turdzi Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 BTW ciekawa sprawa z ta temp. Oleju przyznam szczerze ze nie zwróciłem na to uwagi.Moze to byc tak jak mówicie olej bo faktycznie Panamera 4S sie tak nie grzeje lub zapewne jest inna miska olejowa i czujnik moze byc w innym miejscu albo inaczej umiejscowiona chłodnica oleju.Bede i tak zmienal olej po dotarciu to zobaczymy jak bedzie na innym oleju.
Kosmita Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 45 minut temu, turdzi napisał: He he never do sportowego auta tylko Alkantara Najgorsze jest to, że skóra wokół alcantary jest wątpliwej jakości..
Norbas Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 3 godziny temu, turdzi napisał: BTW ciekawa sprawa z ta temp. Oleju przyznam szczerze ze nie zwróciłem na to uwagi.Moze to byc tak jak mówicie olej bo faktycznie Panamera 4S sie tak nie grzeje lub zapewne jest inna miska olejowa i czujnik moze byc w innym miejscu albo inaczej umiejscowiona chłodnica oleju.Bede i tak zmienal olej po dotarciu to zobaczymy jak bedzie na innym oleju. Porsche ma prawdopodobnie rekomendowany olej Mobil a Audi Castrol. Ogólnie Mobil ma lepsze właściwości od Castrola ( mowa o 0W40) Druga sprawa jest tak czy te silniki są w 100% tak samo zaprojektowane i jak wygląda ułożenie chłodnicy oleju...
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 12 godzin temu, Kosmita napisał: Najgorsze jest to, że skóra wokół alcantary jest wątpliwej jakości.. Tu muszę się zgodzić. Pracuje nad tematem.Jezeli uda się zmienić kierownicę i gałkę w pakiecie RS na skórę perforowana to upgradeje i przeżyje skórę na fotelach w przeciwnym razie raczej nieaktune.Alkantara na kierownicy jest mega nielraktyczna i po paru kim wygląda fatalnie.
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 9 godzin temu, Norbas napisał: Porsche ma prawdopodobnie rekomendowany olej Mobil a Audi Castrol. Ogólnie Mobil ma lepsze właściwości od Castrola ( mowa o 0W40) Druga sprawa jest tak czy te silniki są w 100% tak samo zaprojektowane i jak wygląda ułożenie chłodnicy oleju... Myślę olej to różnica paru stopni ale nie 10.Mysle że to coś więcej.
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 17 godzin temu, Kosmita napisał: Najgorsze jest to, że skóra wokół alcantary jest wątpliwej jakości.. Ale z was koledzy.Wlasnie wydałem przez ws kolejne 7K Macie rację robicie boków wygląda tandetnie oppgradowalem do Nappy z czerwonym szyciem a więc w środku będzie tak tyle że kiera i gałka w perforowanej skórze a nie alkantarze
Kosmita Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 3 minuty temu, turdzi napisał: Ale z was koledzy.Wlasnie wydałem przez ws kolejne 7K Macie rację robicie boków wygląda tandetnie oppgradowalem do Nappy z czerwonym szyciem a więc w środku będzie tak tyle że kiera i gałka w perforowanej skórze a nie alkantarze Moim zdaniem dobrze zrobiłeś. Ja jak zamawiałem swoją nie miałem nawet w opcjach Nappy sportowej. Tylko alcantara sportowa była. Dopiero jak do konfiguratorów weszła S4 do A4 została dodana ta opcja za dopłatą. O ile sama idea Alcantary sportowej ze skórą po bokach mega mi się podoba, to wykonanie tej skóry po bokach jest lipne straszne. W samochodzie za ponad pół bańki po prostu to nie przystoi.
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgadzam sie absolutne.Przyznam szczerze że miałem trochę niedosyt bo chciałem czerwone szwy.Najgorsze jest to że o zamówienia już dodałem kolejne 30K jak w takim tempie t będzie szło to będę musiał nerke wyciąć.
Kamyk Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 12 minut temu, turdzi napisał: będę musiał nerke wyciąć byle nie sobie
rodosbwa Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 18 minut temu, turdzi napisał: Zgadzam sie absolutne.Przyznam szczerze że miałem trochę niedosyt bo chciałem czerwone szwy.Najgorsze jest to że o zamówienia już dodałem kolejne 30K jak w takim tempie t będzie szło to będę musiał nerke wyciąć. Ale jak teraz dobrze będzie się w aucie siedziało Jak już idziesz grubo to nie może być jakiegoś niedosytu
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) 2 godziny temu, rodosbwa napisał: Ale jak teraz dobrze będzie się w aucie siedziało Jak już idziesz grubo to nie może być jakiegoś niedosytu My by tak tylko troche ciezko przelknac ze na samo wyposazenie poszlo nowe Audi A3 ...... Edytowane 9 Listopada 2017 przez turdzi
rodosbwa Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 My by tak tylko troche ciezko przelknac ze na samo wyposazenie poszlo nowe Audi A3 ......Fakt audi się ceni np krzyczą w nowej a5 900 zł za przesuwany podłokietnik ale po przeczytaniu tego artykułu zmieniłem zdanie co do płacenia za znaczek :-D https://m.onet.pl/moto/aktualnosci,6sde07Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
rodosbwa Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Fakt audi się ceni np krzyczą w nowej a5 900 zł za przesuwany podłokietnik ale po przeczytaniu tego artykułu zmieniłem zdanie co do płacenia za znaczek :-D https://m.onet.pl/moto/aktualnosci,6sde07Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalkahttps://m.onet.pl/moto/aktualnosci,6sde07Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Do prawda a na deser dochodzą koszty serwisu
black4 Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Witaj, Gwarancję przedłużałeś może do 5 lat? Pozdrawiam
Norbas Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 W NO 5 lat standard jak się nie mylę
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Dokładnie szkoda tylko ze nie jak w BMW 200kkm
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Opublikowano 11 Listopada 2017 Ufff nie łatwo było znaleść wiecej zdjeć tego bialaska ale sie odalo. Mysle ze czerwone dodatki w środku do tego koloru bedą miodzio.Sam widze teraz ze standardowe fotele z Alkantara ale jasnymi szwami było by po prostu za nudno tak ze dzieki za rady bo to dzieki wam sie zdecydowałem w ostatniej chwili. tymczasem wiecej zdjeć.
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) W dniu 6. november 2017 o 14:04, turdzi napisał: Po miesiącach oczekiwania wedle zasady "go big or go home" poszedlem po bandzie i dziś zamówiłem nowe RS4. Więcej info jak dojdę do siebie ? Dorzucilem pełna listę wyposażenia. Cytuj Edytowane 11 Listopada 2017 przez turdzi
black4 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Witaj, Dzięki za foty. Obecna konfiguracja wnętrza rewelka Listwy ozdobne wnętrza wziąłeś carbon? Zdjęcia nie oddają pięknej bryły i proporcji nowego RS4... na żywo powala ... Te felgi nie są najgorsze... tryśnij je całe w czerń połysk Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi