Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ooo ja pier... wstałem ale chyba jeszcze pijany jestem bo jakos tak mi sie w bani kreci wszystko pamietam takze jest git ale pier,.. nie mieszam juz wodki z piwami
kwiatko Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 wstałem, obejrzałem F1 i czekam na SPOT
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 mnie chyba nie ebdzie bo umieram dmuchałem przed chwila w alakomat to miałem 1.05 promila :>
PAWEL69 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No jak tam zdróweczko Ja już po giełdzie i pije pyszne piwko z pod znaku ŁOMŻA Michaś moja żana martwiła się cyuje " jak ten chłopiec dotrze do domu" Dopiłeś te flaszkie..... Bedzie grubo :naughty: no i było
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 no przed klatka z kumplem i wtedy zaczeły sie schody bo jak wszedłem do klatki to dopiero faza przyszła no i schody :gwizdanie: ogolnie na 3 pietro szedlem 20 min kluczem trafiłem za 1szym razem posiedziałem chwile i cos zaczeło mnie cisnac w zoładku no to ciach i od razu przeszło i poszedłem w kime :tongue4: takze zyje ale doslownie umieram :polew:
Marianb Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Widzę, że dobrze się bawiliście Ktoś dziś będzie na spocie :?: Coraz więcej osób dopytuje się mnie czy nie można byłoby przesunąć godziny spotu na późniejszą godzinę, np 17 :?: Co Wy na to :?: Pogadamy na spocie.
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A morał imprez jest krotki i niektorym znany nie mieszamy piwa z wódka
mayhem Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 yeap - udała się popijawka a każdy tak się wzbraniał przed tą flachą.. :gwizdanie: a jak już mlasnęli.. [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 12:14_________________________________________________ wstałem, obejrzałem F1 i czekam na SPOT ło matko!! spot dzisiaj!! zapomniałbym.. :blink:
adrianus Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Michaś moja żana martwiła się cyuje " jak ten chłopiec dotrze do domu" haha a ja sie dzis za***iście czuje, jak świeżynka przed snem przyjalem 3 rutinoscorbiny, multivitaminke, wyspalem sie i jak mlody Bog dzieki chopy i baby za spota, bylo tak jak byc powinno
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ja rano witaminki ,2 poweride ale to uj pomoglo umieram i tyle :> ale pozytywnie było Akurat sobie posiedze w domu wytrzezwieje i pojade jutro rano do Pawła
mayhem Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ja rano witaminki ,2 poweride ale to uj pomoglo umieram i tyle :> ale pozytywnie było Akurat sobie posiedze w domu wytrzezwieje i pojade jutro rano do Pawła u Pawła z tego co słyszałem też można spać... :polew:
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No Adrian cos wie o tym ja jak bym miał dzis ejchac do Pawła to tez bym tam pojechał i sie gdzies przekimał Kurcze to tylko ja sie napiłem ?? bo jak tak to lipa jak ja sie zaprezentowałem przed dziewuchami jak ochlapus jakis :wstydliwy: fakt ze do "po prostu " przyszedłem po flaszce a pozniej jeszcze te nasze flaszki
adrianus Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 dobra, nie pitol tylko smigaj po cherry coke i sie zjawiam:D
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Nie ja to dzis odpoczywam dzien lenia sobie robie btw a wczoraj Gruby to gdzie zaginał ?? bo chyba szedł ze mna a pozniej ja wrociłem do bałkańskiego zarcia i juz go nie było ze mna
taktuś Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 To napiszcie kto był na popijawie, jakieś fotki - to wkleję w pierwszego posta Pawełku ten telefon o 23.30 mnie zaskoczył ty niewiele byłeś w stanie powiedzieć, ja niewiele byłem w stanie zrozumieć generalnie chill out no i na spota nie zdążyłem przybyć
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ja tez nie ale to dlatego ze jestem zmeczony wczorajszym dniem foty adrian jakies miał chyba
gruby1983r Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Nie ja to dzis odpoczywam dzien lenia sobie robie btw a wczoraj Gruby to gdzie zaginał ?? bo chyba szedł ze mna a pozniej ja wrociłem do bałkańskiego zarcia i juz go nie było ze mna nie zaginołem ale ufo mnie porwało i wyladowałem w domu choc tego nie pamietam. ta żołądkowa mi zaszkodziła do 16 zdychałem
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ja wstałem rano to pijany jeszcze byłem :polew:
PAWEL69 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pawełku ten telefon o 23.30 mnie zaskoczył ty niewiele byłeś w stanie powiedzieć, ja niewiele byłem w stanie zrozumieć generalnie chill out :wstydliwy: :wstydliwy: Przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi