Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, jolley napisał:

Holmatrowóz zostaje jednak w domu? ?

56 minut temu, HOLMATRO napisał:

zaczynamy!

No z takimi heblami to już chyba musi :whistling:

Opublikowano

A to co Ty miałeś że zakładasz 345 ??

Opublikowano
Godzinę temu, karol1981 napisał:

pewnie to co większość posiadaczy a4...zbyt małe?

stawiam na 320

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, jolley napisał:

Holmatrowóz zostaje jednak w domu? ?

Póki co tak, jeśli miałbym sprzedać to od września, póki co bardzo potrzebuje samochodu. Wakacje z żona zaliczone, ale teraz z darmozjadami muszę objechać Mazury, wiec zaś 3 tys km pęknie. :chytry:

6 godzin temu, Adam87 napisał:

No z takimi heblami to już chyba musi :whistling:

Heble się akurat skończyły przednie bezapelacyjnie, tarcze dead, klocki mi się na fisie zaświeciły, wiec i tak to było do zrobienia..:slina:

5 godzin temu, karol1981 napisał:

320 standard w TFSI, blaszki mogły zmylić, chociaż w rotorze widać było ze tarcza jest jednak coś przymała..:whistling:

Zaciski, tarcze, klocki, przewody w oplucie i płyn zmienione, zostały do wymiany osłony tarcz które zamówione najwcześniej, jeszcze nie dotarły.. :facepalm:

Także jutro albo pojutrze będę musiał zrzucić koła przód, zaciski i tarcze żeby wymienić, bo póki co zostały osłony od 320. Zasłaniają ładnie tarcze nowe, ale robimy ze sztuka wiec trzeba będzie się przyłożyć. 

Poki co-docieranie tarcz i klocków. :thumbup1:

Edytowane przez HOLMATRO

Opublikowano

Hey Grzechu,

Bardzo porządny setup ?

Na bank odczujesz różnice.

W moim też zużyte tarcze 320mm były powodem swapu na 345mm ?

Daj znać jak Twoje odczucia odnosnie OZ + DS.

Pozdrawiam ?

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, black4 napisał:

Hey Grzechu,

Bardzo porządny setup ?

Na bank odczujesz różnice.

W moim też zużyte tarcze 320mm były powodem swapu na 345mm ?

Daj znać jak Twoje odczucia odnosnie OZ + DS.

Pozdrawiam ?

Oczywiście Maćku, dziękuje za noce poświęcone dyskusjom na temat tego, co dobrać żeby było dobrze :decayed:

poki co tak to siadło :

EFF4C1F8-C702-442E-BF11-942AAC24E731.jpeg

Opublikowano

Hey,

Daj spokój, nie ma sprawy. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem ✌

Testuj i wrzucaj info ?? ?Pozdrawiam

Opublikowano

klawo się prezentuje zestawik.  ?

Opublikowano

No pięknie, ??a gdzie kupiłeś osłony tarcz na 345?

Opublikowano
  • Autor

Kolejny pracowity dzień, w natłoku zajęć udało się zamontować V-Fiza, którego zdobyłem od @Norbas :drinks:

7C84448A-B340-4B48-880A-D28134AAC04E.jpeg

C7460B4A-DB21-4B71-AC83-D8A5AE686ADD.jpeg

Pozniej rozebrałem kolejny raz heble przód i wymieniłem osłony tarcz pod 345, które dzisiaj w końcu dotarły.. :facepalm:

Następnie rozebrałem zaciski tył i pomalowałem pod nowy kolor hebli, czyli RAL 2008, a po wszystkim odpowietrzylem kolejny raz cały układ, bo został mi litr płynu hamulcowego jeszcze.. 

Opublikowano

Czyli dlatego norbas nie wystawił na sprzedaż vfiza :D pochwal się potem fotkami jak wygląda z najnowszą aktualizacja (ikonami) :)

Opublikowano

Coś jeszcze zostało do wymodzenia w tym aucie bo już chyba ma wszystko ?  ?

Opublikowano
5 godzin temu, MarcinL napisał:

Czyli dlatego norbas nie wystawił na sprzedaż vfiza :D pochwal się potem fotkami jak wygląda z najnowszą aktualizacja (ikonami) :)

Nie wszystkie dane mają ikony i nie w każdym widoku można włączyć ikony.

Opublikowano

elegancki zestawik i oryginalny kolor zacisków ? polubuje :D

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, MarcinL napisał:

Jest jeszcze co nieco odłożone dla mnie, niekoniecznie wystawione tutaj u niego... :whistling:

5 godzin temu, dekiel 13 napisał:

Coś jeszcze zostało do wymodzenia w tym aucie bo już chyba ma wszystko ?  ?

W dniu 26.07.2019 o 00:21, LUKENSZ napisał:

Zamontowałeś już ten gwint? Jestem super ciekawy opini :D

Jest jeszcze wiele rzeczy, wiele rzeczy mi się tu widzi, ale wszystko z czasem.. Sciema szyb koniecznie, ale to po wakacjach ( wiem, bez sensu, ale cieżko z czasem na wszystko a i kolejki w sezonie takie, że ciężko mi się wstrzelić. Fotele Vadery bym chciał z RS'a, musze wrzucić gwint Eibacha, który leży  i się kurzy. Coś tam jeszcze napewno wymyślę.

15 minut temu, qruku napisał:

elegancki zestawik i oryginalny kolor zacisków ? polubuje :D

Dzięki za wsparcie, daje wiatr w żagle przy namyślaniu się nad modami :nabijasie:

Godzinę temu, dayd_4 napisał:

Nie wszystkie dane mają ikony i nie w każdym widoku można włączyć ikony.

W czwartek jednak nie będziemy aktualizować go u Ciebie, bo się okazało, że mam już najnowszy soft, @Norbas o to zadbał :good:

Opublikowano
30 minut temu, HOLMATRO napisał:

Jest jeszcze co nieco odłożone dla mnie, niekoniecznie wystawione tutaj u niego... :whistling:

Jest jeszcze wiele rzeczy, wiele rzeczy mi się tu widzi, ale wszystko z czasem.. Sciema szyb koniecznie, ale to po wakacjach ( wiem, bez sensu, ale cieżko z czasem na wszystko a i kolejki w sezonie takie, że ciężko mi się wstrzelić. Fotele Vadery bym chciał z RS'a, musze wrzucić gwint Eibacha, który leży  i się kurzy. Coś tam jeszcze napewno wymyślę.

Dzięki za wsparcie, daje wiatr w żagle przy namyślaniu się nad modami :nabijasie:

W czwartek jednak nie będziemy aktualizować go u Ciebie, bo się okazało, że mam już najnowszy soft, @Norbas o to zadbał :good:

Twoje Bixy B8 leżą u mnie w szafie - też by się przydało pochylić nad tematem w końcu...

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, dayd_4 napisał:

Twoje Bixy B8 leżą u mnie w szafie - też by się przydało pochylić nad tematem w końcu...

O właśnie ! Zapomniałem ze kupiłem kompletna przekładkę bixów z B8,5 do wsadzenia, leżą u szwagra i tez pleśnieją.. 

Opublikowano
10 minut temu, HOLMATRO napisał:

O właśnie ! Zapomniałem ze kupiłem kompletna przekładkę bixów z B8,5 do wsadzenia, leżą u szwagra i tez pleśnieją.. 

To jeszcze nie zmieniałeś na b8.5? U mnie to był jako jeden z pierwszych obowiązkowych modów, bo te z B7 soczewki strasznie słabo świeciły.

Opublikowano

Kurcze teraz widać na zdjęciach jak mało profesjonalnie okleiłem vfiz’a ?? ale przynajmniej nie było go słychać ? rób kodowanie i odpalaj ?