adrianus Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 za tysiaka ciotka sprzedaje fiata uno 1,0 fire kupila je w salonie z jakies 10 lat temu, od tego czasu przejechala z jakies 45tys km, w srodku nowka, z zewnatrz po konserwacji i malowaniu rok temu, bezwypadkowy, ale rudy wychodzil i trza bylo go malowac, 5 drzwiowy, wsiadac, jezdzic. sprzedaje bo kupila 2tyg temu golfa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 za tysiaka ciotka sprzedaje fiata uno 1,0 fire kupila je w salonie z jakies 10 lat temu, od tego czasu przejechala z jakies 45tys km, w srodku nowka, z zewnatrz po konserwacji i malowaniu rok temu, bezwypadkowy, ale rudy wychodzil i trza bylo go malowac, 5 drzwiowy, wsiadac, jezdzic. sprzedaje bo kupila 2tyg temu golfa 4 Adrian daj jakiś kontakt i nr tel do ciotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ta ciotka to siostra mojej babci, jak sie okazalo sprzedala juz uniacza z jakis tydzien wczesniej zanim tu na forum napisalem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja pie...... jaki tu ruch:grin: pozdro ziomki:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 JO Skrzypek! Twoje A4 B7 to jakiś prototyp z 1994? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 JO Skrzypek! Twoje A4 B7 to jakiś prototyp z 1994? jaki ty spostrzegawczy:wink: juz poprawiony:radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 widzieliście to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 fajne to - namęczył się ktoś przy tym (ale wygląda ładnie) jak tam się spisuje furka Michał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 fajne to - namęczył się ktoś przy tym (ale wygląda ładnie)jak tam się spisuje furka Michał ? ogólnie spoko, tylko ostatnio zapalił mi się airbag:kwasny:, komputer wskazał na czujnik poduchy bocznej kierownicy:whistling: teraz pora na znalezienie przyczyny. Prawdopodobnie styki czujnika, trzeba sie zmobilizować i zajrzeć do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 widze, że te kontrolki w b7-kach dość często spotykane światełka sam na 3 w których jechałem, w 2 się świeciły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Hejka przeszedł czas na Życzenia Pachnącej choinki na stole wódki i szynki Wesołych kolędników podarków bez liku Sexu na śniegu mniej życia w biegu Dużego bałwana zabawy do rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Niech na co dzień, nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. Do Siego Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 To i ja się przyłączę do życzeń Najlepszego Panowie! Bogatych Mikołajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Drodzy AudiMANIACY Z OLSZTYNA, zycze Wam udanego 2013 r. aby sie dzieciaki nie czepiały waszych furek, bezawaryjności w exploatacji ,jak najmniej zuzycia paliwka,bez dzwonów aby się obyło,zeby zawsze odpalał z rańca,samych przyjemności w nadchodzącym roku , duzo piwka i innego alko, ładnych autostopowiczek i w ogóle dziewczyn , duuuuuzo kaski ,samego zdrowka, no i abyśmy sie w koncu na spota piwnego spotkali:grin:, zyczenia śle wasz emeryt niedługo:banan: , szampańskiej zabawy !!!! , Załeq nie schlej się przed 12 adrianus uwazaj na niego , pozdro załoga -ARKO72:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzięki Arkadiusz Ja wam Panowie życzę zdrówka w tym naszym nowym roku a przed wszystkim kaski na nowe pomysły i bęziore , szerokości i bezawaryjności! Myślę, że po wakacjach będę już miał swoja Audi to spoty obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego Najlepszego mordeczki :naughty: btw. Arko powinieneś napisać Adrian nie schlej się przed 12 Załeczek uważaj na niego :decayed: :dancing::dancing:najlepsze jest to że jade na sylwka do linowa ale nic więcej nie wiem :grin: kto co i jak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 oooo widzę że coś się ruszyło na koniec roku. Dobrej zabawy sylwestrowej, no i jeszcze lepszego 2013!!! pozdro chopy!:a4fan::a4fan::a4fan::a4fan::a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 oj tam oj tam spoko czy to wazne kto na kogo ma uwazac ? uwazajcie na siebie w takim razie i nie pijcie tej czeskiej gorzałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ja pije ta se Starogardu kumpel mi wlasnie wyslal fote ile mamy fajerwerk 100 achtungow 50 jakis rakiet 10 wurzutni po 50 strzalow kuzwa spalimy te linowo:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nagrajcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi