Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale masz pechozloa z tymi uszkodzeniami:smutas:

Opublikowano
1 godzinę temu, black4 napisał:

Adam87,

Luzik pasuje ori wiązka z Audi Sound System pod Bose.

Wymaga tylko zmostkowania przewodów i przeróbki pod kostkę wzmaka Bose ;D

Jakby co służę namiarem na speca instalatora.

Pozdrawiam

Dzięki @black4 .. jak zbiorę graty to będę się odzywał:hi:

Opublikowano

Nie ma sprawy Adam,

Dawaj znać,

Powodzenia

;D

Opublikowano
  • Autor

Nowy mod się szykuje, @kaju już struga instalację i zakasa rękawy. 

IMG-20181215-WA0008.jpg

Kolejne graty w drodze.. 

Opublikowano

O Ty w życiu!

Grubszy bajerek ;D

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Albo grubo, albo w cale.. Co to pytania przez smsa, piszę tu bo telefon daleko - odpalanie dziala tak jak w RS, kluczyk w stacyjke i wtedy odpalasz przyciskiem. To nie keyless.. :decayed:

Edytowane przez HOLMATRO

Opublikowano

Jak ktoś chce ori, to montuje ori, ale jest też wersja budżetowa, tak jak u mnie :decayed:

15450355151841685537844.jpg

Ale jak tylko znajdę czas na swoje auto (a szukam go od pół roku :facepalm:) przeniosę go na Ske :)

154503568305716558587.jpg

Edytowane przez kaju

Opublikowano
  • Autor

@kaju musialo być pite, skoro Halina za kółkiem :tongue:

Opublikowano
  • Autor

Z aktualności :

wczoraj kończyło się ubezpieczenie, wpadł full pakiet OC+AC+NNW+Assistance, ale żeby nie było problemów z AC dzisiaj na szybko malowanie błotnika po ostatniej szkodzie, przy okazji wywalilem środkowe dwa tłumiki i wpadł full przelot. Takie wstępne przygotowanie przed styczniowym kolejnym strojeniem w Vagtune, gdzie będę chciał podrasować pops&bangs i zmienić trochę zapłon przy odcince,  żeby waliło żywym ogniem cały czas, nie losowo,  jak teraz.

20181220_134252.jpg

20181220_142125.jpg

20181220_142442.jpg

20181220_144231.jpg

Dźwięk ? Dużo bardziej surowy, żonie nie mówiłem, będzie jechała na zakupy to wyjdzie w praniu, czy się zorientuje...

Jak nie dzisiaj, to jutro trasa do rodziny, może wtedy. Dużo głośniej nie jest, ale fajniej mu się czka i brzmi mięsiście. :a4fan:

Opublikowano

No Panie ostro idziesz ?

WRC: warcy, rycy, cescy!

Ciekawe jak sie w trasie spisze ! Daj znać jak reakcja małżonki.

Pozdrawiam ?

Opublikowano

a gdzie obiecany wcześniej filmik z tymi marchewami ?

Opublikowano

No właśnie nagrał byś coś jak czka , mruczy i strzela marchewą..

Opublikowano

Zastanawiam  się nad bose i widzę, że cały komplet robiłeś. Warty mod swojej ceny? 

Jakie odczucia  do ori?

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, MarcinL napisał:

Zastanawiam  się nad bose i widzę, że cały komplet robiłeś. Warty mod swojej ceny? 

Jakie odczucia  do ori?

To już się nie zastanawiaj, tylko zrób sobie prezent. :good:

Porównać ci nie potrafię, bo nie ma porównania, teraz wiem, że seria w ogóle nie gra, równie dobrze można czytać nuty brailem i nucic pod nosem :whistling:

Co tydzień kupuje z żoną na zmianę płyty i póki dzieci w drodze nie zasną, głośniki grają aż żebra trzeszczą. :travolta:

Już się rozglądam za tubą z Q5, bo jak wiadomo, apetyt rośnie..  

Generalnie, jeden z lepszych modow jaki zrobiłem. Na moje potrzeby, a audiofilem nie jestem, rezultat przerósł oczekiwania. 

Opublikowano

No jest różnica niebo a ziemia. Dopiero z tuba Q5 w kole zapas będzie ładnie plecki masować ? A nie zapomnij tego gownianego bzyczka z tuby Q5 zastąpić tym 5.25" 2 cewkowym Bose z A6 C6 ? Wtedy juz trzęsienie ziemi ładne się robi ? Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

@black4 rozwiń myśl z tym przerobieniem tego "bzyczka.." ? :eusathink:

Opublikowano

Już mnie tu Kolega z wątku podpytywał ?

Służe Figurze:

W tubie Q5 siedzi tandetny głośniczek z jakąś papierowa membranka i maleńkim magnesikiem.

Wystarczy zastąpić go głośnikiem z przedniego boczka Bose z Audi A6 C6. Głośnik 5.25" z porządna membrana i sporym magnesem.

Mały myk a robi istotna różnice ?

Udanych Świat ?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, black4 napisał:

Już mnie tu Kolega z wątku podpytywał ?

Służe Figurze:

W tubie Q5 siedzi tandetny głośniczek z jakąś papierowa membranka i maleńkim magnesikiem.

Wystarczy zastąpić go głośnikiem z przedniego boczka Bose z Audi A6 C6. Głośnik 5.25" z porządna membrana i sporym magnesem.

Mały myk a robi istotna różnice ?

Udanych Świat ?

Pozdrawiam

No pięknie ! Masz gdzieś numer tego głośnika dla pewności ? Zrobię tak jak mówisz 

Opublikowano

Hey!

Zakładam, że tube z Q5 już masz ? 

No to potrzebujesz jeszcze głośnik z tuby Bose przednich drzwi z A6 C6:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7588191884

Upewnij się , że nie jest uszkodzony.

Z tuby Q5 wyjmujesz badziewiasty glosnik i zastepujesz tym z tuby Bose A6 C6. Btw.porównaj sobie obydwa głośniki?

Możesz potrzebować lekko zmodyfikować otwory na śruby. Następnie podpinasz suba pod wznak Bose w A4. Kaju pewnie Ci już wypuścił złączkę na Ori kostkę bose pod sub w koło ?

Powodzenia i

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, black4 napisał:

Hey!

Zakładam, że tube z Q5 już masz ? 

No to potrzebujesz jeszcze głośnik z tuby Bose przednich drzwi z A6 C6:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7588191884

Upewnij się , że nie jest uszkodzony.

Z tuby Q5 wyjmujesz badziewiasty glosnik i zastepujesz tym z tuby Bose A6 C6. Btw.porównaj sobie obydwa głośniki?

Możesz potrzebować lekko zmodyfikować otwory na śruby. Następnie podpinasz suba pod wznak Bose w A4. Kaju pewnie Ci już wypuścił złączkę na Ori kostkę bose pod sub w koło ?

Powodzenia i

Pozdrawiam

Tuby nie mam, mam kilka w obserwowanych, kwestia klikniecia i czekania na paczkę. Po świętach jak kurz opadnie to załatwię.

@kaju ogarnie za jednym strzałem razem ze START ENGINE z RS4.

Już szukam głośnika, dzięki za pomoc jak zwykle zresztą..