Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HOLMATRO's 2.0T Stage3 [331HP/456Nm] by VAGTUNE#Pop&Bangs#S4 Look#Rotor 19x9et33#Vogtland#MILLTEK#DP 3/2,75”#v-Fiz#Hebel345-S4#HEL#Autotech#K04-0064#BOSE#Cupra#etc..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Norbas napisał:

Kurcze teraz widać na zdjęciach jak mało profesjonalnie okleiłem vfiz’a ?? ale przynajmniej nie było go słychać ? rób kodowanie i odpalaj ?

Mało profesjonalnie?

Kurza stópka ...mój jest w bąbelkowej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

9CB75D74-E7E3-4B8E-B6E2-7A1FD7B9532D.jpeg

EC74DB6D-1B1D-4B68-B250-D89119AF02CB.jpeg

Imho to jest bardzo ładne, zgodne ze sztuka oklejenie - z fugami odprowadzającymi ciepło z grzejacej się elektroniki przeliczajacej parametry lotu Holmatrowozu :decayed:

Opublikowano

O kurczaki, wszyscy zakładają a mój vfiz lezy juz chyba z pół roku w kartonie :decayed:

Opublikowano

Tomek to większej mobilizacji już chyba nie będzie ?

Czas na montaż ?

Opublikowano
2 godziny temu, Norbas napisał:

Kurcze teraz widać na zdjęciach jak mało profesjonalnie okleiłem vfiz’a ?? ale przynajmniej nie było go słychać ? rób kodowanie i odpalaj ?

Ja swojego w ogóle nie oklejałem:co: to co teraz będzie?

Opublikowano
14 minut temu, dayd_4 napisał:

Może być go słychać na dziurach - jak skacze 

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Norbas napisał:

? rób kodowanie i odpalaj ?

Przekodowalem zegary przy pomocy @ecobuda bo swój kabel zostawiłem szwagrowi, wszystko działa, hula :radocha:

tylko pojęcia nie mam jak się poruszać po tym fisie teraz, nie wiem jak jest „wstecz” itp.. 

mysle ze jutro @dayd_4 wszystko mi wyjaśni i poprowadzi przez meandry tej technologii.

pierwsze parametry sobie poustawiałem - 17 C stopni w dolocie przy bucie cieszy oczy i serce :a4fan:

Opublikowano
7 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Przekodowalem zegary przy pomocy @ecobuda bo swój kabel zostawiłem szwagrowi, wszystko działa, hula :radocha:

tylko pojęcia nie mam jak się poruszać po tym fisie teraz, nie wiem jak jest „wstecz” itp.. 

mysle ze jutro @dayd_4 wszystko mi wyjaśni i poprowadzi przez meandry tej technologii.

pierwsze parametry sobie poustawiałem - 17 C stopni w dolocie przy bucie cieszy oczy i serce :a4fan:

przytrzymanie  to wstecz ?

2 kliknięcia to aktywacja

1 kliknięcie wybór

i to wszystko w temacie ?

Dobrze, że ruszyło po przekodowaniu ?

Opublikowano
14 godzin temu, dayd_4 napisał:

Może ale nie musi wydawać odgłosy :decayed:

8 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Na kierze dłużej przytrzymujesz Mode. Ustaw sobie kompas w RNS-E gdzieś w opcjach ;) dzięki temu moim zdaniem lepiej to chodzi bo przyciskasz Mode szybko dwa razy i odrazu wyśwetla :)

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje @pawelosinski83 za ten rozbudowany tutorial :thumbup1: :decayed:

pakuje właśnie auto, od 6:50 go myłem na dwa wiadra, potem aplikacja QD na całość, wrzucę walizki, poustawiam najważniejsze parametry w v-fizie do kołowania i lecę. Pierwszy przystanek - weekend u @dayd_4 :drinks: szykuj się, darmozjady jadą :evil2:

Opublikowano
10 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Nic dziwnego, że w dolocie 17st, jak u was tam zima trzyma do czerwca, a wiosna do dzisiaj:thumbup:

1 godzinę temu, HOLMATRO napisał:

Dziękuje @pawelosinski83 za ten rozbudowany tutorial :thumbup1: :decayed:

pakuje właśnie auto, od 6:50 go myłem na dwa wiadra, potem aplikacja QD na całość, wrzucę walizki, poustawiam najważniejsze parametry w v-fizie do kołowania i lecę. Pierwszy przystanek - weekend u @dayd_4 :drinks: szykuj się, darmozjady jadą :evil2:

:suicide_anim:

Opublikowano

Śwagry? tego vfiza to bez oklejania da rade pięknie zamontować za licznikiem po prawej stronie , jest tam taki płaski metalowy stelaż i super on się na tym mieści. Ja u siebie dałem na obudowe dwa paski taśmy 3m i właśnie do tego stelaża go przykleiłem - siedzi jak fabryka i nie idzie go ruszyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam,

z nowości wpadła dzisiaj rutynowa wymiana oleju ( trzeci raz w tym roku :facepalm: ), tym razem Liqui Moly Synthoil HighTech 5W40.

Wcześniej mycie z miłością całości karoserii i nałożenie Niewidzialnej Wycieraczki, której zalety ja osobiście widzę i wykorzystuje. 

8050E706-4CA0-4551-BD8A-76AC5B894701.jpeg

Na koniec prac wisienka, czyli montaż dyfuzora ostatnio zakupionego, jak siadło, oceńcie sami:

51669B2C-A673-4271-BE05-83E15011E267.jpeg

590853A4-809A-4BAE-B247-38D72361357E.jpeg

54C24130-B786-4FDE-84C9-2B4273E81146.jpeg

Stay tuned..

Opublikowano

Mam też taką założoną tylko do dokładki S4. Całkiem fajnie to wygląda.

Opublikowano

No jest moc! Na Twojej maszynie świetnie siadło :)

Opublikowano

Mnie się podoba:brawo:

Opublikowano

w sam raz na grzędy do szparagów

Opublikowano

" wąski, jak ty mnie zaimponowales w tej chwili!"

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Dev napisał:

w sam raz na grzędy do szparagów

Do cebul, bardziej w klimacie :evil2:

Opublikowano