Opublikowano 3 Marca 200917 l Bo ostatnio przekonałem się że występują różnice w kolorystyce LEDów mimo że na papierze wszystkie są białe
Opublikowano 3 Marca 200917 l Autor Jest róznica w barwie ale to zalezy od zastosowania róznych rodzajów diód w zarówce
Opublikowano 6 Marca 200917 l Jest róznica w barwie ale to zalezy od zastosowania róznych rodzajów diód w zarówce Zgadzam sie , ale gdy mam zapalone wszystkie ledy w aucie + na nogi to jest jasniej niż u mnie w domu w kuchni , różnicy w barwienie zauwazysz gołym okiem , za dużo źródeł światła
Opublikowano 10 Marca 200917 l Efekt bardzo mi się podoba, ale umiaru co do kolorów nie zaszkodzi, nie róbmy z naszych audiczek choinek
Opublikowano 10 Marca 200917 l Efekt bardzo mi się podoba, ale umiaru co do kolorów nie zaszkodzi, nie róbmy z naszych audiczek choinek Nie robimy Wymieniamy żółte światło na białe... Niektórzy stosują również czerwień, którą tez mozna spotkać w autku z fabryki wypuszczonym :gwizdanie: Ja tu nie widzę żadnej choinki
Opublikowano 10 Marca 200917 l Autor Nie ma tu żadnej choinki :gwizdanie: Jak bym miał robiś choinke to bym sobie ziolone Ledy w podsufitke zamontował Wszystko ma sie ładnie komponować czyli biały i czerwony kolor podświetlenia tylko wchodzi w gre
Opublikowano 10 Marca 200917 l Nie ma tu żadnej choinki :gwizdanie: Jak bym miał robiś choinke to bym sobie ziolone Ledy w podsufitke zamontował Wszystko ma sie ładnie komponować czyli biały i czerwony kolor podświetlenia tylko wchodzi w gre Ja też nie widzę choinki. Wszystko jest zrobione ze smakiem I tak 3mać Będę wymieniał w tym tygodniu oświetlenie w podsufitówce na pseudo ksenonowe. Dam Wam znać jak wyszło oraz adres skąd zakupiłem żarówki
Opublikowano 13 Marca 200917 l A ja zauwazylem dziwna sprawe.. kupilem te bialek klosze do lampek w drzwiach, zamontowalem i chcialem wsadzic tam ledy... no i nie dzialaja, bo po otwarciu drzwi swieca przez okolo 0.5 sekundy i sie wylaczaja, podczas gdy normalne zarowki dzialaja bez problemu
Opublikowano 15 Marca 200917 l no i ja wyrezalem podswietlenie w samochodzie, wymienilem wszystko co sie dalo, lacznie z podsiwetleniem nog z przodu i tylu oraz w drzwiach od spodu, cena niestety duza (200pln) bo zastosowane diody mocy, ale za to nie ma punktowego swiatla i efekt super przynajmniej dla mnie. Zdjecia niestety telefonem wiec sorry za jakosc.
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś.
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś. niestety diody to pan z gieldy rtv Diody nazywane sa diodami mocy, maja wbudowane rezystorki zeby sie nie paliy (a przynajmniej w teorii) moge wrzucic zdjecia diod jak cos wieczorem
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś. niestety diody to pan z gieldy rtv Diody nazywane sa diodami mocy, maja wbudowane rezystorki zeby sie nie paliy (a przynajmniej w teorii) moge wrzucic zdjecia diod jak cos wieczorem wrzuc fotki, ile dawales od sztuki? diody w gotowych oprawkach samochodowych czy rezales indywidualne rozwiazania dla kazdej?
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś. niestety diody to pan z gieldy rtv Diody nazywane sa diodami mocy, maja wbudowane rezystorki zeby sie nie paliy (a przynajmniej w teorii) moge wrzucic zdjecia diod jak cos wieczorem wrzuc fotki, ile dawales od sztuki? diody w gotowych oprawkach samochodowych czy rezales indywidualne rozwiazania dla kazdej? fotki sa na poprzedniej stronce Oprawki juz byly, tak ze p&p. 20pln za diody do mapowek i diody do drzwi, 25pln za rurki w ktorych sa dwie diody mocy, oczywiscie te diody sa skierowane w dol
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś. niestety diody to pan z gieldy rtv Diody nazywane sa diodami mocy, maja wbudowane rezystorki zeby sie nie paliy (a przynajmniej w teorii) moge wrzucic zdjecia diod jak cos wieczorem wrzuc fotki, ile dawales od sztuki? diody w gotowych oprawkach samochodowych czy rezales indywidualne rozwiazania dla kazdej? fotki sa na poprzedniej stronce Oprawki juz byly, tak ze p&p. 20pln za diody do mapowek i diody do drzwi, 25pln za rurki w ktorych sa dwie diody mocy, oczywiscie te diody sa skierowane w dol ale fotki diod, a nie efektu koncowego
Opublikowano 15 Marca 200917 l Wyszło Ci Świeci konkretnie Jak możesz to daj linka do diód jakie zastosowałeś. niestety diody to pan z gieldy rtv Diody nazywane sa diodami mocy, maja wbudowane rezystorki zeby sie nie paliy (a przynajmniej w teorii) moge wrzucic zdjecia diod jak cos wieczorem wrzuc fotki, ile dawales od sztuki? diody w gotowych oprawkach samochodowych czy rezales indywidualne rozwiazania dla kazdej? fotki sa na poprzedniej stronce Oprawki juz byly, tak ze p&p. 20pln za diody do mapowek i diody do drzwi, 25pln za rurki w ktorych sa dwie diody mocy, oczywiscie te diody sa skierowane w dol ale fotki diod, a nie efektu koncowego sorry zawiesilem sie Zrobie pozniej to wstawie
Opublikowano 15 Marca 200917 l Diody rurkowe co Karol założył są w tym wątku gdzieś, zaraz poszukam... One dosyć mocne, jak dla mnie za mocne :gwizdanie:
Opublikowano 15 Marca 200917 l Diody rurkowe co Karol założył są w tym wątku gdzieś, zaraz poszukam... One dosyć mocne, jak dla mnie za mocne :gwizdanie: wg mnie maja byc mocne...slabe sa pod nogi, a podczas jazdy wylaczaja sie glowne...no ale to kwestia gustu a o tym nie mowie
Opublikowano 15 Marca 200917 l no ale to kwestia gustu a o tym nie mowie No dokładnie miałem okazję porównać jak świecą te co Ty masz i te co ja mam - dla mnie troszku za jasno, no ale... to są najmocniejszee bodajże żarówki rurkowe
Opublikowano 15 Marca 200917 l no ale to kwestia gustu a o tym nie mowie No dokładnie miałem okazję porównać jak świecą te co Ty masz i te co ja mam - dla mnie troszku za jasno, no ale... to są najmocniejszee bodajże żarówki rurkowe a ladnie rozswietlaja caly klosz na podsufitce, czy sweica punktowo?