Opublikowano 16 Stycznia 20197 l 12 minut temu, HOLMATRO napisał: Wiem, są wielkie, głośne, jest plan wymienić je do wiosny. Wydaje mi się ze dużo estetyki wpadnie w najbliższym czasie. Coś ciekawego się szykuje ?????
Opublikowano 16 Stycznia 20197 l Autor 4 minuty temu, Adam87 napisał: Coś ciekawego się szykuje ????? Mam taka nadzieje... puchy to jeden z elementów, tez mnie drażnią. Kiedyś mnie kręciły, teraz chciałbym coś o podobnej charakterystyce dźwięku ale bardziej kameralnym wyglądzie, oczywiście końcówki 100mm bo to akurat musi być fest Wpadnie odpalanie z przycisku oem RS4, coś na szyby, zmienię gwint bo mój niedomaga już, heble 345 albo większe, tunel do wymiany, może kiera ścięta z b8,5. Sztywny TIP i kolektor baranek tez mi chodzi po głowie często. No i powtórne strojenie, żeby zionęło ogniem. Po drodze może jeszcze w styczniu wymiana sprzęgła na reklamacji, bo trochę nie domaga przy 460 Nm. w pierwszej kolejności osłony podwozia do kupienia bo połamałem 5 sztuk podczas szaleństw na śniegu 2 dni temu, cupra tez chyba już nie do odratowania. Myśle nad ładnym splitterem z MS-Desing, lotką na klapę a’la RS3. co więcej? Zawsze chętnie wysłuc**je sugestii..
Opublikowano 16 Stycznia 20197 l Autor 14 minut temu, dayd_4 napisał: Jakoś bez tej cupry, wygląda jak moja głowa... Znaczy się - łyso?
Opublikowano 17 Stycznia 20197 l Grzesiu to spore wyzwanie przed tobą, ale efekty będą napewno widoczne i odczuwalne
Opublikowano 17 Stycznia 20197 l Autor 5 godzin temu, Adam87 napisał: Grzesiu to spore wyzwanie przed tobą, ale efekty będą napewno widoczne i odczuwalne Pierwsze co to muszę deskę rozebrać bo przy wymianie z kajem nagłośnienia na bose wpadła nam jedna śrubka od centralnego głośnika gdzieś w dół w nawiewy i tak mi brzęczeć zaczęła ostatnio, że już nerwowo nie wytrzymuje..
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l W dniu 16.01.2019 o 21:32, HOLMATRO napisał: Wiem, są wielkie, głośne, jest plan wymienić je do wiosny. Wydaje mi się ze dużo estetyki wpadnie w najbliższym czasie. Co planujesz wsadzic zamiast nich ? Masz u siebie srodkowy tlumik czy same koncowe ?
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l W dniu 17.01.2019 o 11:45, HOLMATRO napisał: Pierwsze co to muszę deskę rozebrać bo przy wymianie z kajem nagłośnienia na bose wpadła nam jedna śrubka od centralnego głośnika gdzieś w dół w nawiewy i tak mi brzęczeć zaczęła ostatnio, że już nerwowo nie wytrzymuje.. Sprobuj magnes na palaku. Moze uda sie wyciagnac bez roznierania
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor 28 minut temu, daglas napisał: Co planujesz wsadzic zamiast nich ? Masz u siebie srodkowy tlumik czy same koncowe ? Nie mam środkowego, ostatnio wywaliłem, teraz chciałbym wymienić końcowe bo są za duże, brzydkie już i słabo ogarniają, wiszą jak jaja u knura. Szukam kogoś kto za niewielkie pieniądze zrobi wykona, powie kto sprzedaje..
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l 11 minut temu, Czarny4 napisał: kolego dodałbys ten filmik wkoncu, jak to gada Właśnie @HOLMATRO, mieliśmy coś nagrać i wciąż albo nie ma czasu, albo warunków...
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l 5 godzin temu, daglas napisał: Sprobuj magnes na palaku. Moze uda sie wyciagnac bez roznierania Ja nie zakładałem tego głośnika centralnego za dużo roboty więc go sprzedałem
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor Zacząłem od popielniczki, za która mi wpadły 3xjednozlotówka, i dzwoniły za każdym razem jak wbijałem 1,3,5.. ...a później nie mogąc zlokalizować śrubki w nawiewie na szybę, zacząłem dłubać, żeby może rozebrać od dołu i jakoś ją dosięgnąć.. finalnie wróciłem do opcji od góry i po kombinacjach z magnesem, tyczkami, drutami, wyciągnąłem ja długim wąskim przewodem pneumatycznym podłączonym do odkurzacza przemysłowego.. 2 godziny walki. Żeby nie kusić losu, nie przykrecalem jej do głośnika, jak będę miał w ręku torxa z mocnym magnesem, to zaryzykuje
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor 15 minut temu, Adam87 napisał: Grzesiu a nerwowo wytrzymałeś Coś czuje ze dwóch nowych wrzodów się dorobiłem.. najbardziej bolało jak już była na wierzchu, a brakowało 3 ręki i miejsca żeby chwycić, lekki ruch i spowrotem, jeszcze ...&#%! Głębiej btw dzisiaj zamówiłem oploty HELa, po poniedziałku wpadną, i może zamówię coś kolejnego, negocjuje pewne sprawy
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor Pytanie panowie, może pomożecie - jaki kolor zacisków proponujecie do mojej budy ? Poki co jest taki niebieski, ale szału to nie robi, mają wpaść nowe heble, myśle nad nowym kolorem pasującym pod moja błękitna budę.. opcje : 1. Pomarancz jak u @FroS-t 2. Żółty 3. Trochę ciemniejszy 4. Czerwony 5. Czerwony, szybszy.. 6. Szary Moze jakieś wasze inne propozycje ?
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Propozycja jest.... Wejdź na temat @reikeb w b8, on właśnie pomalował zaciski w ciekawy kolor.. może Ci się spodoba. Podobny do twojej budy.
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Ja bym dał w jakiś wyrazisty kolor jak np. ten żółty albo czerwony. Bo znowu heble zleją Ci się z budą i nie będzie tego efektu.