Zaleczeq Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 *uj pupa cycki, nie bangla mi ten link bo nie mam konta na yt, ale na ibizie jestem <lol>[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________haha harry potter Adriannie trzeba sie zalogowac gdyz iz poniewaz w teledysku sa cycki, tyłki itp itd +18 sam rozumiesz [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:13_________________________________________________ej młode wilki widział ktos z was ta B6 na blachac NMR z ramkami klubowymi bo czesto ja widuje koło sylwetki :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie widzialem, ale powiedz co Ty robisz kolo sylwetki? jak jestes osobistym trenerem jakichs laseczek to ja chce byc Twoim asystentem
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 wpierdzielam steki i robie bajcepsa jest siła pompa;d raket fjuel i dabel blast zrobi ze mnie hardkorowego koksa 2 Adrianie widze ze zaczałes pakowac cos tam przeczytrałem smigasz gdzies na siłke Adrianie Cupra po programie u Rogla wypluła 250km i 350 Nm jutro bede miał wykres to wrzuce btw poszło jeszcze PW do Ciebie
adrianus Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Michale, PW poszlo rowniez i do Ciebie Michale, cwicze to za duzo powiedziane, 3tydzien dopiero na silke z kumplem chodze, do arbetu, kumpla mama tam pracuje i mozemy wieczorami wbijac za free Michale, az slina mi leci na mysl o 250km w 1,8t! przyciagnij kiedys ziomka na wiosne na spota i niech mnie przewiezie Po czwarte Michale, jutro jade zrobic mega moda, pochwale sie na spocie w niedziele, mam nadzieje ze bedzie dobrze trybic:D
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a ja juz odkładam kase na program nawet i Kaletke poswiece dla progrmau
adrianus Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie ma bata, zadnej kaletki ie poswiecisz, jak juz sie z kasy spluczesz to sie zrzute dla Ciebie zrobi:] a co do kaletki to ciekawe jak sie nasz vip na to zapatruje, bo ogolnopolski jakos w podobnym terminie wypada. mi sie kaletka marzy taka, ze w piatek wpadamy, zakwaterowanie, odcinka,w sobote chillout, gry zabawy i odcinka,a w niedziele chillout i spadowa na lody do ostrody
Maxym83 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Załeq, powiedz tacie ze w aucie jest uszkodzony program i trzeba jechać na korektę i niech daje chociaż połowe kasy, bo jak się zaniecha to można w polu stanąć bez ostrzeżenia
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nic mu nie bede mowic bedzie program na nie swiadomce ma byc ogien w szopie pod 200 musi byc :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nic mu nie bede mowic bedzie program na nie swiadomce ma byc ogien w szopie pod 200 musi byc :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a co do kaletki to ciekawe jak sie nasz vip na to zapatruje, bo ogolnopolski jakos w podobnym terminie wypada. mi sie kaletka marzy taka, ze w piatek wpadamy, zakwaterowanie, odcinka,w sobote chillout, gry zabawy i odcinka,a w niedziele chillout i spadowa na lody do ostrody nie dygaj nic Ogolnopolski jest pod koniec Marca a kaletka pod koniec Kwietnia odcinka to chyba tylko w PB bo w dieslu jakos mi sie to nie widzi
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 inna odcinka nie no przeciez wiem ocb ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz za***rdala to szok no masraka k**wa myslałem ze sie spuszcze tak sie podjarałem :polew: :jerk:
Maxym83 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 inna odcinka ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz zasuwa to szok no masraka ku***a myslałem ze sie spuszcze tak sie podjarałem :polew: :jerk: A jaki wir w zbiorniku, aż świst przy korku słychać
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 inna odcinka ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz zasuwa to szok no masraka ku***a myslałem ze sie spuszcze tak sie podjarałem :polew: :jerk: A jaki wir w zbiorniku, aż świst przy korku słychać maxym a powiedz mi czy jak stajesz na kresce zkims to patrzysz ile Ci fura pali ?? :gwizdanie: To ma za***rdalac a nie byc oszczedne :tongue4:
Maxym83 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 inna odcinka ale mowie Ci Adrian jak ta Cupra teraz zasuwa to szok no masraka ku***a myslałem ze sie spuszcze tak sie podjarałem :polew: :jerk: A jaki wir w zbiorniku, aż świst przy korku słychać maxym a powiedz mi czy jak stajesz na kresce zkims to patrzysz ile Ci fura pali ?? :gwizdanie: To ma za***rdalac a nie byc oszczedne :tongue4: Tylko jeszcze pytanie po co stawać na kresce ;P kurde, chyba się stary robię Lepiej jakieś zręcznościowe zawody zrobić niż zostać mistrzem prostej
Zaleczeq Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to i to jest fajne tylko na zakretach moc tez potrzebna :gwizdanie: szkoda ze u nas nie ma jakiejs szkoły jazdy jzeby sie doszkalac jakies poslizgi pachołki itp itd
PAWEL69 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 : szkoda ze u nas nie ma jakiejs szkoły jazdy jzeby sie doszkalac jakies poslizgi pachołki itp itd jest Michaś nazywa się WORD Przyjedżcie tym potworem,wrażenia pewnie nieziemskie.... Teraz z kołobrzeskiej do radaru chyba 5 sek. Gratki dla właściciela Cupry
Zaleczeq Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no 5 sek. powinno byc Przyjadziem Pawełku ino jo ino gibko tylko pogoda teraz c**jnia trakcji brak
damian_qbass Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam Koleżanki i kolegów.... Mam takie pytanie... czy nie mielibyście ochoty na spota miedzy wojewódzkiego powiedzmy na początku Marca??? Pytanie tylko i wyłącznie teoretyczne czy jest to do zrobienia
kwiatko Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeżeli Cupra tak śmiga jak Michale mówisz to szacun dla właściciela. BTW z chęcią bym się takim potworem przejechał(może być nawet prawy fotel!)
Rekomendowane odpowiedzi