k232 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 27 minut temu, Robero321 napisał: no faktycznie tyle że NIE MA CZYM ... Dla mnie to możesz osrać to auto i spalić Ja Ci podpowiedziałem, róbta co uważata
rogigor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 46 minut temu, Robero321 napisał: filtr paliwa w ASN ie z przodu ??? przecież jest przy zbiorniku paliwa nie pomyliło Ci się coś ?? podciśnienie schodzi w dól ale ono idzie gdzieś do błotnika gdzie jest akumulator podciśnienia ... Boże co za bzdury piszę, jaki filtr paliwa W dół obok filtra powietrza. Wchodzi od dołu w taki grzybek, ale nie wiem co to jest. Dzięki za info Panowie, przynajmniej nie będę się niepotrzebnie martwił. 4 godziny temu, k232 napisał: Wy może macie taką przyczynę jak w innych silnikach. W misce olejowej znajduje się wałek wyrównoważający i on właśnie odpowiada za bieg jałowy. Tutaj na forum też chłopaki wymieniali wszystko po kolei a okazał się właśnie ten wałek, jeżeli u was w autach jest takie coś to proponuję tam zaglądnąć. Wiem o co Ci chodzi, "balancer shaft" ale ASN tego nie ma.
k232 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 29 minut temu, rogigor napisał: ale ASN tego nie ma. No właśnie tego nie widziałem dokładnie
Robero321 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 23 godziny temu, k232 napisał: Dla mnie to możesz osrać to auto i spalić Ja Ci podpowiedziałem, róbta co uważata Słuchaj wycieczki osobiste to gdzie indziej Jeśli chcesz pomóc komuś to pomagaj a nie wyjeżdżasz z wycieczkami. Osobiście jeśli nie mam pojęcia o czymś to nie piszę bzdur i nie wprowadzam w błąd a już tym bardziej nie każe się komuś doszkalać z czegoś co nie istnieje... Więc się nie masz co tu unosić.
AlexDLU Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Igor udało Ci się rozwiącać problem ?
rogigor Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 I tak i nie. To co zrobiłem (patrz kilka postów wcześniej) trochę pomogło i ogólnie jest dobrze ale dalej na jałowym czuć jak czasem zakolebocze. Ledwo bo ledwo ale nie jest idealnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rikone Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Koledzy czy ktoś z was wie gdzie znajduje się akumulator podciśnienia ? Wypadł mi przewód podciśnienia jak wymieniałem i teraz nie mogę go zlokalizować i jeździ się teraz strasznie.
BeyerBrown Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 10.01.2018 o 22:31, rogigor napisał: Wiem o co Ci chodzi, "balancer shaft" ale ASN tego nie ma. W dniu 11.01.2018 o 21:18, Robero321 napisał: Osobiście jeśli nie mam pojęcia o czymś to nie piszę bzdur i nie wprowadzam w błąd a już tym bardziej nie każe się komuś doszkalać z czegoś co nie istnieje... 3.0 ASN/BBJ/AVK/BGN jak najbardziej ma wałek wyrównoważający, znajduje się on w pompie oleju: https://procarmanuals.com/vag-ssp-255-2-0-l-r4-3-0-l-v6-engines/ Balancer shaft, strona 17 Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez BeyerBrown
Rekomendowane odpowiedzi