Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wnętrza - wymiana na LED(info 1 post)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kowi :good:

fajnie świecą te Ba9S :good: :good: :good:

aż nie mogę się doczekać kiedy ja takie dostanę :kox:

To co teraz rezamy :naughty:

oświetlenie tylnych nóg :kox: i trzeba wymienić żaróweczke w schowku na leda :polew: :polew: bo tylko tam żółte światło zostało :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra, nadonię tylko z przednim oświetleniem nóg i rezamy tył :naughty:

Jaką mamy żarówkę w schowku :?:

Opublikowano
  • Autor

Dobra, nadonię tylko z przednim oświetleniem nóg i rezamy tył :naughty:

nie wiem czy nie W5W ale nie wiem bo niezagladałem do zarówki tam jeszcze :naughty: Ale jak bedzie W5W to dobrze bo została mi jedna z postojówek walcowata wiec zobaczymy czy poradzi sobie :polew: :polew:

teraz czekamy na projekt moskala :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi a daj linka ktore kupowales zarowki te ba9 ?? One sa do tych malych swiatelek ? ;)

Opublikowano
  • Autor

Kowi a daj linka ktore kupowales zarowki te ba9 ?? One sa do tych malych swiatelek ? ;)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=545664702

:hi:

Opublikowano

Dzięki , i przez Was tez zamowilem zarowki :> Jakby ktos potrzebowal to w A4 B6 w kombiaku jest tak - z przodu 2 żarowki BA9S, 2 żarówki rurkowe 42mm, na środku nad tylną kanapą - 2 żarówki BA9S, z tyłu w bagażniku - 2 żarówki rurkowe 36mm

W sumie 4 żarówki rurkowe, 4 żarówki BA9S :good:

Opublikowano

Dzięki , i przez Was tez zamowilem zarowki :> Jakby ktos potrzebowal to w A4 B6 w kombiaku jest tak - z przodu 2 żarowki BA9S, 2 żarówki rurkowe 42mm, na środku nad tylną kanapą - 2 żarówki BA9S, z tyłu w bagażniku - 2 żarówki rurkowe 36mm

W sumie 4 żarówki rurkowe, 4 żarówki BA9S :good:

Czyli tak samo jak w B5 po II lifcie :)

Kowi, możesz to też dopisać w pierwszym poście B5 II lift i B6 :good:

Opublikowano
  • Autor

Jarko pierwszy post zmodyfikowany chyba juz wystarczajaco :kox: oczywiscie dodałem tą informacje dla potomnych :good:

Opublikowano

Jarko pierwszy post zmodyfikowany chyba juz wystarczajaco :kox: oczywiscie dodałem tą informacje dla potomnych :good:

No widziałem już :good: Pierwszy post miodzio :kox:

Opublikowano

Kowi87 widziałem że w pierwszym poście poprawiłeś dla sedana oświetlenie tylne. To jest pewne, można szukać tak jak jest podane ?

Opublikowano
  • Autor

Kowi87 widziałem że w pierwszym poście poprawiłeś dla sedana oświetlenie tylne. To jest pewne, można szukać tak jak jest podane ?

Dibo wzorowałem sie na postach w tym temacie ja nie daje 100% pewnosci. Na stronie 11 jest opis ze zdjeciami tylnego światełka w sedanie przed liftem :) Njalepiej bedzie jak sie upewnisz u siebie jak to wygląda i napiszesz czy zgadzaja sie te dane :good:

Opublikowano

Dibo wzorowałem sie na postach w tym temacie ja nie daje 100% pewnosci. Na stronie 11 jest opis ze zdjeciami tylnego światełka w sedanie przed liftem :) Njalepiej bedzie jak sie upewnisz u siebie jak to wygląda i napiszesz czy zgadzaja sie te dane :good:

Spoko, pytałem tylko dla pewności :wink4: Po zdjęciach widzę że się to zgadza. A co do upewniania to się za to zabiorę dopiero jak będzie ciepło.

Opublikowano

W przedlifcie jest 36mm

teraz czekamy na projekt moskala :gwizdanie:

czekam cały czas na Ledy. nie doszły i ch.j mnie strzela :gwizdanie:

Opublikowano

W przedlifcie jest 36mm

W pierwszym poście jest przyklejone 42mm także popraw Kowi87 jak możesz :wink4:

Opublikowano

W przedlifcie (sedanie) opisałem jakie są żarówki (str 11) i u mnie w schowku na 100% jest ori rurka 42mm a w lampce środkowej ori 36mm ale da radę włożyć 42mm

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj zobacze do siebie, chyba lift nie obejmował żaróweczek w schowku :gwizdanie:

Opublikowano

też myślę że w schowku nic się nie zmieniało

Dziwi mnie tylko że kolega Moskal napisał że w sedanie przed liftem w schowku ma rurkę 36mm u mnie nie ma szans na zamontowanie takowej bo jest za wielka odległość między blaszkami.[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:41_________________________________________________Kowi jeśli chcesz mogę porobić zdjęcia wszystkim lampką i żarówką jakie do nich pasują

Opublikowano
  • Autor

Ale chodzi Ci o fotki lampek w sedanie czy fotki żarówek do tych lampek, bo jeśli o żarówki to nie ma sensu :gwizdanie: wystarczą oznaczenia i zdjecia z alegro mozna zawsze wykorzystać do prezentacji(co też juz zrobiłem)

Opublikowano

myślałem o lampkach ale z drugiej strony zamieściłem już lampki tylne i środkową a reszta jest chyba taka jak po lifcie

Opublikowano
  • Autor

No własnie umieściłes ładnie na stronie 11 co też zaznaczyłem na pierwszym poscie, moim zdaniem juz wszystko napisalismy co do oświetlenia :naughty: Teraz czekamy na projekcik Moskala oparty na listwach LED :kox: