benedyktd Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Cześć, wie ktoś może czy da się wymienić srebrną ramkę na kierownicy (jak na zdjęciu) ?
olivierofm Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Również podepnę się pod temat...
OlekS Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Pewnie że się da. Nawet gdzieś widziałem w sprzedaży. Audi ramka nakładka na kierownice chrom srebrna 7561325866 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 43,99 zł - Audi ramka nakładka na... Najlepiej będzie odkręcić poduszkę (dwie śruby od spodu) i częściowo ją rozebrać, tak aby się dostać do zaczepów ramki. Również chyba można nie ściągając, ale to komuś może się pokazać wariatstwem. Podważyć delikatnie i stara powinna wyskoczyć
kamil-vag Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Da się, trzeba kupić nową ramkę, rozebrać poduszkę. Raczej od zewnątrz tego dobrze nie zrobisz. Trzeba rozwiercić nity i następnie na nowo zanitować po złożeniu. Nową ramkę najlepiej zamówić sobie na ali. Miałem ta nakładkę, do której link podał Olek, ale niestety się nie nadaje, bardzo łatwo to porysowac itd...
Czarek99 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 W dniu 15.12.2019 o 16:00, kamil-vag napisał: Da się, trzeba kupić nową ramkę, rozebrać poduszkę. Raczej od zewnątrz tego dobrze nie zrobisz. Trzeba rozwiercić nity i następnie na nowo zanitować po złożeniu. Nową ramkę najlepiej zamówić sobie na ali. Miałem ta nakładkę, do której link podał Olek, ale niestety się nie nadaje, bardzo łatwo to porysowac itd... łatwo porysować ale jak z wyglądem i czy rzeczywiście nie było widać, że są 2 warstwy tej ramki po jej naklejeniu ?
kamil-vag Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Wygląd ok, nie było zbytnio widać, ona jest bardzo cieniutka... 1
Frond Side Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Jakie mają być nity ? Znalazłem takie 4,8x12x14 ale pisze że są zrywalne
Rekomendowane odpowiedzi