Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, HOLMATRO napisał:

Wiem, są wielkie, głośne, jest plan wymienić je do wiosny. Wydaje mi się ze dużo estetyki wpadnie w najbliższym czasie. 

Coś ciekawego się szykuje:kox: ?????

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Adam87 napisał:

Coś ciekawego się szykuje:kox: ?????

Mam taka nadzieje... puchy to jeden z elementów, tez mnie drażnią. Kiedyś mnie kręciły, teraz chciałbym coś o podobnej charakterystyce dźwięku ale bardziej kameralnym wyglądzie, oczywiście końcówki 100mm bo to akurat musi być fest :decayed:

Wpadnie odpalanie z przycisku oem RS4, coś na szyby, zmienię gwint bo mój niedomaga już, heble 345 albo większe, tunel do wymiany, może kiera ścięta z b8,5. Sztywny TIP i kolektor baranek tez mi chodzi po głowie często. 

No i powtórne strojenie, żeby zionęło ogniem. Po drodze może jeszcze w styczniu wymiana sprzęgła na reklamacji, bo trochę nie domaga przy 460 Nm.

w pierwszej kolejności osłony podwozia do kupienia bo połamałem 5 sztuk podczas szaleństw na śniegu 2 dni temu, cupra tez chyba już nie do odratowania. Myśle nad ładnym splitterem z MS-Desing, lotką na klapę a’la RS3.

co więcej? Zawsze chętnie wysłuc**je sugestii..:good:

Opublikowano

Jakoś bez tej cupry, wygląda jak moja głowa...:laughing2:

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, dayd_4 napisał:

Jakoś bez tej cupry, wygląda jak moja głowa...:laughing2:

Znaczy się - łyso? :zyzol:

Opublikowano
38 minut temu, HOLMATRO napisał:

Znaczy się - łyso? :zyzol:

:yes2:

Opublikowano

Grzesiu to spore wyzwanie przed tobą, ale efekty będą napewno widoczne i odczuwalne :thumbup:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Adam87 napisał:

Grzesiu to spore wyzwanie przed tobą, ale efekty będą napewno widoczne i odczuwalne :thumbup:

Pierwsze co to muszę deskę rozebrać bo przy wymianie z kajem nagłośnienia na bose wpadła nam jedna śrubka od centralnego głośnika gdzieś w dół w nawiewy i tak mi brzęczeć zaczęła ostatnio, że już nerwowo nie wytrzymuje.. :facepalm:

Opublikowano
W dniu 16.01.2019 o 21:32, HOLMATRO napisał:

Wiem, są wielkie, głośne, jest plan wymienić je do wiosny. Wydaje mi się ze dużo estetyki wpadnie w najbliższym czasie. 

Co planujesz wsadzic zamiast nich ?

Masz u siebie srodkowy tlumik czy same koncowe ?

Opublikowano
W dniu 17.01.2019 o 11:45, HOLMATRO napisał:

Pierwsze co to muszę deskę rozebrać bo przy wymianie z kajem nagłośnienia na bose wpadła nam jedna śrubka od centralnego głośnika gdzieś w dół w nawiewy i tak mi brzęczeć zaczęła ostatnio, że już nerwowo nie wytrzymuje.. :facepalm:

Sprobuj magnes na palaku. Moze uda sie wyciagnac bez roznierania

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, daglas napisał:

Co planujesz wsadzic zamiast nich ?

Masz u siebie srodkowy tlumik czy same koncowe ?

Nie mam środkowego, ostatnio wywaliłem, teraz chciałbym wymienić końcowe bo są za duże, brzydkie już i słabo ogarniają, wiszą jak jaja u knura. Szukam kogoś kto za niewielkie pieniądze zrobi wykona, powie kto sprzedaje.. 

Opublikowano

kolego dodałbys ten filmik wkoncu, jak to gada :D

Opublikowano
11 minut temu, Czarny4 napisał:

kolego dodałbys ten filmik wkoncu, jak to gada :D

Właśnie @HOLMATRO, mieliśmy coś nagrać i wciąż albo nie ma czasu, albo warunków...

Opublikowano
5 godzin temu, daglas napisał:

Sprobuj magnes na palaku. Moze uda sie wyciagnac bez roznierania

Ja nie zakładałem tego głośnika centralnego za dużo roboty więc go sprzedałem

Opublikowano
  • Autor

Zacząłem od popielniczki, za która mi wpadły 3xjednozlotówka, i dzwoniły za każdym razem jak wbijałem 1,3,5..

AF30EA3C-C176-41EF-A611-21445AC80B87.jpeg

...a później nie mogąc zlokalizować śrubki w nawiewie na szybę, zacząłem dłubać, żeby może rozebrać od dołu i jakoś ją dosięgnąć..

145DD4BE-85CC-4275-B2D0-D249DF540797.jpeg

finalnie wróciłem do opcji od góry i po kombinacjach z magnesem, tyczkami, drutami, wyciągnąłem ja długim wąskim przewodem pneumatycznym podłączonym do odkurzacza przemysłowego.. 2 godziny walki. Żeby nie kusić losu, nie przykrecalem jej do głośnika, jak będę miał w ręku torxa z mocnym magnesem, to zaryzykuje :decayed:

Opublikowano

Grzesiu a nerwowo wytrzymałeś:polew:

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, Adam87 napisał:

Grzesiu a nerwowo wytrzymałeś:polew:

Coś czuje ze dwóch nowych wrzodów się dorobiłem..:facepalm:

najbardziej bolało jak już była na wierzchu, a brakowało 3 ręki i miejsca żeby chwycić, lekki ruch i spowrotem, jeszcze ...&#%! Głębiej :piroman:

btw dzisiaj zamówiłem oploty HELa, po poniedziałku wpadną, i może zamówię coś kolejnego, negocjuje pewne sprawy

Opublikowano
  • Autor

Pytanie panowie, może pomożecie - jaki kolor zacisków proponujecie do mojej budy ? 

Poki co jest taki niebieski, ale szału to nie robi, mają wpaść nowe heble, myśle nad nowym kolorem pasującym pod moja błękitna budę..

F7704655-FDE1-491C-81FD-138C10CBC4EC.jpeg

opcje :

1. Pomarancz jak u @FroS-t

A69C01EB-36D1-4B8B-86AB-4A439DFAE6D0.jpeg

2. Żółty 

C31A7234-9E21-48A8-B2AA-CA8C62EF17CB.jpeg

3. Trochę ciemniejszy

F2929144-DEF9-4AE8-9D94-464ADD8CF931.jpeg

4. Czerwony

D1BFAF2A-FC72-44E5-9557-D68E79A5C981.jpeg

5. Czerwony, szybszy..

97EBFC9B-C806-4414-854C-7979985AFAC4.jpeg

6. Szary

EA895EF6-42A8-4B54-B7A2-FA9B485E79BD.jpeg

Moze jakieś wasze inne propozycje ? :eusathink:

Opublikowano

Propozycja jest....

Wejdź na temat @reikeb w b8, on właśnie pomalował zaciski w ciekawy kolor.. może Ci się spodoba. Podobny do twojej budy.

Opublikowano

Ja bym dał w jakiś wyrazisty kolor jak np. ten żółty albo czerwony. Bo znowu heble zleją Ci się z budą i nie będzie tego efektu. 

Opublikowano

Bierz numer 5 :polew: