Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

C7 Resident

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w razie gdyby ktoś szukał... obniżyłem cenę, stan auta naprawdę bardzo dobry. jestem skłonny do negocjacji.

image;s=732x488
WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Perłowy, Diesel, 245 KM, 2 967 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,

Opublikowano

Może ktoś chciałby kupić?

Sprzedam cały swój zestaw: kabel AMI, adapter HDMI, Google Chromecast.

IMG_20200621_164323.jpg

Opublikowano

Jak tu nie pójdzie to spróbuj na grupie A6C7 na FB niedawno tam wszyscy chcieli to mieć :decayed:

Edytowane przez qujot

Opublikowano
W dniu 22.06.2020 o 16:22, qujot napisał:

Jak tu nie pójdzie to spróbuj na grupie A6C7 na FB niedawno tam wszyscy chcieli to mieć :decayed:

I nadal tak jest :decayed: sprzedane w 5 minut

Opublikowano

Widziałem właśnie :D

Opublikowano
  • Autor

Tam to sie wszystko szybko sprzedaje ;)  Ja juz tam kilka rzeczy sprzedałem w dosłownie 10 minut  ;)

Opublikowano

Ale cFaniaków, co pozjadali wszystkie rozumy, też jest mnóstwo.. ;)

Opublikowano
W dniu 17.06.2020 o 10:28, jedrekx napisał:

w razie gdyby ktoś szukał... obniżyłem cenę, stan auta naprawdę bardzo dobry. jestem skłonny do negocjacji.

image;s=732x488
WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Perłowy, Diesel, 245 KM, 2 967 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,

zdrowy kaban :kox:

Opublikowano
2 godziny temu, jedrekx napisał:

Ale cFaniaków, co pozjadali wszystkie rozumy, też jest mnóstwo.. ;)

to też się zgadza.

Opublikowano
25 minut temu, A-rek napisał:

to też się zgadza.

dajta linka

Opublikowano
12 godzin temu, Dev napisał:

zdrowy kaban :kox:

a dzięki też mi się widzi :kox:  :decayed: i szkoda mi go strasznie

Opublikowano
W dniu 28.06.2020 o 23:15, Dev napisał:

dajta linka

https://www.facebook.com/groups/1905125356407274/

jest też druga z końcówką "POLSKA" pisana capslockiem ale tam ruch mniejszy a i jakoś sztywno.

Na tej z linka to wesoło czasem :grin:

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, qujot napisał:

https://www.facebook.com/groups/1905125356407274/

jest też druga z końcówką "POLSKA" pisana capslockiem ale tam ruch mniejszy a i jakoś sztywno.

Na tej z linka to wesoło czasem :grin:

Ja nie mam siły na tych grupach juz sie udzielać bo co drugi to znawca .....

Pomija  3 x Sline itd itp

Ale jakis czas temu gość kłucił się że ma lampy full led z przodu i nie ma dynamicznych kierunków w polifcie i gadam pierdoły ze zawsze w Ledowych były dynamiczne kierunki z tyłu ..... okazało się ze ma ksenon ....  sami znawcy...... hehehe

Opublikowano

3xSline to klasyka :grin: i codziennie pytanie jaki olej lać do silnika X.X :decayed:

Opublikowano
W dniu 30.06.2020 o 15:50, Cuber napisał:

Pomija  3 x Sline itd itp

A, że tak dopytam ..... :dziura:

Jak to jest w sumie z tym zawieszeniem s-line (1BV), jest on zawsze łączony z s-line'em wewnętrznym, czy może być s-line wewnątrz ale zawieszenie zwykłe( 1BA lub 1BE)?

Opublikowano
22 godziny temu, A-rek napisał:

Jak to jest w sumie z tym zawieszeniem s-line (1BV), jest on zawsze łączony z s-line'em wewnętrznym, czy może być s-line wewnątrz ale zawieszenie zwykłe( 1BA lub 1BE)?

Zawiesznie S-line jest podstawą wyposażenia s-line. Jak masz wersje s-line to masz zawsze zawias sportowy. Paket zewnętrzny tu nie gra roli.

Opublikowano

Możesz mieć zewnętrzny i wewnętrzny sline a zawieszenie 1BE. 

Opublikowano
  • Autor

W dniu 2.07.2020 o 12:33, A-rek napisał:

Konfigurując samochód i zamawiając pakiet S-line wewnętrzny zwany tez Interior zawsze dostawałes zawieszenie 1BV , z tego co pamietam to mogłeś je zmienic wedle własnego życzenia w dalszej konfiguracji , oczywiscie nie dotyczy powyzsze zawieszenia penumatycznego

Dalej jesli znowu nie zamówiłeś pakietu wewnetrzengo S-line to mogłeś jedynie domówić zawieszenie 1BE czyli sportowe ! nie było juz możliwosci zamówienia 1BV S-line!  

W dniu 3.07.2020 o 10:56, Muskel1 napisał:

Zawiesznie S-line jest podstawą wyposażenia s-line. Jak masz wersje s-line to masz zawsze zawias sportowy. Paket zewnętrzny tu nie gra roli.

Zawieszenie Sportowe to 1BE je mogłeś zamówić nawet do golasa.....

Zawiesenie S-line to 1BV  tylko łączone z pakietem wewnetrzym S-line 

Opublikowano

Panowie ile to może być warte , nowki w zależności od aso i zniżek 7.8-9.3tys zł komplet.20200704_104940.jpg

Opublikowano
W dniu 4.07.2020 o 11:23, Cuber napisał:

Konfigurując samochód i zamawiając pakiet S-line wewnętrzny zwany tez Interior zawsze dostawałes zawieszenie 1BV , z tego co pamietam to mogłeś je zmienic wedle własnego życzenia w dalszej konfiguracji , oczywiscie nie dotyczy powyzsze zawieszenia penumatycznego

Dalej jesli znowu nie zamówiłeś pakietu wewnetrzengo S-line to mogłeś jedynie domówić zawieszenie 1BE czyli sportowe ! nie było juz możliwosci zamówienia 1BV S-line!  

Zawieszenie Sportowe to 1BE je mogłeś zamówić nawet do golasa.....

Zawiesenie S-line to 1BV  tylko łączone z pakietem wewnetrzym S-line 

Dokładnie. Ja mam w C6 ORI S line wewnętrzny i zewnętrzny a zawieszenie sportowe 1BE. Szczerze to i tak mogłoby być bardziej komfortowo, no ale na 1BA to by wysoko stała niestety.

Edytowane przez pelonek1