Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie sprawdzałem teraz w "Sam naprawiam..." ale nie ma rozpiski lamp oświetlających wnętrze :confused4:

Opublikowano

Kowi

Tylko małe sprostowanie koledzy kazali Cie zmienić rozmiary żarówek w opisie ale sprawdzałem jeszcze raz i miałeś dobrze na początku w schowku rurka 42 a w lampce środkowej 36 ale mógłby jeszcze ktoś to potwierdzić bo może tylko u mnie tak jest

Opublikowano

w schowku na 100% jest ori rurka 42mm

w schowku rurka 42

sory pany , poebao mi sie :notworthy: :notworthy: :notworthy: jest 42mm :good:

Opublikowano

Ja zamówiłem ledy zobaczymy co z tego będzie jak przyjdą :) tylko nie wiem jakie żarówki dać z tyłu w boczkach tam gdzie są te wkręcane żarówki :mysli:

Opublikowano

Sprawdź pierwszy post :)

Opublikowano

Ja proponuję w pierwszym poście powklejać jeszcze zdjęcia jak wygląda podświetlenie na różnych LEDach. Wtedy będzie wiadomo które jak świecą i każdy sobie wybierze według upodobania.

Opublikowano
  • Autor

Z tym porównaniem to będzie trudno :gwizdanie: Bo większość kupi te o których pisalismy w temacie juz :wink4: Co najwyzej moge tam zrobic galerie czyli wklejać fotki tych którzy własnie zamontowali i umiescili w wątku zdjecia :good:

Opublikowano

Pamiętajcie też każdy każdy z Nas robi zdjęcia w zupełnie innych warunkach i zewnętrznym oświetleniu...

Ciężka sprawa do porównania :disgust:

Opublikowano

Kurcze tylko tyle,że ja mam zwykłą taką wsuwaną żarówkę małą a nie rurkową tam z tyłu z boczku i nie wiem co dać.Podeślijcie linka z allegro na PW,żeby nie robić OT w temacie.Z góry dziękówka :hi:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze tylko tyle,że ja mam zwykłą taką wsuwaną żarówkę małą a nie rurkową tam z tyłu z boczku i nie wiem co dać.Podeślijcie linka z allegro na PW,żeby nie robić OT w temacie.Z góry dziękówka :hi:

znaczy jaką :mysli:

e9cb6dc8ff.jpg

Coś takiego??

Opublikowano
582e83a29d5b7052m.jpg taką wsuwaną żarówkę mam i nie wiem czym ją zastąpić :mysli:
Opublikowano

Pamiętajcie też każdy każdy z Nas robi zdjęcia w zupełnie innych warunkach i zewnętrznym oświetleniu...

To może przy diodach dać opinie w stylu: świeci kiepsko bo punktowo czy dobrze oświetla na większym obszarze. Żeby było mniej więcej jakieś rozeznanie.

Opublikowano

To może przy diodach dać opinie w stylu: świeci kiepsko bo punktowo czy dobrze oświetla na większym obszarze. Żeby było mniej więcej jakieś rozeznanie.

Jak w końcu dostanę te co zamówiłem to coś tam w tym stylu skrobnę od siebie.

Na pewno te rurkowe co mam swiecą bardzo ładnie :good: dają rozproszone światło, z tym że nie są jakoś wyjątkowo mocne :)

Opublikowano
  • Autor

Pany jak tam zdziałaliscie cos nowego :naughty::mysli:

Opublikowano

nie mam jeszcze listew :decayed:

Opublikowano

4e3f189dc4b50356m.jpg

zakupiłem takie żarówki i nie świecą w miejscu starych żarówek,a stare działają :wallbash: ktos pomoze?

Opublikowano

Ja również dalej czekam :disgust:

Dostanę tylko paczkę to zamawiam następne :cool1:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 15:49_________________________________________________

4e3f189dc4b50356m.jpg

zakupiłem takie żarówki i nie świecą w miejscu starych żarówek,a stare działają :wallbash: ktos pomoze?

Troszku nie wyraźne to zdjecie, ale sprawdź czy masz w instalacji dobrze podpięty + i -.

Nosfer miał podobny problem :mysli: