poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Kaziu to było Łódź-Warszawa 1:0 chodziło o toasty, że Łódź wygywa kolejnym toastem, tylko powinni liczyć lepiej bo było ze 4:0
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Kaziu to było Łódź-Warszawa 1:0 chodziło o toasty, że Łódź wygywa kolejnym toastem, tylko powinni liczyć lepiej bo było ze 4:0 może i Łódź No właśnie myślałem, że to toasty ale czemu non stop było 1:0 i to mnie zastanawiało
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 że to toasty ale czemu non stop było 1:0 chyba tylko slawek to wie
slawek66 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Cały czas toast był wznoszony po raz pierwszy :biggrin: Była i Łódź, był i Toruń, był i Olsztyn i było super :exclaim: Wszyscy obecni byli wspaniali
dawid835 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Dzienki Panowie za tak wspaniałą organizacje wszystkiego naprawde super. :biggrin:
Aniol Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Gratuluje organizatorom. Zajeb... impreza szkoda że 2 razy w roku ale nie ma co przesadzac ...
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ja rowniez bardzo dziekuje, poziom max i wogole wszystko bylo super, najbardziej sie cieszylam ze mialam duzo prywatnosci, chodzi mi o to ze caly pokoj 2-osobowy byl tylko dla mnie Hugo i Miron na podium chwaly, macie u mnie oltarzyk teraz tylko odliczac czas do nastenego zlotu... MOŻE MAJÓWKA??????????????????????????????????????????????
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 chodzi mi o to ze caly pokoj 2-osobowy byl tylko dla mnie i ty nic nie mowilas a ja z Prezesem spalem Czuje ze Prezes to na ostrym kacu i dlatego naszych podziekowan nie odbiera
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 jak nie mowilam jak mowilam, ma sie chody u gory, hihihi...
Aniol Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 NIUNIAA4 Majówka to świetny pomysł wg mnie BOMBA. Może tym razem Zakopane ?? Zjazd Audi pod Czorsztyńskim zamkiem ?? Może być zaje...
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 trzebabedzie cos juz zaczac myslec, tylko gdzie jest szeryf, milczy tylko
Hugo Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Dziękuje bardzo wszystkim za podziękowania :biggrin: Faktycznie było sporo załatwiania i czuwania nad wszystkim , ale jak zobaczyłem jak się wszyscy bawią i jak teraz czytam Wasze posty to wiem , że było warto. Dlatego chciałem złożyć serdeczne podziękowania dla Mirona78 za naprawdę wielką pomoc Dziękuje również Wszystkim , którzy przyjechali i świetnie się bawili.Byłem na kilkunastu takich zlotach i powiem Wam , że u Nas była pełna kulturka i super atmosfera.Tak trzymać
Gość MorgothDBMA Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Także dołączam się do podziękowań: atmosfera super, organizacja extra. WIelkie dzięki Hugo i Miron78 :twisted: :twisted:
jurekmas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Dzięki za organizację. Uważam,że zlot był super, atmosfera rewelacyjna i już myślę o kolejnym
boban Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Mimo że nie byłem - siła wyższa - wszystkim gratuluje udanej imprezy. Tak trzymać!!!
Krisu Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 poziom max i wogole No nie przesadzajmy :exclaim: Czasami max trzymał pion... chociaż rzadko :smile:
MAx Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 poziom max i wogole No nie przesadzajmy :exclaim: Czasami max trzymał pion... chociaż rzadko :smile: to pewnie dlatego ze od czasu do czasu mialem awarie żyrokompasu
Rekomendowane odpowiedzi