Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Autor Słuszna decyzja [emoji3] Pozdrawiam Troche to trwało, rozważałem kilka modeli ale nie mam wątpliwości jak tylko spoglądam na to zdjęcie...Pozostaje czekać. Opony wskoczą 235/35, mam nadzieje ze taki model który nie przyniesie mi ocierek o nadkola. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Witaj! Rozumiem, że Rotor wklęsły tj. 9 x 19" ET33 z A5? No właśnie z tymi szerokościami 235 to w realu różnie bywa :( Ty masz gwint? Pozdrawiam
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Autor Tak, dokładnie ten parametr felgi. Inne mozna kupić łatwo i w dobrych pieniążkach, natomiast oryginał ciezko bo mało tego a jak jest to 6 tys w gore. Mam gwint i po zimie zmieniam na nowy bo ten juz mi sie zapiekl a i jeden amor pada z tylu. Siedzi póki co Vogtland i chyba zmienię znów na niego bo jestem zadowolony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Vogtland fajny gwint ale mu też już tył padł, a samych amorków się nie dokupi więc lipa trochę
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l A nie wystarczy zmienić samych amorków z tyłu? Vogtland też pewnie korzysta z czyichś amorków, nie wiem, czy mają swoją produkcję.
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Ja pewnie wrzuce jakieś inne bo nie uśmiecha mi się zmiana całego zawieszenia.
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Autor A nie wystarczy zmienić samych amorków z tyłu? Vogtland też pewnie korzysta z czyichś amorków, nie wiem, czy mają swoją produkcję. Musiałbym zgłębić temat, nie wiem tylko czy dam radę rozkręcić gwint, moze na stole by puścił..Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Jak padł Ci tył to wymień amorki, a przód przy okazji szczota druciana dobrze rozkręcić, zabezpieczyć i latać.
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Autor Jak padł Ci tył to wymień amorki, a przód przy okazji szczota druciana dobrze rozkręcić, zabezpieczyć i latać.Gdyby sie udało zaoszczędzić kase na gwincie... może nowe turbo bym zamiast tego... albo zderzak DTM.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l 4 godziny temu, HOLMATRO napisał: Gdyby sie udało zaoszczędzić kase na gwincie... może nowe turbo bym zamiast tego... albo zderzak DTM.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wydaje mi sie ze zderzak od S line ma wiekszy potencjał niz DTM Niby fajnie ze wloty z boków ale z tego co wiem to juz dokładki od cupry nie dasz bo tam masz miejsce na dedykowany z karbonu który no troszkę kosztuje. No i sprawa Grill-i wchodzi aby zwykły lub fejki RS ktory wedlug mnie słabo wygląda podłóg ori.
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l 14 minut temu, Mizur138 napisał: No i sprawa Grill-i wchodzi aby zwykły lub fejki RS ktory wedlug mnie słabo wygląda podłóg ori. Otóż to. Gdyby nie ten grill to też bym kombinował z DTMem.
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Grubo działasz Powiedz mi jak odczucia jazdy na 20 calach? O wygodę się nie pytam, bardziej chodzi mi czy jakieś przycierki miałeś bo z tego co niektórzy mówią to przy 20 calach w b7 to powinien być air...
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Autor Grubo działasz Powiedz mi jak odczucia jazdy na 20 calach? O wygodę się nie pytam, bardziej chodzi mi czy jakieś przycierki miałeś bo z tego co niektórzy mówią to przy 20 calach w b7 to powinien być air... W moich parametrach zero przycierek. 20x8,5 ET 45 opona 245/35 pełen luzz. Koło oryginał S8 kuty. Jakby co mam na sell Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l 2 minuty temu, HOLMATRO napisał: W moich parametrach zero przycierek. 20x8,5 ET 45 opona 245/35 pełen luzz. Koło oryginał S8 kuty. Jakby co mam na sell Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki Zastanawiam się nad rozmiarem felg między 19 a 20 na sezon i rozglądam się jak leży 20 cali w B7 przy gwincie
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l Jakby się delikatnie skręciło w dół z zawiasem, byłoby ideolo na tych fotach z 20
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l Autor Mozna było jeszcze troche ale nic nie ruszałem. Jeździłem na nich miesiąc tylko i zmieniłem bo bałem sie jechać przez cała Europę na 20:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Lutego 20188 l Autor Kompletuję graty różnej maści po trochu, jak wezmę się w końcu za montaż wszystkiego to pstryknę jakieś fotki. Nadal szukam Rotorów, coś nie mam szczęścia do nich, a za miesiąc trzeba lato wrzucać.. Tu na szybko z ręki po ostatnim wyskoku, chwilę polatałem bo moich górskich Esach i do domu. Śnieg raz jest raz go nie ma, czasu też mało na cokowiek..
Opublikowano 6 Lutego 20188 l Mam pytanko do ciebie.. Jak się jeździło na 20" ??? Nie było za 'sztywno'?