rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Carbon z napisem w osce.. ykk do kogo pijesz? sorry za OT
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak dla mnie to carbon każdy może mieć :tongue4 No...czysto teoretycznie Fajna okleina, potem to bezbarwnym i może być ciekawie :mysli Bardzo ciekawa ...kupa :polew: Carbon z napisem w osce.. Jeszcze jest.. mnie tam on w oczy nie razi ..a byle jakich chjowych naklejek lepił nie będę
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Policz ile osób na forum ma ori carbon z RS4 ? I nie mów , że to nie jest "inne" Jak dla mnie to carbon każdy może mieć I średnio mi się widzi u mnie... A przede wszystkim są zbyt drogie Tzn. imitację carbonu (okleinę) to faktycznie może mieć każdy. A na ori carbon dużo osób sie nie rzuca bo wiadomo cena robi swoje.
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Bardzo ciekawa ...kupa :polew: taaak ragguś taaak A może by tak: http://www.flokowanie.pl/index.html Ciekawe jaka cena by była za to
pre_pl Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pomalować? Robił to juz ktos na forum może? U nas na PO MO RZU Leoneq
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 taaak ragguś taaak :tongue4 Kup se ...zrób se... ja popatrzę na efekty Flokowanie .. a nie bedzie to ciężkie w utrzymaniu ? Syf ,kurz .. się będą do tego przylepiać :
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Flokowanie .. a nie bedzie to ciężkie w utrzymaniu ? Syf ,kurz .. się będą do tego przylepiać : A w czym problem? jak się dba to się ma czysto w środku Jakoś ludzie robią cale deski i inne elementy a to tylko listwy dekoracyjne... Kumpel zna kogoś kto to robi, będę wiedział ile takie coś kosztuje
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Napiszcie coś o tym flokowaniu bo nie jestem w temacie
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Napiszcie coś o tym flokowaniu bo nie jestem w temacie skóra, flok, alkantara, plastik, wełna... ale to nie ta firma co podałem wyżej link. Jak będę znał ceny to dam znać Materiał dowolny, kolorystyka też, wzorek itp.
malik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak dla mnie to carbon każdy może mieć Tia Chyba nie wiesz co znaczy znalezienie listew węglowych do b6/b7. I w jakich są cenach :gwizdanie:
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak dla mnie to carbon każdy może mieć tia :gwizdanie: Za odpowiednią kasę czyli jakieś 1.900
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 malik właśnie dlatego ich nie chcę Ogólnie to ten carbon nudny mi się wydaje Pewnie dlatego że mam tarczę w zegarku carbonową i codziennie na nią patrzę
JORG-Composite Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 1900 zł za carbonowe dekory... przelicze... cene swoją podam
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 malik właśnie dlatego ich nie chcę Ogólnie to ten carbon nudny mi się wydaje Pewnie dlatego że mam tarczę w zegarku carbonową i codziennie na nią patrzę Z okleiny ta tarcza czy ori ?
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Z okleiny ta tarcza czy ori ? zbyt dobry zegarek, żeby sobie pozwolili na takie coś
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Z okleiny ta tarcza czy ori ? zbyt dobry zegarek, żeby sobie pozwolili na takie coś To uważaj bo carbon jest w cenie A co do listew to może aluminium
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak dla mnie to carbon każdy może mieć Tia Chyba nie wiesz co znaczy znalezienie listew węglowych do b6/b7. I w jakich są cenach :gwizdanie: To samo w b5 .. ja spędziłem prawie rok śledząc aukcje na allegro ..i w końcu znalazłem Ogólnie to ten carbon nudny mi się wydaje Fajnie to sobie tłumaczysz Okleina do parapetów lepsza :tongue4:[br]Dopisany: Styczeń 24, 2009, 11:30:04 _________________________________________________malik Twoje jakby bardziej czarne niż moje ..ale efekt jest zarąbisty..lakierowany carbon.. światlo sie pięknie odbija
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Fajnie to sobie tłumaczysz Okleina do parapetów lepsza :tongue4: tańsza A może znudził mi się dlatego że na forum go dużo Nie wiem, zwyczajnie - wolałbym coś innego...
Rekomendowane odpowiedzi