Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor 5 minut temu, M4ssive napisał: Ja bym dał w jakiś wyrazisty kolor jak np. ten żółty albo czerwony. Bo znowu heble zleją Ci się z budą i nie będzie tego efektu. Właśnie tego chce uniknąć, nie chce tęczy, ale czegoś co będzie widać spod felgi i jednocześnie nie będzie się gryzło z kolorem budy.
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor 8 minut temu, Adam87 napisał: Propozycja jest.... Wejdź na temat @reikeb w b8, on właśnie pomalował zaciski w ciekawy kolor.. może Ci się spodoba. Podobny do twojej budy. Kolor ładny, ale taka w sumie mam cała budę
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l 4 minuty temu, HOLMATRO napisał: Właśnie tego chce uniknąć, nie chce tęczy, ale czegoś co będzie widać spod felgi i jednocześnie nie będzie się gryzło z kolorem budy. Rozumiem. W takim wypadku zostaje coś ala nr 6.
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l 26 minut temu, HOLMATRO napisał: Kolor ładny, ale taka w sumie mam cała budę To tylko propozycja.. i bez efektu tęczy Mnie osobiście podoba się czerwony zacisk (takie mam) i u Ciebie też fajnie to by wyglądało. Do ciemnej budy jasny za to pasuje. Decyduj
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Grzechu, Moje zdanie już znasz... Ten pierwszy żółty... cytryna ? Będzie Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 20197 l przez black4
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor 8 minut temu, black4 napisał: Grzechu, Moje zdanie już znasz... Myślałem, ze nadal będziesz pchał w to...
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Mięta jest przekozak ale nie do błękitnego...? To juz by była full love parade Pozdrawiam
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Rób szary (6), na ciemnym Rotorze będzie go widać jak złoto, kto się zna, będzie wiedział o co chodzi. Wszelkie krzykliwe kolory, to niech do Hondziawek wpadają, czy Golfów 3
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Ładnie wygląda żółty Albo jakiś ładny odcień żółtego i zielonego ala fluo
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor 3 godziny temu, M4ssive napisał: Ja bym dał w jakiś wyrazisty kolor jak np. ten żółty albo czerwony. Bo znowu heble zleją Ci się z budą i nie będzie tego efektu. 1 godzinę temu, black4 napisał: Grzechu, Moje zdanie już znasz... Ten pierwszy żółty... cytryna ? Będzie Pozdrawiam Godzinę temu, Wosiu96 napisał: Ładnie wygląda żółty Albo jakiś ładny odcień żółtego i zielonego ala fluo 15 minut temu, Shiver napisał: Żółto Żółty jasny, czy ciemniejszy ?
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l 36 minut temu, HOLMATRO napisał: Żółty jasny, czy ciemniejszy ? Jak żółty to żółty jasny
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Rób jasny żółty Masz już 3 głosy na żółty ;D Złoty czy miedziany do jasnego błękitu nie pasuje... Pozdrawiam
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor Poczekam, może jeszcze ktoś się wypowie. ogladam teraz u @niwet , ma srebrna budę i żółty zacisk. Dobrze to wyglada...
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Też poszedłbym w szary. Taki mocny żółty, to tak średnio trochę do Twojego koloru. Są różne gusta i każdemu co innego się podoba. Ja np. na czarnym nie widzę innych niż czerwony i sam osobiście sobie taki kolor zrobiłem
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l 2 minuty temu, HOLMATRO napisał: Poczekam, może jeszcze ktoś się wypowie. ogladam teraz u @niwet , ma srebrna budę i żółty zacisk. Dobrze to wyglada... U Ciebie widziałbym właśnie pomarańcz lub żółty, choć chyba bardziej stawiałbym na pomarańcz... jakoś tak z bardziej obrysówkami pasowałoby Porób sobie może wizualizacje jakieś? bo obydwa kolory jak dla mnie dobrze siadną przy kolorze twojego samochodu
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor 16 minut temu, niwet napisał: Porób sobie może wizualizacje jakieś? bo obydwa kolory jak dla mnie dobrze siadną przy kolorze twojego samochodu Jest tu ktoś kto szybko wstawi do zdjęcia odpowiednie kolory zacisków ?
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Jest tu ktoś kto szybko wstawi do zdjęcia odpowiednie kolory zacisków ? To wstaw jakieś zdjęcie które chcesz, aby przerobić oraz żeby było dobrze widać zaciski i nawet ja mogę tobie coś później spróbować wyczarować, ew. ktoś inny będzie na tyle miły
Opublikowano 19 Stycznia 20197 l Autor @niwet to wybierz które lepsze, ktoś jak umie i ma chwilę to też będę wdzięczny..