taktuś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co z naszym VIPem bo ostatnio cos go nie widac coś ostatnio dni szybko lecą wieczorami w garażu często dłubię i wracam zmęczony :polew:
Zaleczeq Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Taa dłubiesz chyba palcem po puszce :beer1: :decayed: :tongue4:
Maxym83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co z naszym VIPem bo ostatnio cos go nie widac coś ostatnio dni szybko lecą wieczorami w garażu często dłubię i wracam zmęczony :polew: Aż taki awaryjny ten nowy AJM ?
taktuś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co z naszym VIPem bo ostatnio cos go nie widac coś ostatnio dni szybko lecą wieczorami w garażu często dłubię i wracam zmęczony :polew: Aż taki awaryjny ten nowy AJM ? AJM jest debeściak i tfu tfu na razie wszystko jest OK Ktoś od czasu do czasu przyjedzie, ostatnio hamulce w 80-tce robiłem... i nawet hamuje :gwizdanie: :polew:
kwiatko Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co z naszym VIPem bo ostatnio cos go nie widac coś ostatnio dni szybko lecą wieczorami w garażu często dłubię i wracam zmęczony :polew: Aż taki awaryjny ten nowy AJM ? AJM jest debeściak i tfu tfu na razie wszystko jest OK Ktoś od czasu do czasu przyjedzie, ostatnio hamulce w 80-tce robiłem... i nawet hamuje :gwizdanie: :polew: no to :oklaski: :oklaski: :oklaski:
taktuś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytałem o chęci spata piwnego, mnie niestety ta sobota nie pasuje, ale na to nie patrzcie, doooooo przooooodu wiaaaara
Zaleczeq Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie no ten nasz VIP to znowu sie nie popisał Ani to na spoty fura a ni na spoty piwne Chyba trzeba jakas degradacje zrobic do newbe :polew:
adrianus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 jakby tak Taktus pobyl przez tydzien poczatkujacym to i nastepnym razem zadnego spotu by nie ominal:P wlasnie, co do soboty, to kto sie pisze na 100%: -ja -Załek kto jeszcze ?
czaja77 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie no ten nasz VIP to znowu sie nie popisał Ani to na spoty fura a ni na spoty piwne Chyba trzeba jakas degradacje zrobic do newbe :polew: :) [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________ jakby tak Taktus pobyl przez tydzien poczatkujacym to i nastepnym razem zadnego spotu by nie ominal:P wlasnie, co do soboty, to kto sie pisze na 100%: -ja -Załek kto jeszcze ? 90%
adrianus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 dociagnij do 100% i bedzie jedwabiscie
adrianus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 widziales w strefie smiechu: "ala nie wali mu paly, mlody sam wie, normalnie" :polew:
Maxym83 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nasza reprezentacja nawet z takimi dziewczynami by nie miała szans Ale co innego z Francja czy Włochami.. oj nie popisali sie, nie popisali
Zaleczeq Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja tez bym nie miał bo jak by biegły na mnie to bym zamiast biec to patrzył Żabojady było do przewidzenia ze odpadną Makaroniarze tez nic nie pokazali tylko płakali jak C.Ronaldo :polew:
gruby1983r Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 na spota piwnego to ja z chęcią sie pisze.tylko gdzie i kiedy?
kwiatko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 spot piwny z mojej strony na 100% "ALBO GRUBO ALBO WCALE" Grześ nie pitol mi tu, że jakieś 90%, chociaż niech klubowicz się pojawi. Ktoś z zarządu być musi.
Zaleczeq Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zarząd Imprezowy = Karol i ZaleczeQ
Rekomendowane odpowiedzi