sonadores Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 okk czyli springi uzywki pod kategorie wagowe, a amory masz na mysli jakies z aso czy zamienniki ? wgl to sie zaczynam zastanawiać czy juz nie lepiej włożyce te pro kity niż szukac dobrych amorów i springów
greg2505 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Amory Monroe, Sachs pod sportowe zawieszenie, sprężyny bywają na forum , napisz w dziale kupię może ktoś się odezwie, ja też tu kupiłem sprężyny
sonadores Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Godzinę temu, greg2505 napisał: Amory Monroe, Sachs pod sportowe zawieszenie, sprężyny bywają na forum , napisz w dziale kupię może ktoś się odezwie, ja też tu kupiłem sprężyny okk bede mieć to na uwadze jak podejme sie konkretnego rozwiązania. Myśle ze idealnie było by gdyby np. eibach produkował springi obniżające o -20 to nie było by problemu mysle i byłby to kompromis między 1be a 1ba + takie springi.
tobias Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 pomyśl jeszcze nad amorkami MTSa + sprężyny Eibach
kuba.goller Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Może zainwestuje w B12 tak jak ja, polecam to rozwiązanie.
sonadores Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ogólnie rozważam teraz gdybym obniżył talerzykami przód i zastanawia mnie jak by wyglądał wtedy na 18 czy była by to jakaś porażka czy coś akceptowalnego, lub ewentualnie 17 na profilu 50 bo na 45 moze być troche koza także wolałbym juz 50 R17. W kazdym razie myśle że zmiana zawieszenia wyniosła by w przypadku nowych amorów i używki springi jakos ok 1,5 tys. Do tego kwestia dróg w moim mieście ;/ wczoraj gadałem z mechanikiem i wspominałem mu temat to mowił mi ze ma kolege któremu 3x miske robił w audi na 1be
sonadores Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 W dniu 28.01.2018 o 14:02, tobias napisał: u mnie 1ba na talerzykach z b5 zeszło 1,3cm masz jeszcze jakies foto z boku jak to wygląda ? na lato masz jakies inne fele czy an tych cały rok smigasz ?
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jak ktoś nie uważa to miskę rozwali ja jeżdżę 9 lat i nawet osłony nie rozwaliłem , niestety niższe zawieszenie = większa uwaga na to gdzie się jeździ
sonadores Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 pewnie tak własnie było mi w astrze g na 17 z profilem 45 zdarzyło sie miske przetrzeć w tamtym miejscu. Jeżeli chodzi o obniżone to takie klimaty jak jakas polna droga czy las wchodzi w gre czy to jazdna na 1 z zwalnianiem przed hopkami ?
Rekomendowane odpowiedzi