Buszek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 kwiatko wielkie dzieki za obadanie juz siedzi przed blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dzieki wielkie Micha$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Maciek wszystkiego najlepszego masz jeszcze te lupo co kiedyś mówiłeś? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Maciek Maciek sto lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dzieki dzieki Wam wszystkim Grzesiu, lupo jeszcze jest, niedlugo bede mial tez czarnego Golfa 1,4 16v 2000r 3 drzwi dobrze wyposazonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Wszystkiego najlepszego WuCeKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Chłopaki może ktoryś z was pomoze ?? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bfb_potrzebuje_pomocy-t138707.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Hej Panowie co myślicie o tych fotelach (oczywiście do przeprania) - czy do czegoś się nadają i czy wejdą do mojego autka? http://www.allegro.pl/item1048488104_fotel_fotele_przod_przednie_audi_a4_kanapa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Karol tez takich szuka a ogolnie to sa fajne foteliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Hej Panowie co myślicie o tych fotelach (oczywiście do przeprania) - czy do czegoś się nadają i czy wejdą do mojego autka? http://www.allegro.pl/item1048488104_fotel_fotele_przod_przednie_audi_a4_kanapa.html to jest B5 anglik po II Lifcie, u mnie w aucie ( II lift) fotel pasażera nie ma regulacji góra/dół, jeżeli w tym angliku też tak jest to kicha, bo albo ( pozostawiając ten sam układ) nie będziesz miała regulacji jako kierowca góra/dół, albo zmieniając układ będziesz kręcić pokrętłami oparcia od strony tunelu, co nie jest wygodne ( ) i przy sprzedaży auta od razu wzbudza podejrzenia. Musisz Monika zapytać sprzedającego czy fotel pasażera ma pełną regulacje, wydaje mi się że ma ( to jest chyba ten uchwyt dźwigni widoczny na fotce) - bo kubełkowe wszystkie powinny mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ok, zapytam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzieki dzieki Wam wszystkim Grzesiu, lupo jeszcze jest, niedlugo bede mial tez czarnego Golfa 1,4 16v 2000r 3 drzwi dobrze wyposazonego siemka a te lupo to co konkretnie ? a i cenę golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 My mamy fotel z anglika na miejscu kierowcy i jest jak najbardziej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Co Damian u Ciebie? Już po szkole co??? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Co Damian u Ciebie? Już po szkole co??? :naughty: Taa pora sie poobijać 2 miesiące a potem na nowo Jak dawno ja już na spocie nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Mam takie pytanie: Może ktos napisać jaka jest frekwencja spotów w olsztynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam takie pytanie: Może ktos napisać jaka jest frekwencja spotów w olsztynie? Wystarczy przejrzeć forum - po każdym spocie jest robiona lista obecności przez miłościwie nam panującego Vipa Taktusia lub nadwornego skrybę Mariana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi