Zaleczeq Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 kwiatko nie ma sensu na spota dzis:wink: bo pewnie bedziemy we 2ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 no a ja podjechałem bo myślałem ze zobacze wasze gębki a tu nic ... przy okazji jakaś niebieska 6-tka podjechała, ale tak szybko jak wjechała tak wyjechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziodm Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja też już nawet nie próbowałem, bo tydz. temu zajechałem i nikogo nie było ( po postach widziałem, że raczej większej ekipy nie będzie ale mam blisko ). Jak już konkretnie jakaś większa ekipa się zorganizuje to z chęcią podjadę pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 wystarczy czytać co się dzieje na forum i problemu nie będzie to po 1sze po 2gie jestem za tym żebyśmy zrobili cos w rodzaju ankiety ze np wypada spot i sie deklarujemy kto będzie wtedy jest jasność sytuacji ile osob bedzie przez to ze np jest za przeproszeniem c**jowy odzew to takie kwiatki później wychodzą chyba kazdy ma czas zeby wejsc na chwile na forum przeczytać i zobaczyć co sie dzieje takie jest moje zdanie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 spoty w tygodniu moze lepiej robic a nie w weekendy..ja likendy raczej mam poza olsztynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 jestem za ankieta! poza tym, za tydzien jest w niedziele no limit na dajtkach, niech kazdy wpada i sie pospotujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 kuzwa były kiedys plany zrobienia w tygodniu i tez d*pa z tego wyszła no chyba ze bysmy sie jakos zgadali jaki dzien najbardizej nam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Załek, pamiętasz, były ankiety na temat spotów tygodniowych, wybraliśmy dzień i ile razy byłeś/byliście. - to praca do późna - to zmęczony po robocie jestem - to kino, teatr, basen, sanki, łyżwy... - itp. Dawno temu spoty były w tygodniu pod kerfyrem, to też przyjeżdżały 2-3 osoby, potem przenieśliśmy na niedzielę na 14,30 bodajże (bo w tygodniu też nikomu nie pasowało) i było lepiej. I po jakimś czasie znowu ta sama śpiewka, żeby przenieść na jakiś dzień w tygodniu. Trzeba też pomyśleć o chłopakach co dojeżdżają do Olsztyna np. Skrzypek, Młody z Nidzicy czy ostatnio chłopaki z WML:), jak zrobimy w tygodniu to na 100% ich nie będzie na spotach. Taka jest moja opinia a co z nią zrobicie to już każdego z Was sprawa. pzd. kwiatko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 dlatego tez nie jestem zwolennikiem w tygodniu bo tez ciężko z czasem niedziela jest taka najbardziej optymalna dla większości tylko chodzi mi o to zeby tez była deklaracja ze np jest spot w niedziele to piszemy w piątek i sobotę kto będzie wtedy będzie jasność sytuacji bo zobacz TY napisałeś z początku ze będziesz i ja no to mowie nie ma sensu jechać i odwołujemy a sie okazuje ze ktos może przyjechać a niema nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 kwiatko ma rację w tygodniu z mojej strony to nie ma opcji żeby Was odwiedzić tym bardziej że wynajdę jeszcze a4-ki na spota na niedzielę Zaleczeg turbo założyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 w srode sie bedzie zakładać bo nasze wspaniałe ASO Palmowski standardowo nie miało wezy olejowych i 1,5 tyg czekania z Niemiec az dojda :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 te ASO z olsztyna tylko nobla im dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Załek, pamiętasz, były ankiety na temat spotów tygodniowych, wybraliśmy dzień i ile razy byłeś/byliście.- to praca do późna - to zmęczony po robocie jestem - to kino, teatr, basen, sanki, łyżwy... - itp. Dawno temu spoty były w tygodniu pod kerfyrem, to też przyjeżdżały 2-3 osoby, potem przenieśliśmy na niedzielę na 14,30 bodajże (bo w tygodniu też nikomu nie pasowało) i było lepiej. I po jakimś czasie znowu ta sama śpiewka, żeby przenieść na jakiś dzień w tygodniu. Trzeba też pomyśleć o chłopakach co dojeżdżają do Olsztyna np. Skrzypek, Młody z Nidzicy czy ostatnio chłopaki z WML:), jak zrobimy w tygodniu to na 100% ich nie będzie na spotach. Taka jest moja opinia a co z nią zrobicie to już każdego z Was sprawa. pzd. kwiatko nic dodać nic ująć Zaleczeq kto jak kto ale ty sam dobrze wiesz jak to wygląda:wink: nikogo nie zmusisz do przyjazdu na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 a tematu ustawki na NO LIMIT nikt nie podchwytuje? ja bede Marty bravka, zgarniam Załka, wezmę jakiegoś jednorazowego grilla, ekipa kormoranu pewnie też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 mnie nie ma w olsztynie na ten czas więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 te ASO z olsztyna tylko nobla im dać No masakra nie dziwi mnie to juz Mam nadzieje ze mój dzielny mechanik poskłada wszystko do kupy bo w czwartek jade do wawy po rodziców na lotnisko to od razu bym testy na 7ce zrobił :decayed: ---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- a tematu ustawki na NO LIMIT nikt nie podchwytuje?ja bede Marty bravka, zgarniam Załka, wezmę jakiegoś jednorazowego grilla, ekipa kormoranu pewnie też będzie :decayed: no posatram sie za mocno nie poskładać na weselu :decayed: na poprawiny nie zostaje 1/4 wazniejsza :grin: ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ---------- suma sumarów następny spot 23.06 :wink: a kto bedzie 16.06 na NO LIMIT (OFFICIAL WEBSITE) to sie moze zoabczymy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 mnie na 100% na NO LIMIT nie będzie. rodzinna wódka:) = poranny kac gigant, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Michał ile chcesz pln za turbawkę swoją starą oczywiście jak nie spękana ? wiesz hybrydę mam zamiar zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Krzysiu jeszcze nie wyjeta jak bede miał w łapkach to napisze co i jak Kwiatko falusie ja bede na weselu w sobote :decayed: i tez bedzie kac i na no limit bede i nie ma c**ja we wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi