l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Zachorowałem na łopaki przy kierownicy, więc jest i nowa kiera. Teraz tylko kodowanie i ma działać. Przy okazji będzie kodowany program sport+ i sportowa skrzynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) kiera już na miejscu, fajny bajer z tymi łopatkami i mała przymiarka Edytowane 3 Marca 2018 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 koniec zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No i pięknie Na tym zdjęciu z przymiarki wygląda jak by 24" miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Zmieniaj te kominy bo BMW poleciało z tą jedną fifką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 5 minut temu, krystian3769 napisał: Zmieniaj te kominy bo BMW poleciało z tą jedną fifką jutro odbieram kominy z malowania proszkowego na czarno. Chociaż teraz jak tak czytam to nie wiem czy lakier nie spłynie z tych końcówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 12 minut temu, krystian3769 napisał: No i pięknie Na tym zdjęciu z przymiarki wygląda jak by 24" miało no niestety, przydało by się H&R -30 to by to wyglądało ale tak miło, miękko się jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Hehe no niestety coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 dystanse 12mm zamówiłem, jakoś te koła tak w środku są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 12mm dystanse poprawiły look do poziomu ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jest lux teraz w dół go dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Teraz, krystian3769 napisał: Jest lux teraz w dół go dawaj oj kusisz kusisz Narazie znowu auto w warsztacie, kodują sport+, sportowy automat, sportowe zegary i łopatki przy kierownicy. Zamówiłem duży wyświetlacz navi, mam to szczęście że wystarczy umnie wymienić tylko wyświetlacz i zakodować HU_NBT > 3000 HMI > DISPLAY_SIZE_RESOLUTION = 8.8_1280x480HU_NBT > 3001 EXBOX > DISPLAY_VARIANTE = breites_display Unas wyświetlacz od 1500zł na ebay znacznie taniej bo za 235$ ( towar z Mołdawi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Fajne to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Tak to siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 No zaraz lepiej!! Elegancko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dotarła paczka z Mołdawii mała vs duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Wczoraj stałem w korku na A4 i zrównała się zemną taka jak Twoja, właśnie z tym dużym wyświetlaczem. Odrazu żucił się w oczy Ale fifkie miała tylko jedną Edytowane 24 Marca 2018 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Auto super, miłej jazdy[emoji3][emoji3]Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Dziękuję za miłe słowa Niestety temat navi nie wypalił, żeby to miało ręce i nogi trza by wydać koło 5K Pocieszyłem się zakupem lamp liftowych z pakietu mperformance, myślę że na czarny tył ładnie to siądzie. Edytowane 31 Marca 2018 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi