czaja77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 oj działo się kiedyś ,działo [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 19:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211867.0 ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Robimy jutro spot? Kto będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 19:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211867.0 ZAPRASZAM super pomysł kuźwa, 23 lipca znów mam rodzinną bibkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 to może wy napiszcie kiedy wam pasuje? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 21:29_________________________________________________może 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 odnosnie kajakow, niech sie kazdy szybko deklaruje a odnosnie jutra to ja moge podjechac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 mnie jutro nie będzie do wieczora w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja na spot sie wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no to jest nas trzech jak na razie. Marek, Zaleczek, Gruby i reszta, co z wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no Ty w bieganiu to musisz byc dobry majac jako motywacje ta laseczke z avatara w 4 klasie podstawki schodziłem poniezej 10 sec na 60 m a rekord szkoły wy***ałem w lo 6 na 100 m 11:27 :> btw wkurwiłem sie nie miłosiernie :ranting1: nie pytajcie o co chodzi ale powiem tak " dajesz serce a dostajesz gnój" a powiem tyle jeszcze ze baby to c**je bez c**ja :gwizdanie: naprawde człowiek dochodzi do wnioku ze " Lepiej każdą laskę z góry traktuj jak szmatę! One nie kochają ciebie tylko twoją sałatę " pier**le system musze sie ustawic na program u rogala przynajmniej z tego bede szczesliwy :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Załeczeq spoksik , tego kwiatu to pół światu nie ta to bedzie inna -nie wolno sie poddawac a jesli chodzi o kase to najlepszy sposób jaki znam zeby poznac czy leci na kase to zaprosic ja na jakieś żarełko do miasta i popatrzec czy bedzie miała chęc zapłacic za siebie jeśli tak to sprawa jasna a jesli nie to wiadomo ze kasaka świeci w oczki pozdro i 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 buhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Załek, pewnie astra po nia zajechales... nie lam sie ja to dobrze trafilem, smigajac starym struclem poznalem Marte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nianio3 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam szanownych użytkowników... zwracam się do was z prośbą gdyż mam problem z immobilizerem, a mianowicie problem polega na tym , iż od czasu do czasu zaraz po uruchomieniu samochód gaśnie i dopiero przy 3-4 próbie jest Ok! takie cuda dzieją się przy obydwu kluczykach . Moja prośba do was to polecenie elektryka w olsztynie który to naprawi lub całkowicie odłączy immo... ( szybko i tanio ) Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 :hi:ja na spot nieprzyjade mam znowy mały maraton w pracy 9 dni z rzedu po 14h no i greckie wesele w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Załek, pewnie astra po nia zajechales... nie lam sie ja to dobrze trafilem, smigajac starym struclem poznalem Marte niczym nie zajechałem bo piłem ale nie am tego zlego co by ...... mam 3 nowe nr do jakis dupeczek albo pierd ol e robie kariere :decayed: :decayed: a nie tam bede sobie zakrzątał głowę d*pami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 pany strasznie leje dzisiaj -moja propozycja na spota to garaż pod carefurem co wy na to? -jestem otwarty na inne propozycje spocika pozdro pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 spocik 20,00 po carefourem (czy jak to tam się pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 mi tez pasi, 20.00 pod skrzyzowaniem (z franc. carrefour) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 moze na piechotkę to i bro strzelimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 kuchnia felek, dopiero teraz przeczytalem propozycje o browarku:D nastepnym razem:D dzieki chlopy za spota, mega z nas ekipa a Karlos to zapierdalacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi