Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak przekonać kogoś do Audi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po

Opublikowano

Dla mnie to głupota słuchać kogoś kto wypowiada się ile pali audi a ma Rs6 :polew: a Twój tata chce oszczędnie :naughty: to tak jakbyś chciał kupić A4 B6 1.8 T a sprawdzał spalanie B7 Rs4 bezsensu. a ten nowy uaz :shocked: a co to ku..a jest :decayed:

Opublikowano

Daj tacie pojeździć oplem .. :decayed:

Opublikowano

heheheh

jura

spryciarz

podoba Ci sie audi i chcesz starego namowic na bryczke zeby dal sie czasem polansowac?;)

proponuj diesla, 3.0, niech ktos da mu pojezdzic

KAZDE AUTO SIE PSUJE

Opublikowano

Znajdź kogoś kto ma :audi: np. A4 z silnikiem 1.9TDI niech tata oglądnie przejedzie się i posłucha właściciela, takiego samochodu.

Opublikowano

namowisz a potem sie sypnie cos przypadkiem i bedizesz do konca zycia sluchal marudzenia ...

ja tam nie przekonuje nigdy, bo i tak nie trafisz do kogos kto po prostu czegos nie lubi...

Opublikowano

Na pewno taty nie namówisz na 2,7 bit - i nie próbuj dla swojego dobra. Jak macie do wydania 60k zł, to można już coś pokombinować;) Skodzina skout jak dla mnie odpada, a argumenty na NIE znajdziesz zawsze :naughty: Quattro - to jest argument stojący za Audi, bo jest to prawdziwy napęd 4x4, który raczej ciężko uszkodzić - niech tata się podpyta posiadaczy Q, jak im się jeździ - opinia będzie jednoznaczna :decayed: W Waszym przypadku, zastanowiłbym się właśnie nad Allroadem, chociaż tata ma chyba podobny charakter do mojego, więc jak się uprze, to go nie przekonasz. Co do spalania - macie do wydania 60k zł, roczny przebieg ok 25-30kkm - załóżmy, że kupi jakiegoś diesela, który w quattro musi spalić ok 7l. Druga opcja - motorek 2,5 180PS - niech sobie wszama 10... Benzynka pewnie też koło 10 przy normalnej jeździe. Policz teraz oszczędności na paliwie przy szacowanym przebiegu - jak widać, nie są to aż takie wielkie wartości, a litr-dwa nie robią IMO wielkiej różnicy. Powiem Ci tak - na siłę taty nie przekonasz, bo w końcu to jego pieniądze i jego wybór, ale sugerować i przedstawiać argumenty możesz.

Opublikowano

gdybyś chciał Allroada to daj znać , znam jednego IDEALNEGO!

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, jeżeli ktoś kupuje samochód za 60k i do tego Q, to niech nie marudzi że to dużo pali, jak się chce mieć oszczędny samochód to kupuje się fiata 500 :polew: i zakłada gaz :tongue4: więc coś za coś, albo komfort i wygoda, albo oszczędność. Pozdrawiam.

Opublikowano

60 tys i Q to nie bedzie napewno swierze auto, a nie wiemy ktory rok minimalnie - bo podejrzewam ze "TATA" tez ma jakis swoj typ w tej kwestii :gwizdanie:

Skoda dla mnie to odpada za sama nazwe i znaczek :naughty:

Uuuuuuuaz to nie mam pojecia jak wyglada.

Argumenty hmmm... audi ma swoje + jak i - , ale jak ktos jest uparty i ma swoje zdanie ciezko go przekonac, trzeba go przewiesc albo zaprzyjaznic z zajawionym urzytkownikiem Audicy :wink4: i moze wtedy mu sie pouklada odpowiednio

Opublikowano

Namówisz ojca do Audi i na pewno nic mu nie będzie pasowało ,bo on już wybrał.Niech ma swój wyidealizowany świat i kocha plastikowe wiecznie trzeszczące wnętrze skody ,ryk w kabinie i fotele z lat siedemdziesiątych wie ,że dobre,bo mu tak ktoś powiedział.Za kilka lat kupisz Audi starsze 10 lat jak jego auta i wtedy powie, mogłem już dawno takie mieć .... :gwizdanie:

Opublikowano

Namówisz ojca do Audi i na pewno nic mu nie będzie pasowało ,bo on już wybrał.Niech ma swój wyidealizowany świat i kocha plastikowe wiecznie trzeszczące wnętrze skody ,ryk w kabinie i fotele z lat siedemdziesiątych wie ,że dobre,bo mu tak ktoś powiedział.Za kilka lat kupisz Audi starsze 10 lat jak jego auta i wtedy powie, mogłem już dawno takie mieć .... :gwizdanie:

Święte słowa :> :audi::a4fan:

Opublikowano

Jak ktoś jest zdecydowany na coś to naprawdę go nie przekonasz.Ja mam doświadczenie z na bieżąco.Rodzice kiedyś mieli 80 B3.Egzemplarz z tych co się mozna zrazić do marki.Prawdopodobnie po dachowaniu itp.Kilka latek nawet to jeździło ale jednej zimy nie odpalał i się zaczęło.Okazało się,że w elektryce kiedyś konkretnie namulone prawdopodobnie po tym dzwonie.Setki diagnoz magików a to wtryski a to a tamto.Nikt nie poradził i w końcu poszło prawie za darmo.

Bratowej to wystarczyło."Audi nigdy bo się sypie"-powiedziała.Brat co jakiś czas zmienia auta.Teraz ma Golf 3.W Nowy Rok go holowałem bo padła cewka.Zaraz po niej katalizator.Ale golf się nie psuje

:gwizdanie:

Bracik kiedyś karnął się moim i później oglądał allegro.Zgadnijcie jakie auto?A4 za duże więc.....A3.

Ale wiem,że bratowa nigdy mu na to nie pozwoli bo Audi jest dla niej :sick3:

Tak,że upartego nie przekonasz i tyle.

Opublikowano

niech ojciec kupuje Dacie Sandero i Święty Spokój!

Opublikowano

niech ojciec kupuje Dacie Sandero i Święty Spokój!

Albo ciągnik za 60k :polew: będzie Allroad i będzie mógł po terenie jeździć :> i jak dobrze się rozejrzy to AWD się znajdzie :>

Opublikowano

Niech poczyta na naszym forum o A4 B7 z silnikiem 2,0 BLB to odrazu się napali na taki samochódi już napewno nigdy innego nie kupi :polew:

Opublikowano

moze niech przejedzie sie dziesiecioltenia niunia i jakas 3 letnia, dizlem. oporcz wiadomych dla ciebie rzeczy powiesz mu jeszcze dlatego sa takie drogie, ze sie nie psuja i uzyto tu lepszych podzespolow niz w skodzie. jak to nie bedzie pomagalo, to wyszukaj mu wszystkie wady tych samochodow (ulaza :kox:, skody :kox: czy innych :gwizdanie:), ktore on chcialby kupic bo uwaza, ze sie nie psuja. opowiadaj mu o tych wadach, podkreslaj to nagminnie, podawaj jakies przyklady, o zaletach krotko :wink4:.

a i tak cos mi sie wydaje, ze jak komus sie podoba skoda to max na co sie moze porwac to na passata, no ale nieee poddawaj sie :good:. Twardym 3-a byc, a nie mietkim Stefan.....

powalcz troche, ale traktuj to jaka swietna zabawe

powodzenia :good:

Opublikowano

zapodaj staruszkowi jakąś fajną lolite w a4 niech tatusiek sobie pojezdzi i sie przekona że piekno i dzie w parze z przyjemnoscią.... :decayed::wink4::tongue4:

Opublikowano

namowisz a potem sie sypnie cos przypadkiem i bedizesz do konca zycia sluchal marudzenia ...

ja tam nie przekonuje nigdy, bo i tak nie trafisz do kogos kto po prostu czegos nie lubi...

amen,jak kupicie audi a trafi sie kiepski egzemplarz(zawsze moze sie tak zdarzyc),to masz w domu przeje...ne,nic na sile,jedyne co mozesz zrobic to jazdy probne autami ktore wchodza w gre,jak sie wtedy sam nie przekona to odpusc temat a gwarantuje ci ze wtedy bedziesz szczesliwy i ty i ojciec