tetis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Widząc plan zlotu posmutniałam,ze nie ma żadnych konkurencji grupowych dla uczestników. Moja propozycja-może wspólnie coś ustalimy....jeśli ktoś ma jakiś pomysł na gry lub zabawy to piszcie-oczywiście panowie pisząc zabawy nie mam na myśli tylko jednego ukierunkowania [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 21:43_________________________________________________ Moja pierwsza propozycja: - zrobić jakąś sztafetę :gwizdanie: można utworzyć grupy 4 osobowe i w zależności ile wolnego miejsca będzie przy ośrodku i wymyśleć z 4 konkurencje... np: Start -> 1 osoba: przejazd na małym dziecinnym rowerku -> 2 osoba: skoki w worku na okreslonym dystansie -> 3 osoba: wypicie 0,5 l piwa i rzut pilka do kosza -> 4 osoba ulożenie z kart domu na wys 3 kondygnacji. to tylko propozycje wymyślone na szybko tak na poczekaniu aby śmielej wam sie pisało :>
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie głupie wręcz pozytywnie jak będą konkursy [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 21:52_________________________________________________każdy będzie chciał być 3 osobą
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm W zasadzie ja nie mam nic przeciw Myślcie
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm W zasadzie ja nie mam nic przeciw Myślcie Można byłoby rywalizować na regiony ...byłaby zabawa na maxa
tetis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 mysli: nie głupie :naughty Dobra zabawa dla wszystkich i towarzyszy temu zawsze niezły ubaw Tylko prócz pomysłów tez licze na wasza pomoc-bo sama sie z tym wszystkim nie przebije [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 22:14_________________________________________________ Można byłoby rywalizować na regiony ...byłaby zabawa na maxa Dobry pomysł..łatwiej bedzie utworzyć grupy
Suli Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie głupie wręcz pozytywnie jak będą konkursy [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 21:52_________________________________________________każdy będzie chciał być 3 osobą Taaa... to łatwizna i przyjemność :gwizdanie: co innego, gdyby w grę wchodziło 0,5 krówki Powszechnie wiadomym jest, że podnoszenie wyczynowe ciężarów to nasz sport narodowy na zlotach Ja bym proponował zacząć od zawodów bezalkoholowych np. wyścigi avantów na kreskę z lodówką w środku :nabijasie: Albo z kuflem piwa na masce - wygrywa ten, który przyjedzie pierwszy i nic nie wyleje
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm W zasadzie ja nie mam nic przeciw Myślcie Można byłoby rywalizować na regiony ...byłaby zabawa na maxa Już nie raz były próby... Na ostatnim padło nawet wyzwanie... niestety koledzy z jednego regionu troszku zawiedli :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 hmmm przeciez w Sobote miedzy godziną 11-16 ma byc wlasnie coś zorganizowane przez organizatorów :gwizdanie: to tak na marginesie................. :gwizdanie:
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 -> 1 osoba: przejazd na małym dziecinnym rowerku Chciałbym zobaczyć taki wyścig powiedzmy tak w piątek koło północy
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 hmmm przeciez w Sobote miedzy godziną 11-16 ma byc wlasnie coś zorganizowane przez organizatorów :gwizdanie: to tak na marginesie................. :gwizdanie: ciekawe ciekawe a co jeśli można
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 hmmm przeciez w Sobote miedzy godziną 11-16 ma byc wlasnie coś zorganizowane przez organizatorów :gwizdanie: to tak na marginesie................. :gwizdanie: ciekawe ciekawe a co jeśli można tajemnica
tetis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 hmmm przeciez w Sobote miedzy godziną 11-16 ma byc wlasnie coś zorganizowane przez organizatorów :gwizdanie: to tak na marginesie................. :gwizdanie: ciekawe ciekawe a co jeśli można tajemnica ja tu za organizacje się wzięłam a powinnam zacząć od pozwolenia i wyznaczenia czasu na takie wyskoki Zany już jest przedział czasowy w którym można by coś działać?wtedy,też łatwiej będzie dostosować konkurencje...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm W zasadzie ja nie mam nic przeciw Myślcie Można byłoby rywalizować na regiony ...byłaby zabawa na maxa Proponuję: KRAKÓW <<<------>>> RESZTA ŚWIATA
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm W zasadzie ja nie mam nic przeciw Myślcie Można byłoby rywalizować na regiony ...byłaby zabawa na maxa Proponuję: KRAKÓW <<<------>>> RESZTA ŚWIATA kurde nie wiedziałem nawet że to spot miedzynarodowy
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zany już jest przedział czasowy w którym można by coś działać?wtedy,też łatwiej będzie dostosować konkurencje... W pierwszym poście zlotu, również troszku wyżej Cuber napisał W sobotę między godz 11.00 a 16.00 mniej wiecej coś chcemy zorganizować. Ale to wszystko się może jeszcze zmienić. No i między obiadem a kolacją będzie chwila wolna...
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko a kiedy rozmowy przy furmankach będą ? stary na to potrzeba kilku ładnych godzin
tetis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zany już jest przedział czasowy w którym można by coś działać?wtedy,też łatwiej będzie dostosować konkurencje... W pierwszym poście zlotu, również troszku wyżej Cuber napisał W sobotę między godz 11.00 a 16.00 mniej wiecej coś chcemy zorganizować. Ale to wszystko się może jeszcze zmienić. No i między obiadem a kolacją będzie chwila wolna... Choć blondynką jestem to tyle doczytałam chciałam sie tylko upewnić czy juz ten czas nie został wypełniony.
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko a kiedy rozmowy przy furmankach będą ? stary na to potrzeba kilku ładnych godzin Na forum Sobie pogadaj Mało Ci :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 23:31_________________________________________________ Choć blondynką jestem to tyle doczytałam :kox:chciałam sie tylko upewnić czy juz ten czas nie został wypełniony. Mamy różne pomysły i chcemy coś zorganizować
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Widząc plan zlotu posmutniałam,ze nie ma żadnych konkurencji grupowych dla uczestników. Moja propozycja-może wspólnie coś ustalimy....jeśli ktoś ma jakiś pomysł na gry lub zabawy to piszcie-oczywiście panowie pisząc zabawy nie mam na myśli tylko jednego ukierunkowania [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 21:43_________________________________________________ Moja pierwsza propozycja: - zrobić jakąś sztafetę :gwizdanie: można utworzyć grupy 4 osobowe i w zależności ile wolnego miejsca będzie przy ośrodku i wymyśleć z 4 konkurencje... np: Start -> 1 osoba: przejazd na małym dziecinnym rowerku -> 2 osoba: skoki w worku na okreslonym dystansie -> 3 osoba: wypicie 0,5 l piwa i rzut pilka do kosza -> 4 osoba ulożenie z kart domu na wys 3 kondygnacji. to tylko propozycje wymyślone na szybko tak na poczekaniu aby śmielej wam sie pisało :> 3 propozycja jest dobra
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...a sprawdzaliscie jaka bedzie pogoda-zabezpieczenie na kazda ''okazje'' bedzie w cenie...
Rekomendowane odpowiedzi