Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] HIDy w przeciwmgielnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie, ale nie idzie na allegro tych żarników znaleźć :wallbash:

slepy,a masz przetwornice?tak z ciekawosci pytam :wink4:

przetwornicę mam jeszcze z bixenonu :kox:, zrobiłem ten błąd i włożyłem ksenon do zwykłych lamp :wallbash:

Opublikowano

przetwornicę mam jeszcze z bixenonu

no to do mgielnych juz masz :wink4:
Opublikowano

tyle że nie mam jeszcze mgielnych :polew:, narazie założę 6000K, do mijania, a jak dorezam halo to dokupię drugi komplet :good:

Opublikowano

ja też dość dawno zrezałem xenon w halo i ....... użyłem może go ze dwa razy :wallbash:

Opublikowano

ja też dość dawno zrezałem xenon w halo i ....... użyłem może go ze dwa razy :wallbash:

no ale + 100 do lansu :naughty::kox: :kox:

Opublikowano

wiec po co zakladales? ja uzywam tak czesto,jak sie da,nawet jezdzac w nocy-zapalalem(dopuki sie zarnik nie spalil) i nie zaluje zakupu i mod wyszedl na plus :wink4:
Opublikowano
wiec po co zakladales?
no ale + 100 do lansu

:notworthy:

tak poważnie to starczaja mi długie w moim a4

Opublikowano

ja swoje zalozylem tylko w jednym celu-jak sa zapalone-zakrety sa swietnie doswietlone... :wink4:
Opublikowano

ja swoje zalozylem tylko w jednym celu-jak sa zapalone-zakrety sa swietnie doswietlone... :wink4:

To fakt. Przeciwmgielne świetnie doświetlają zakręty :good:

Opublikowano

no to fakt, szkoda że głównie w trasy autobahną jeżdżę :)

ale są i będą :good:

Opublikowano

a Panowie jakie zarowki wchodza w przeciwmgielne? Bo mam przetwornice i musze dokupic zarniki

Opublikowano

do b6 H11,nie wiem,czy tez do B7 :gwizdanie:

Opublikowano

no do b7 to samo co b6 bo to te same halogeny.

Dzieki zatem :good: :good:

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=4TxW-oCldZA

no i obiecany filmik z hidami 3000k w mgielnych-pierwsze wrazenia-spodziewalem sie koloru bardziej zoltego-ale po rozgrzaniu sie palnikow-swieci nawet przyzwoicie...no i kolejne dwie sprawy w moim odczuciu-polączenie 6000k w soczewce i 3000k w mgielnych= na prawde dobra widocznosc na sniegu(akurat taka pogode mialem przy kreceniu filmu) i druga sprawa to to,ze z lansem-nie ma to nic wspolnego,bo wyglad zewnetrzny na hidy 3000k,jest prawie taki sam ,jak w zwyklej zarowce,tylko hid swieci o wiele,wiel jasniej-dla mnie wybor hidow 3000k w mgielne ,jest strzalem w 10 :good:
Opublikowano

Elegancko to świeci :kox:

Opublikowano

3000k niezle wygląda

Opublikowano

ja jednak robię 8k w długie (te które mam teraz w soczewce) a w soczewę wrzucam 6k :)

Opublikowano

Hmm :> w stanach czesto widze takie dziwactwa :) hmm w zderzaku ksenony 4300k :) lub tez zolte zarowki w zderzaku i ksenon w swiatlach mijania :tongue4: efekt-super rozprasza :kox: sam zastanawiam sie nad montarzem do mojej audicy ksenonoww na gore;) :slina:

Opublikowano

Hmm :> w stanach czesto widze takie dziwactwa :) hmm w zderzaku ksenony 4300k :) lub tez zolte zarowki w zderzaku i ksenon w swiatlach mijania :tongue4: efekt-super rozprasza :kox: sam zastanawiam sie nad montarzem do mojej audicy ksenonoww na gore;) :slina:

ale w soczewce montuj, mimo że u was moze nie ganiają za montaz Xenonu w w lampach starego typu, to lepiej bedzie wyglądąło w soczewce, nie wspomne już o oświetleniu drogi