Tomekktm1 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mi tam tez pasuje nastepny weekend jak dla mnie obojetnie czy sobota czy niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mi pasi tylko moze niech godziny beda wczesniejsze bo jak bedziecie mieli dzieci to zrozumiecie, a tak mloda na sacerek zabiore na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To Jacco napisz dokładnie jakie godziny wchodzą w grę -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 I ja postaram sie podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 I ja postaram sie podjechac to sie poscigamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 ? i o ktoej ten spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Mi pasuje każda pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Mi raczej tez od 12 do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To niedziela o 14 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dobra godzina...olsztyniaki ruszac dupe a nie smucic czy tylko macie wache na dojazd na zarośniętą rus[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 19.10.2014 , godzina 14 , w tej miejscowości co Freunde pisał . Ostatni pewno zlot wiec dawać -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byradzio Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No ja miałem nadzieję że przyjadę ale nie da rady, audiczka się rozchorowala i przez najbliższe dwa tygodnie będzie u mechaniora :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 cos czuje ze bedzie lipa straszna zeby zebrac wieksza ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1.kafar pisac sie do listy kto bedzie to zobaczymy na 19.10.2014 , godzina 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) 1. kafffar 2.a4-freunde Edytowane 12 Października 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. kafffar 2.a4-freunde 3.Tomekktm1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Panowie zmiana miejsca ,bo shell nas nie pomiesci w tylu Edytowane 13 Października 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wogole patrze ze frekfencja jest wzorowa jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Szkoda gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jaccov a wlasnie nie wiesz czy tam w olsztynie jeszcze cos sie dzieje w temacie chlopakow z grupy bodajze kormoranu o ile dobrze pamietam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi