MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 to co w koncu ktos wybiera sie czy nie ja juz gotowy i zwarty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 odpadam sorka ,jeszcze nietrzeżwy jestem do nastepnego razu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja też nie dam rady tym razem, nieplanowana wizyta rodzinki:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 czyli nikogo nie bedzie na spocie ?? ---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- dobra ja jade zobacze co z tego wyniknie później zdam relacje ... oczywiscie foty beda:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 teraz to same jakies komunie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Byłem. Grilla nie zrobiłem bo sie nie opłacało. Było nas czterech. ja, Dawid z nidzicy ze swoja dziewczyną i goscinnie Krzysztof swoja b7. Dzieki wam za spota za te rozmowy o byle czym i o niczym. Mam nadzieje ze bedzie lepiej następnym razem. Pozdrawiam i do nastepnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Pozdro dla tych,których poznałem i dla tych których nie widziałem:thumbdown: a Michał b6 mam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Panowie, ponieważ ostatnio trudno nam się zebrać większą grupą na spocie proponuje spróbować ustawić następnego spota tak aby większości pasował termin. Wstępnie proponuję 12 lub 19 maja. Dobrze byłoby w końcu spiknąć się większą grupą. Co wy na to? Na razie nie będę puszczał ankiety proszę tylko o wasze opinie która data byłaby odpowiedniejsza. A może zaproponujecie jeszcze inny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tak dla ścisłości - Damian z Nidzicy Hehe Noo dużo nas byłoo żeście panowie d*py dali i tyle A i ten kolega B6 był a nie B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dla mnie 12 maj odpada ale 19 jest spoko dla mnie pasi 19 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dla mnie tez 19 bardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To ludzie ogarnijmy sie i zbierzmy w końcu sie . Zróbmy cos dla siebie spotkajmy sie na spocie , poopowiadajmy co i kogo kreci , jakies podpowiedzi , porady itp. Stwórzmy Olsztyńska Grupę A4 Crew i pokażmy ze nie jesteśmy gorsi od innych:radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no 19 to i ja wpadnę jak by co z szoferem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jak dla mnie 19 tez wydaje sie byc realnym terminem, 12 mam zjazd na uczelni wiec 12go odpadam. nie bylo mnie dzis na spocie, żałuję, ale byłem w Nowym Miescie na rallysprincie, krótka bardzo trasa, bo czasy przejazdu siegały +60sekund, a grupa kaszlaków czasy +70, ale niektore maluchy widowiskowo lecialy:) startowal Stanik lancerem, jeden kierowca z Olsztyna odbudowana replika rajdowego poloneza bublewicza, bylo na czym oko zawiesic:) hondziarze, bmw i reszta wariatow spotowala sie dzis na Ornecie, moze ktos byl, jakas relacje zda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja ze swojej strony proponowalem spotkanie na dzialce z jeziorem grilem i panienkami...ale slaby cos odzew...bylo by po grubasie...11-12 mam zjazd wiec ten termin u mnie odpadA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 tylko panowie zeby nie było jak teraz ze dzien przed spotem kazdy sie wykrusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 teraz to od początku było wiadome ze mało ludzi będzie dłuuugi weekend no i sezon komunii sie zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Podwieszone:decayed: spot 19 maja:a4fan::a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 I bardzo dobrze. Może uda mi się ogarnąć moje a4 i w końcu nim przyjadę, a nie jakimiś zamiennikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi