Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała przyjemność po mojej stronie ? Powodzenie i miłych wrażeń ?

Opublikowano

Cała przyjemność po mojej stronie ? Powodzenie i miłych wrażeń ?

Opublikowano

tak zapytam, dystans wjechał pod koła?

gwint jest mocno skręcony? pod "rotki"

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, _małyTM_ napisał:

tak zapytam, dystans wjechał pod koła?

gwint jest mocno skręcony? pod "rotki"

Na zimę nic nie dystansowalem, wpadły w tym roku felgi z A5 17x7,5 et 28, opony 215/45 więc wyszedł lekki naciąg, tak chciałem bo jest nisko. 

Jeśli chodzi o rotora na lato 19x9 et 33 to dystansu nie ma nic, tak to wygląda prosto na piascie. Można dołożyć po kilka mm na stronę, ale nie przy oponie 235/35 jak mam ja, a przy 225/35. 

Szwagier wczoraj kupił jeszcze grubszy zestaw na lato, wkrótce się pochwali, ma jeszcze kilka mm bardziej odsadzone felgi też bez dystansu jak ja.. :shock3:

Opublikowano
W dniu 15.12.2018 o 20:46, HOLMATRO napisał:

Nowy mod się szykuje, @kaju już struga instalację i zakasa rękawy. 

IMG-20181215-WA0008.jpg

Kolejne graty w drodze.. 

Na przekaźniku że na odpalonym silniku nie zakręci rozrusznikiem? 

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, H4mm3R napisał:

Na przekaźniku że na odpalonym silniku nie zakręci rozrusznikiem? 

@kaju, odpowiedz na pytanie bo sam jestem ciekaw.. :eusathink:

Opublikowano
W dniu 6.12.2018 o 11:51, HOLMATRO napisał:

BTW krążą mi myśli po głowie żeby sprzedać holmatrowoz i przesiąść się na eske B7, jakby ktoś coś słyszał ciekawego że jest do wzięcia to dajcie znać. Nie zarzekam się, ale rozważam na spokojnie.

Przede wszystkim gratki auta a raczej Twojego zaangażowania :) btw nie zmieniaj na słabsze auto trochę powagi ;)  V8 jest przereklamowane - mi już dawno przeszło. No chyba, że jeździsz 99.9% trasy przy wysokich prędkościach to polecam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.12.2018 o 12:35, HOLMATRO napisał:

To już się nie zastanawiaj, tylko zrób sobie prezent. :good:

Porównać ci nie potrafię, bo nie ma porównania, teraz wiem, że seria w ogóle nie gra, równie dobrze można czytać nuty brailem i nucic pod nosem :whistling:

Co tydzień kupuje z żoną na zmianę płyty i póki dzieci w drodze nie zasną, głośniki grają aż żebra trzeszczą. :travolta:

Już się rozglądam za tubą z Q5, bo jak wiadomo, apetyt rośnie..  

Generalnie, jeden z lepszych modow jaki zrobiłem. Na moje potrzeby, a audiofilem nie jestem, rezultat przerósł oczekiwania. 

Umówiony już termin u @kaju :) 6-8h zleci, bo robi mi 3 rzeczy :D

A ty przy bose zostawiałeś albo wkładałeś od bose centralny głośnik?

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, MarcinL napisał:

Umówiony już termin u @kaju :) 6-8h zleci, bo robi mi 3 rzeczy :D

A ty przy bose zostawiałeś albo wkładałeś od bose centralny głośnik?

O proszę, elegancko. Też muszę się z nim zgadać bo są zaległe tematy. Co jeszcze robisz prócz nagłośnienia ? 

Centralny też zmienialem, nie wczytywalem się dokładnie czy ma duże znaczenie, ale kupiłem w zestawie więc wleciał :good:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 26.12.2018 o 17:26, KubiaK napisał:

Przede wszystkim gratki auta a raczej Twojego zaangażowania :) btw nie zmieniaj na słabsze auto trochę powagi ;)  V8 jest przereklamowane - mi już dawno przeszło. No chyba, że jeździsz 99.9% trasy przy wysokich prędkościach to polecam ;)

Ostatnio zrobiłem z palcem nie powiem gdzie :good: eske C5 i generalnie wyleczylo mnie to z V8 :decayed:

Opublikowano
13 minut temu, HOLMATRO napisał:

O proszę, elegancko. Też muszę się z nim zgadać bo są zaległe tematy. Co jeszcze robisz prócz nagłośnienia ? 

Centralny też zmienialem, nie wczytywalem się dokładnie czy ma duże znaczenie, ale kupiłem w zestawie więc wleciał :good:

Ja od bose nie mam, ale chyba zostawię zwykły. Zależy jak to będzie grać w ogóle po złożeniu.

Bose, elektrykę tylnych drzwi i oświetlenie nóg z podświetleniem na czerwono od Tomka. I małe zabezpieczenie, to w zasadzie 4 rzeczy :D Trochę czasu zejdzie u niego, ale warto.

Dzwoń do niego, bo terminy już na połowę lutego chyba lecą. Ja dopiero mam na ósmego.

Edytowane przez MarcinL

Opublikowano
  • Autor

@MarcinL napisz na pw jakie zabezpieczenie ci robi bo też myślę coś grzebnąć w tym temacie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kilka strzałów zimowej aury u mnie, generalnie tak sypie ze w robocie podnieśli dzisiaj stan gotowości bojowej i siedzę na telefonie, bo jak widać na zdjęciach, nie ogarniamy.. drogi odśnieżają koparki..

Nie udało się w wjechać w lepsze kadry, bo się po prostu bałem, po byle drodze quattro było upocone a gleba nie pomaga w głębszym, mokrym śniegu. Przy okazji pourywalem Cupre i 3 inne osłony od spodu, wiec jest przeciąg :JC_fan: zaś wydatki...

C1076A0C-286D-47BA-AB89-F5BD646B0D0A.jpeg

FE37BE22-5618-4F2E-9292-24A25AB579BC.jpeg

F3797223-9D57-4857-B620-662D5553002F.jpeg

033AE5B5-E218-45A0-AE80-63169D862B12.jpeg

EF5C357A-24AA-44CD-9611-183AC5CFF3BC.jpeg

59615BA9-F8A0-476A-9088-6DEC404CF221.jpeg

Edytowane przez HOLMATRO

Opublikowano

No to ładnie polatane :D U mnie wczoraj tylko kilka kółek na parkingu i tyle było śniegu ?

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, MarcinL napisał:

No to ładnie polatane :D U mnie wczoraj tylko kilka kółek na parkingu i tyle było śniegu ?

Rano też było mniej, wiec chwile po pracy pokręciłem po płaskim :ad:

52979AA5-F556-48FC-9D81-874DC462E70D.jpeg

Opublikowano

Fajnie b7 na tym kole wyglada ? jak na zimę wyglada sympatycznie ?

Opublikowano

Fajnie że macie tyle śniegu :) , ja też coś czuję że i w tym roku cupra odleci u mnie tym bardziej że w niedzielę wypad w góry a gleba większa niż u Ciebie  :D

Opublikowano

Jeden element szpeci wygląd fury. Te wielkie, zwisające i nieestetyczne puchy z tyłu. :ph34r:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, afroo. napisał:

Jeden element szpeci wygląd fury. Te wielkie, zwisające i nieestetyczne puchy z tyłu. :ph34r:

Wiem, są wielkie, głośne, jest plan wymienić je do wiosny. Wydaje mi się ze dużo estetyki wpadnie w najbliższym czasie.