czaja77 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 siemka mam pytanko kto ma do pożyczenia na tydzień jakiś miernik tester lakieru? bo we wtorek lecę do Niemiec :gwizdanie: i by się przydał. : Grześ jedziesz może tam gdzie ja byłem ? Ciężko pewnie pożyczyć takie ustrojstwo do zmierzenia grubości lakieru, nowy beton na oko poznasz. Po co konkretnie jedziesz? hi: nie Mareczku jadę do siostry do Dortmundu. może golf 4,może jakieś inne ustrojstwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 No i skuterka nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jedzie ktos jutro na spota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Jak nie bedzie mega ulewy albo gradu to ja sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 aaa Maxym83 jak wpadniesz to juz Ci nie odpuszcze tego CB- mam 24pkt No i pupa, zabrali Ci juz prawko że nie byłeś na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Dziś był spot, obecni byli: Żaneta i Paweł Gruby1983 Jose Maxym Tomkom1 Zaleczek Zbychzzz WCK Marian Zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/Marianb30/SpotOlsztyn18Lipca2010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Maxym co TY robisz na bałtyckiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Maxym co TY robisz w Dobrym Mieście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Wygląda na to że Maxym jest szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Wygląda na to że Maxym jest szybki no a jak w końcu ma Wirusa.nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 usuniemy go antyvirem na next spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Grzesiu dobrze mówi wirus jest nieuleczalny, nie? a propo, mialem dla Ciebie kabelek a Ciebie Marian wczoraj na realu spotkalem, dzisiaj na trasie, tez sie krecisz w kolko A Zaleczeq czujna bestia, jak mnie pod sklepem wylukał No i jeszcze Adrian, odkupiles lusterka od kwiatka czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 [...] a Ciebie Marian wczoraj na realu spotkalem, dzisiaj na trasie, tez sie krecisz w kolko [...] V8 ostatnio mało pali - 16l LPG/100km, to jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 yo chlopy, nie dotarlem bo aaa na nartach wodnych bylem w ostrodzie, mega za***ista sprawa, pierwszy raz smigalem, gdzies po 30 probach udalo mi sie wystartowac i zroilem 3/4 kolka:D a prawko mam i nikomu go nie oddam, ni c**ja lusterka od Karola, ekhmm nie do konca odkupilem bo jeszcze hajs mu za nie wisze, no i nie zamontowalem ich jeszcze,eehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 aaa Karola tez na spocie nie było chyba juz sie do wesela szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 siemanko panowie Mozecie mi powiedzieć (napisać) na jakiej ulicy w olsztynie urtząduje paweł?? Nasz największy guru motoryzacyjny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 lusterka od Karola, ekhmm nie do konca odkupilem bo jeszcze hajs mu za nie wisze, no i nie zamontowalem ich jeszcze,eehh To oddaj je dla mnie, ja mu zapłace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 siemanko panowie Mozecie mi powiedzieć (napisać) na jakiej ulicy w olsztynie urtząduje paweł?? Nasz największy guru motoryzacyjny?? Metalowa 7 jedziesz metalowa az na sam koniec po lewej mijasz hurtownie kwiatów, i nastepna brama w lewo nie da sie nie zauwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 siemanko panowie Mozecie mi powiedzieć (napisać) na jakiej ulicy w olsztynie urtząduje paweł?? Nasz największy guru motoryzacyjny?? Dzięki bardzo. Dizsiaj do niego podskoczę Metalowa 7 jedziesz metalowa az na sam koniec po lewej mijasz hurtownie kwiatów, i nastepna brama w lewo nie da sie nie zauwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi