adrianus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 spoko vandenSmurff, goraco zapraszamy, zagladaj do naszego watku czesciej Załek Ty zbóju, byłeś widziany o 20.40 na skrzyżowaniu sikoraka/wilczyńskiego dreptałem właśnie. zrobiłem małą przebieżkę i od kfc na pstrowskiego na złotą biegłem 35 minut, pół roku nie biegałem, ale żyję, teraz piję mleko łowickie 2% btw Karlos, tak jak jest, jest za***iście, zostaw ramkę czarną!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a byłem byłem później wpadłem na witosa otworzyć szerzej przepustnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 i taką zostawię tylko nad logo się zastanawiam co do spotów; to nie ważny jest dzień tygodnia bo czy środa czy niedziela i tak większość miałą to głęboko! ja staram się być zawsze, ale teraz przed wyjazdem, zbytwiele spraw do ogarnięcia i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 siema Pany i Panie jeśli są tu jakieś mieszka ktoś z Was w okolicy Biskupca powiat nowowiejski lub tam bywa ? jest tam furka do obejrzenia dla mojej lubej decayed mógłby ktoś tam podjechać i zobaczyć furkę - odwdzięczę się bankowo hi lub może ktoś coś wie nt tej Fiesty/tego sprzedawcy ? http://allegro.pl/ford-fiesta-1-4tdci-2003r-5-drzwiowa-i1788089346.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam, wstawać śpiochy!!! :> Do zobaczenia po urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 siemka kwiatko ,pozdrów od nas EGIPT, wróć zjarany i bez kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ale ranne ptaszki :> Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 siema duchy, jest tu kto? jak weekend? u mnie minal pod znakiem grilla, tak jak w wakacje nie mialem w ogole czasu, tak sobota i niedziela grillowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Teledysk z wieczorka i spac Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 hipnotyzujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 hipnotyzujące :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Teledysk z wieczorka i spac Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want Załek - Onanie Barbarzyńco dajże spokój :D /////////////////////////////////////////////////// Do roku 2012 mam wszystkie łikendy zajęte Właśnie rozpocząłem kurs robienia szydełkiem - czteromiesięczny, kuźwa, że też mnie się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 taktuś -ja wszystko rozumiem ale kurs szydełkowania??? -nie za wczesnie dla ciebie ,co ty bedziesz robił na starość? i w dodatku wszystkie łikendy do końca roku? , wniosek ze nie bedziesz latał z nami na spoty do końca 2011 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 taktuś -ja wszystko rozumiem ale kurs szydełkowania??? -nie za wczesnie dla ciebie ,co ty bedziesz robił na starość? i w dodatku wszystkie łikendy do końca roku? , wniosek ze nie bedziesz latał z nami na spoty do końca 2011 r :decayed: wszystkich łikendów nie zamierzam zmarnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 kurs szydelkowania hardcorowe hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandenSmurff Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 szydełkować każdy może trochę lepiej trochę gorzej ale za unikatowość nowego hobby +15 punktów do fajności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja bym rzekł ze to hobby kosmiczne panowie zarezerwujcie sobie trochę wolnego czasu na pomoc taktusiowi-chyba u niego szykuje sie w chacie powódż albo przeprowadzka ,bo wyprzedaje swój sprzęt elektroniczny na forum -dział sprzedam, to co pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 urwa mac ale jak michas mowił miesiac temu ze potrzebuje E52 to został olany przez VIPA ;( a tearz prosze ma wystawiona E52 :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Z tym szydełkowaniem to żart taki ale rzeczywiście szkolenie rozpocząłem i week do Świąt nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 kawa i dobra muza to podstawa [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 11:01_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi