mystic.pl Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) 11 godzin temu, granatowy napisał: Zdjęcia czarnego RS4 B9 na 21" zimówkach i zawieszeniu KW - dobrze wygląda. https://www.instagram.com/gepfeffert/ Mi osobiście nie podoba się na takiej glebie. Wygląda jak by ktoś mu cegieł nawkładał i gonił na budowę. Na seryjnym zawiasie wygląda zdecydowanie lepiej, jedyne co to bym z 10mm odsadził koło na zewnątrz. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez mystic.pl
turdzi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 3 godziny temu, mystic.pl napisał: Mi osobiście nie podoba się na takiej glebie. Wygląda jak by ktoś mu cegieł nawkładał i gonił na budowę. Na seryjnym zawiasie wygląda zdecydowanie lepiej, jedyne co to bym z 10mm odsadził koło na zewnątrz. Mnie tez nie kompletnie nie moj klimat. Tymczasem namierzony
granatowy Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 5 godzin temu, mystic.pl napisał: Mi osobiście nie podoba się na takiej glebie. Wygląda jak by ktoś mu cegieł nawkładał i gonił na budowę. Na seryjnym zawiasie wygląda zdecydowanie lepiej Kombi są uniwersalne - może jechali na budowę
barca8585 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tylko żeby go piraci z Somali nie przejęli
turdzi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Na całe szczesćie piraci nie odbili juz bezpiecznie przy brzegu nogi juz chodza
turdzi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie wytrzymałem.Zrobilem flaszkę z ochroną portu i proszę 1
granatowy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 W Norwegii ciągle jest moda na biały kolor ?
Gibons Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ale widać że tylko z daleka obejrzałeś bo nie ma śladów na śniegu ;P Czy bałeś się że przymarzniesz do szyby haha
Gibons Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Coś mi się wydaje że to foto z drona hehe
turdzi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 20 minut temu, granatowy napisał: W Norwegii ciągle jest moda na biały kolor ? Nie interesuje mnie specjalnie na co jest moda.Jest biały bo taki chcialem.
turdzi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 5 minut temu, Gibons napisał: Coś mi się wydaje że to foto z drona hehe Nie z tel. nie chciałem podchodzić bo wszędzie kamery zresztą i tak nie wiele widać bo auto cale zapakowane.
Gibons Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 2 minuty temu, turdzi napisał: Nie z tel. nie chciałem podchodzić bo wszędzie kamery zresztą i tak nie wiele widać bo auto cale zapakowane. Fajna furka nawet pod tą kupą śniegu się wyróżnia
YoGi1984 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ile bym dał żeby taka zima była u nas, wkońcu by człowiek trochę wykorzystał to quattro gdzieś pod galeria na parkingu a tak poza tym to gratuluje furaka, teraz tylko talon na benzyne i można się bawić
granatowy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 15 minut temu, turdzi napisał: Nie interesuje mnie specjalnie na co jest moda.Jest biały bo taki chcialem. Chodziło o śnieg.
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 9 godzin temu, Gibons napisał: Fajna furka nawet pod tą kupą śniegu się wyróżnia W sumie w transporcie to te samochody wszystkie wyglądają tragicznie ale i tak fajnie było zobaczyć.
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, granatowy napisał: Chodziło o śnieg. Zle zrozmialem Edytowane 30 Stycznia 2018 przez turdzi
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) za***ista fura-teraz jeszcze b5 b7 do klp do garażu i bajka-tylko pewnie opłaty by zjadły :-) btw białego- jest go od zajebania- ale avant b8/b9 robi mega robotę a tu będzie biały demon na białym Norweskim śniegu-ni ch.....u....ja do wypatrzenia przez Norweskie LPD :-) - SPRYTNIE GRATULACJE I czekam razem z Tobą na odbiór Edytowane 30 Stycznia 2018 przez MARCIN607
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 11 godzin temu, granatowy napisał: Chodziło o śnieg. tam nawet mudzyny są biali :-)
black4 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witaj, Im bliżej odbioru tym trudniej wyczekać... Na tych nastawach transportowych zawiasu wygląda jak Allroad Dużo frajdy przy odbiorze życzę. BTW. Posprawdzaj dokładnie auto przy wydaniu (m.in. stan lakieru) Ostatnio różne dziwne przygody nówkom się zdarzają... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi