bartek723 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Cześć wszystkim podpowiedzcie mi gdzie na warmii regenerują przekładnie kierownicze?? Mam luzy i musze regenerować potrzebuje sprawdzonego zakładu.
xsaren Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Witam A ja nowicjusz bardzo chciałem podziękować za miłe przywitanie i oby do następnego Edytowane 17 Stycznia 2015 przez xsaren
sitas Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Hejka. Tylko zamiast w piątek wieczorem... Może w niedziele ....rano...popołudniu.... Myślę że większej ilości będzie odpowiadać.
Paweł Olsztyn Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Z doświadczenia wiem, że zawsze komuś nie będzie pasował dany termin, jednak na pewno postaramy się kolejny dopasować do potrzeb klubowiczów. Zapraszamy na nasz regionalny portal tam wszystko jest aktualizowane na bieżąco. Pozdrawiam.
sitas Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie możecie polecić jakiś dobry warsztat blacharsko-lakierniczy w Olsztynie lub okolicy? Potrzebuje pomocy z moim A4 przez kobiete która wymusiła mi na skrzyżowaniu pierszeństwo i mam teraz troche kłopotu. Na szczęście nie dużo.... Opłaca się w ogóle oddawać samochód do Palmowskiego? Potrafią i znają się tam coś? Nie chce przycinać na naprawie tylko porządnie naprawić autko.
eSPe Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Polecam naprawdę szczerze Stępnień na ul. Morwowej. https://plus.google.com/110713455472434867673/about?gl=pl&hl=pl https://www.facebook.com/lakierniaolsztyn?fref=ts http://serwis-stempien.pl/ To stary zakład istnieje już XX lat - stary właściciel niestety zmarł jakiś czas temu i teraz od kilku lat prowadzi to jego syn. https://www.facebook.com/bartosz.stempien Standard utrzymał taki jak miał jego ojciec, porządnie, rzetelnie, terminowo. Auto odbierasz w umówionym terminie, bez obsuw, wysprzątane, umyte, odkurzone. Wycięli mi tylną szybę w klapie tak aby zachować oryginalną uszczelkę (dostępną tylko w ASO) wyczyścili i pomalowali klapę. Nie ma śladu że ktokolwiek ruszał tą szybę i oryginalną uszczelkę a w kilku zakładach nikt nie chciał się tego podjać. Malowali też mamie A4 chyba ze 3 elementy (przycierki) i też pięknie zrobiona robota. Cenowo nie ma szału (choć mi się wydaje ceny normalne rynkowe) ale na jakość roboty i rzetelność złego słowa nie można powiedzieć. Znajomy też u nich robił i był mega zadowolony (to on mi polecił do nich jechać). Edytowane 19 Stycznia 2015 przez eSPe
Zaleczeq Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 łoooooo siema w nowym roku dawno mnie tu nie było :decayed: :decayed:
jaccov6 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Zaleczeq dopiero %% spadly? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez jaccov6
grzegorzols Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Już po zlocie, było bardzo fajnie, 2 godzinki kopania w opony, szkoda że zabrakło wielu z klubowiczów ... Witam jako nowicjusz czekam na termin nastepnego spotu mam nadzieje że bedzie niedługo
taktuś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jako POLSKA B nie zasługujemy nawet na drogę:http://www.debata.olsztyn.pl/wiadomoci/region/3961-rzad-skreslil-droge-nr-16-najnowsze-slajd.htmldziękuję k**wa za to "żonie stanu" premier Ewie TusKopacz
Zaleczeq Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zaleczeq dopiero %% spadly? a jak trzymam faze jak ruski termos
cycinho Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Siemka Chciałem zasięgnąć rady, czy poleciłby mi ktoś ogarniętego blacharza w Olsztynie? Słyszałem coś kiedyś o zakładzie na Morwowej, ale pewności nie mam. Drobna robota, lekko błotnik do naprostowania, dlatego zależy mi na rozsądnej cenie Pomożecie?
Świstak. Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Siema. Co tak cicho? Gania ktoś na spoty 'kormoranowe'?
Tomekktm1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 A wogule cos tam sie jeszcze dzieje chlopaki sie jeszcze ustawiaja ??
Świstak. Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 No działają jeszcze, mają nowe forum, w Google wpisz kormoran audi Olsztyn.
Tomekktm1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Spoko możemy przemyśleć czy do nich nie podjechac a kiedy teraz się spotuja Wysłane z mojego LT18i
Świstak. Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 A to na forum dają info kiedy co i jak.
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Leci ktos jutro do Ostródy na te targi motoryzacyjne ??
jaccov6 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Co zima i jej chlorkek doprowadzil moj lakier do destrukcji to masakra.Auto myte cala zime na bezdotyku a w piatek myjnia reczna. Blotnik juz po akcji reanimacji megsem Na foto jest masakra a jeszcze niewidac ze caly wygladal jak by go papierem wodnym przelecial. Co gosciowi jazde na myjni zrobilem to szok..ale przepraszam nie jego wina[emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi