Opublikowano 7 Lipca 20197 l Feleczki i jedne i drugie piękne? wogule autka? Grzesiu a tak BTW to na jakie auto planujesz zmienić HOLMATROWÓZ????
Opublikowano 7 Lipca 20197 l Grzechu Auta piękne ? Btw. Szkoda, że nie pofociliście ich na zewnątrz ... Pozdrawiam
Opublikowano 7 Lipca 20197 l 4 godziny temu, HOLMATRO napisał: Kilka fotek z weekendowego wizytowania u @dayd_4 podczas Raceism’u Rotor S5 19x9 ET 33 -VS- RS4 19x9 ET 29 Co to za durne pomysły ze sprzedażą! Panowie, zróbcie tu jakiś hejt dla chorych pomysłów
Opublikowano 7 Lipca 20197 l Daniel przemów człowiekowi do rozsądku ! K04 ma i jeszcze kombinuje jak koń pod górę ??? Jak już ma dosyć tego 2.0 Tfsi to do Nosb-a na SWAP-a 3.0 Tfsi. Btw. Swoją drogą ciekawe kiedy zaczną swapować S-tronic do B6/B7? Pozdrawiam ?
Opublikowano 7 Lipca 20197 l Dawid święte słowa?? Niewiem co tam śfagier ma w głowie, ale fajnie jakby zostawił A4 w rodzinie? przegadaj mu na żywo, bo my możemy tylko pisać..............
Opublikowano 7 Lipca 20197 l 2 minuty temu, Adam87 napisał: Dawid święte słowa?? Niewiem co tam śfagier ma w głowie, ale fajnie jakby zostawił A4 w rodzinie? przegadaj mu na żywo, bo my możemy tylko pisać.............. Pisać pisać!
Opublikowano 7 Lipca 20197 l 49 minut temu, black4 napisał: Daniel przemów człowiekowi do rozsądku ! K04 ma i jeszcze kombinuje jak koń pod górę ??? Jak już ma dosyć tego 2.0 Tfsi to do Nosb-a na SWAP-a 3.0 Tfsi. Btw. Swoją drogą ciekawe kiedy zaczną swapować S-tronic do B6/B7? Pozdrawiam ? Jakbym ja objezdzal EVO IX swoim, tak jak wczoraj @HOLMATRO,to bym nie kombinował
Opublikowano 7 Lipca 20197 l @HOLMATRO tak ogólnie to na jakie auto chcesz zmienić???? Dawid może Ty wiesz???
Opublikowano 7 Lipca 20197 l 2 minuty temu, dayd_4 napisał: Jakbym ja objezdzal EVO IX swoim, tak jak wczoraj @HOLMATRO,to bym nie kombinował I niby taki rodzinny avancik?
Opublikowano 7 Lipca 20197 l 3 minuty temu, Adam87 napisał: I niby taki rodzinny avancik? Gdyby nie rodzina na pokładzie i fotelik.. to dopiero by mu pokazał!
Opublikowano 7 Lipca 20197 l Autor W dniu 30.06.2019 o 21:04, Adam87 napisał: Grzesiu a co jeszcze będzie modzone???? Jakieś konkretne plany czy spontan??? Mody powoli wpadają kolejne, będę wrzucał na bieżąco każdy kolejny W dniu 3.07.2019 o 23:09, black4 napisał: Hey Grzesiu, Tyle pracy, serca, zaangażowania włożone w projekt a tu takie info??? Nie chcesz B7-y w Familii zostawić ? Rozumiem, że jakiś nowszy germaniec z szybką skrzynia w planach ?? Wiesz, że z tymi nowymi też bywają różne, dosyć kosztowne historie? Dawaj znać co wymyślisz ? Pozdrawiam ? Chce zostawić w rodzinie, ale mało kto chce tak mocnym avantem jeździć / lub umieć zadbać jak należy.. co do innego pomysłu, ja wiem, ze ty dobrze wiesz nad czym myśle 7 godzin temu, Adam87 napisał: Feleczki i jedne i drugie piękne? wogule autka? Grzesiu a tak BTW to na jakie auto planujesz zmienić HOLMATROWÓZ???? Są plany na coś szybszego z szybszą skrzynia, może trochę mniejszego. Ale mam dużo mieszanych uczuć bo ciężko przechodzi przez głowę myśl o rozstaniu z holmatrowozem.. dużo wsadziłem, nierealne odzyskać, chętnych na odkupienie mam z 15 bez szczególnego ogłaszania się i każdy dyskutuje z cena. 3 godziny temu, black4 napisał: Grzechu Auta piękne ? Btw. Szkoda, że nie pofociliście ich na zewnątrz ... Pozdrawiam Na zewnątrz auta były ale ciężko zrobić zdjęcie jak lecisz bokiem przez skrzyżowanie o 23 1 godzinę temu, black4 napisał: Daniel przemów człowiekowi do rozsądku ! K04 ma i jeszcze kombinuje jak koń pod górę ??? Jak już ma dosyć tego 2.0 Tfsi to do Nosb-a na SWAP-a 3.0 Tfsi. Btw. Swoją drogą ciekawe kiedy zaczną swapować S-tronic do B6/B7? Pozdrawiam ? No ciekawe czy ktoś w Europie podjął taki temat? Na audizine nic nie znalazłem. 45 minut temu, Adam87 napisał: Dawid święte słowa?? Niewiem co tam śfagier ma w głowie, ale fajnie jakby zostawił A4 w rodzinie? przegadaj mu na żywo, bo my możemy tylko pisać.............. Wczoraj miałem 50 minut wykładu jaki głupi jestem i czego szukam przygód, wysiąść nie mogłem żeby nie słuchać bo debil zamykał licznik na autobahnie. Niby taki BEX a zaimponował mi. 40 minut temu, dayd_4 napisał: Jakbym ja objezdzal EVO IX swoim, tak jak wczoraj @HOLMATRO,to bym nie kombinował Mocne słowa przy niedzieli ja rogal, ty rogal, mały Tod rogal, przechodnie rogal, tylko oczywiście dwie siostry na pokładzie musiały zacząć piszczeć i nas lać.. gdyby nie one, jeździłbym do rana
Opublikowano 7 Lipca 20197 l No to ładnie się po nocy zabawiacie ? A z tym 3.0 tfsi ktoś na forum wrzucał. Nie sądzę, żeby to był Photoshop... swoją drogą motor leży w komorze B6/B7 jak ulał ? Przemyśl jeszcze temat sprzedaży Holamatrowozu bo szkoda unikatowego auta! Pozdrawiam?
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Autor 16 godzin temu, black4 napisał: Przemyśl jeszcze temat sprzedaży Holamatrowozu bo szkoda unikatowego auta! Pozdrawiam? Myśle intensywnie, im więcej osób pyta o sprzedaż tym bardziej nie chce jej sprzedawać. Niedlugo jadę na kontrolna diagnostykę do Vagtune, zobaczymy jak tam kondycja i konie
Opublikowano 8 Lipca 20197 l W dniu 29.11.2017 o 13:37, HOLMATRO napisał: Fotele grzane S-line bez elektryki ( nie przepadam - zamiast czekać jak emeryt kiedy łaskawie się poprzesuwają, w 3 sekundy reguluje ręcznie po jeździe żony...) W zwykłej elektryce rzeczywiście to trochę uciążliwe, ale w opcji z pamięcią ustawień to inna bajka, Paaaanie ? Żoneczka w swoim kluczyku ma własne ustawienia fotela (i lusterek) a Ty w swoim. Odblokowujesz auto, otwierasz drzwi... i dzieje się magia na Twoich oczach ? Plus do tego masz prawe lusterko opadające w dół przy cofaniu (można wyłączyć). BTW. Bryka zacnie pomodzona
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Autor 7 minut temu, BeyerBrown napisał: W zwykłej elektryce rzeczywiście to trochę uciążliwe, ale w opcji z pamięcią ustawień to inna bajka, Paaaanie ? Żoneczka w swoim kluczyku ma własne ustawienia fotela (i lusterek) a Ty w swoim. Odblokowujesz auto, otwierasz drzwi... i dzieje się magia na Twoich oczach ? Plus do tego masz prawe lusterko opadające w dół przy cofaniu (można wyłączyć). BTW. Bryka zacnie pomodzona To prawda, jak robiłem opis auta w pierwszym poście, nie wiedziałem jeszcze o możliwości podpięcia kluczyków pod ustawienia indywidualne fotela. Teraz, gdybym mógł, to wymieniłbym stołki ale właśnie w pełnej opcji z pamięcią. Dziekuje za dobre słowo.
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Dobra bryka to i dobre słowo ? Aż się prosi o kolejny mod pt. "2.7BiTurbo" albo lepiej: "3.0TFSI"
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Nie wiem co wszyscy nagle się uparli na te 3.0tfsi 2.7bit zawsze będzie kultowe i pewnie nie jedno 3.0tfsi przejeździ