kolega widze ma 20 lat i w glebokim powazaniu np: toyote supre, honde nsx, nissana skyline'a GTR, mazde RX-7? :wink4:

Fajne,ale zadnego z nich bym nie kupil...

Opublikowano

marka samochodu nie ma znaczenia są porostu modele mniej udane i te bardziej nie ma co się rozwodzić która marka lepsze

a już tak jest że każdy chwali to co ma

PS

Wg mnie najnowsze modele audi stylistycznie są do bani

Opublikowano

Ale Audi teraz to jest do groma :>

Wczesniej jak przejezdzalo sie przez wioske to same bmw golf II wyjatkowo III i calibra a teraz 80 B3 B4 100 i co jakis czas A4 a nawet A6 C5. :) :) :)

Opublikowano

a ja nawet widze 2 a8 d2 :kox: a a4 w mojej okolicy to jest co najmniej 10 w promieniu 10km a nawet bym wiecej naliczyl.... same sedany :naughty:

Opublikowano

U mnie też sie narobiło A4 B5 to bedzie ze 20 nielicząc okolicznych wiosek z czego ze 4-6 są moze na forum ale i tak sie nie udzielają. B6 troche mniej ale też są a B7 ze 2 są juz :gwizdanie:

A na wioskach to u mnie lepsze fury niz w samych Rykach czy Deblinie(sąsiednie miasto) nawet Q7 jeżdzi czy najnowsze A6 :gwizdanie:

A toyoty... też są :tongue4:

Opublikowano

w mej wsi smiga babka z wrocka yariskiem i kolezana corollka :evil: i zadnych innych nei kojarze, jezdza bmw merce cytryny peugeoty audi vw fiaty itp jak wszedzie

Opublikowano

koniec.wystarczy.zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...