musti Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Kasa poleciała za całość. Do zobaczyska na miejscu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Reszta kaski poszła. do zobaczenia na miejscu będę po raz pierwszy
kordziuk Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dopisane Jutro późnym wieczorem zamykamy listę i jeżeli ktoś nie wpłacił zadatku, zostaje usunięty z listy, ponieważ wysyłamy listę do hotelu z konkretną liczbą uczestników zlotu w celu rezerwacji :hi:Wszyscy dostali ode mnie przypomnienie o wpłatach, więc płaczu nie powinno być Hugo sorki nie doczytałem kasę wysłałem jeśli za późno odeslij proszę ale może komuś nie będzie po drodze to chętnie zawitam w gościnne progi [emoji3]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Cała kwota powinna być zaksięgowana, Pozdrawiam i do zobaczenia
Hugo Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Lista wpłat zaktualizowana 9 godzin temu, kordziuk napisał: Hugo sorki nie doczytałem kasę wysłałem jeśli za późno odeslij proszę ale może komuś nie będzie po drodze to chętnie zawitam w gościnne progi Chyba w ogóle nie czytałeś Nie przypominam sobie, ani nie widzę, żebyś w ogóle zapisywał się na zlot Przekazałem info Jarkowi, bo to jemu wpłacałeś
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) mam pytanie - 28.02.2018 dokonałem dopłaty do zaliczki, a dalej na liście widnieje jakbym wpłacił tylko zaliczkę - OCB?? (dopłata poszła na to samo konto co zaliczka) 77. Lukasz_mk2 + Paulina OK, ale ja głupi jestem i nie umiem dodawać - soryyyyyyy - poszła dodatkowa kasa Edytowane 6 Marca 2018 przez Lukasz_mk2 moja głupota ;)
bongod Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 mam pytanie - 28.02.2018 dokonałem dopłaty do zaliczki, a dalej na liście widnieje jakbym wpłacił tylko zaliczkę - OCB?? (dopłata poszła na to samo konto co zaliczka)77. Lukasz_mk2 + Paulina A są już jakieś kolory ? Ja nic takiego nie widzę Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 3 minuty temu, bongod napisał: A są już jakieś kolory ? Ja nic takiego nie widzę Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka są kolory, ale przez Tapatalka ich nie widać - musisz przeglądać forum przez www
bongod Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Aaaa ok już widzę Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Hugo Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 17 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: mam pytanie - 28.02.2018 dokonałem dopłaty do zaliczki, a dalej na liście widnieje jakbym wpłacił tylko zaliczkę - OCB?? (dopłata poszła na to samo konto co zaliczka) 77. Lukasz_mk2 + Paulina OK, ale ja głupi jestem i nie umiem dodawać - soryyyyyyy - poszła dodatkowa kasa Zapewne przeoczenie. Poszło info, żeby Jarek to sprawdził
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 1 minutę temu, Hugo napisał: Zapewne przeoczenie. Poszło info, żeby Jarek to sprawdził najłatwiej to by było wysłać mu maila z przelewami, bo teraz chłop od mojej głupoty też zgłupieje Hugo jak możesz to podaj mi jego maila na PW - wyśle potwierdzenia wpłaty
Hugo Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Nie trzeba wysyłać żadnych potwierdzeń Na spokojnie będzie kolejna aktualizacja to się na pewno pojawicie na fioletowo
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 OK, ale przeproś Go ode mnie za zamieszanie
Hugo Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 6 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: OK, ale przeproś Go ode mnie za zamieszanie To już osobiście na zlocie
chudineze Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Cytuj 1. Zameldowanie od godz: 16:00. Wymeldowanie do godz: 11:00
Hugo Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Zawsze udawało się to ogarnąć dużo wcześniej jak ktoś przyjechał
Rekomendowane odpowiedzi