turdzi Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 półki obładowane jak w sklepie ale nie ma się co dziwić, jak auto ma wyglądać na picuś glancuś[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 23:29_________________________________________________BTW zainwestuj teraz w lepszy aparat fotograficzny i będzie kazdy zbiera to co lubi , ja tez mam taki skladzik ................... tyle ze gorzały
T-żółw Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 kazdy zbiera to co lubi , ja tez mam taki skladzik ................... tyle ze gorzały dawaj fotę porównamy karwa, żeby moja żona miała taki porządek w swoich gratch, muszę jej pokazac zdjęcia
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 _Makki_ ilosc kosmetykow imponujaca ........... i to wszystko ogarniasz
Rdzewek_RdK Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 taa.. już to widzę, jedno porządne mycie z użyciem paru środków i znów będzie bałagan :polew: a na poważnie to nieźle to wygląda, ja cały czas myślę nad jakimś wieszakiem do menzurek z spryskiwaczami, tak by wisiały zawsze pod ręką.. ale i tak już masz mało miejsca
turdzi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 kazdy zbiera to co lubi , ja tez mam taki skladzik ................... tyle ze gorzały dawaj fotę porównamy karwa, żeby moja żona miała taki porządek w swoich gratch, muszę jej pokazac zdjęcia dokladnie [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 08:35_________________________________________________paczka doszla faktycznie makki za***iste to svissvax norge.
Madbar Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Tylna klapa No coz kupiłem Dasa 6 pro bo mowiliscie ze warto... No bo warto ale wszystkiego maszyna DA nie zrobisz. Za to nakladanie np sealanta maszyna DA to sama przyjemnosc. Troche porzadkow w zabawkach porobilem ostatnio. Pady poszly do prania, mf tez i na polkach nareszcie jakis porzadek Kolekcja nabiera wielkosci. Znalazlem tez sporo rzeczy Autoglym o ktorych nawet nie wiedzialem ze mam.. W garazu jeszcze sporo ale to juz innym razem.. Jak chodzi o ilości, to wygląda prawie tak jak w sklepie u Wojtka w all4auto.... :> tylko, że on ma to na sprzedaż a Ty dla siebie
mystic.pl Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Matko Boska ja bym tego nie zużył przez najbliższe 15 lat :decayed: Dzięki za Picka
_Makki_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 Tylna klapa No coz kupiłem Dasa 6 pro bo mowiliscie ze warto... Pawel: bede w Krakowie za jakies 2-3 tygodnie i bede mial ze soba nowa rotacje Flexa. Mozna przyatakowac ta ryse razem jak bedziesz chcial..[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:46_________________________________________________ ja p.......... wiedzialem ze masz fiola ale ze az tak This is only the beginning. [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:47_________________________________________________ Taka kolekcja to marzenie. Kurde ile ja bym dał za garaż z takim osprzętem Gratuluję Ja wlasnie potrzebuje jeszcze porzadny garaz ;([br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:49_________________________________________________ półki obładowane jak w sklepie ale nie ma się co dziwić, jak auto ma wyglądać na picuś glancuś[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 23:29_________________________________________________BTW zainwestuj teraz w lepszy aparat fotograficzny i będzie No na aparat decyduje sie juz rok. Nie znam sie na tym za bardzo i nie chce mi sie juz nad tym myslec. Testowalem SONY SLT-A55V i taki chyba bedzie [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:51_________________________________________________ półki obładowane jak w sklepie ale nie ma się co dziwić, jak auto ma wyglądać na picuś glancuś[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 23:29_________________________________________________BTW zainwestuj teraz w lepszy aparat fotograficzny i będzie kazdy zbiera to co lubi , ja tez mam taki skladzik ................... tyle ze gorzały Alkohol szkodzi zdrowiu No chyba ze na handel w Norwegii to tak [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:51_________________________________________________ paczka doszla faktycznie makki za***iste to svissvax norge. Swissvax Norge rzadzi. Nie to co polski, gdzie albo polowy produktow non stop nie ma albo nie mozna sie z nimi skontaktowac.. Ale za to temat detalingu Swissvax Polska ogarnia do perfekcji! [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:54_________________________________________________W sobote rozpoczolem takze projekt LEXUS! Cel to doprowadzenie tego auta do perfekcji a jest co bo syf niesamowity. Zamowilem profesjonalna maszyne pioraca bo caly srodek idzie do prania. Do tego jasna skora potrzebuje reanimacji. Na zewnatrz to inny swiat. Tragedia ze auto z 2001 moze tak wygladac. Ale tutaj ludzie nie dbaja o auta. Nie wiem moze by zalozyc gdzies oddzielny watek? Tylko gdzie, jak to projekt zewnatrz/wewnatrz?? Kilka zdjec, zeby nie krzyczeli a bardzo: I juz zdjecia z pracy w poniedzialek. Zdecydowalem sie na pomoc kolegi blacharza/lakiernika bo naprawde byl dramat z lakierem. Od rana w poniedzialek dzialalem z demontazem i pozniej oklejaniem a nastepnie polerka HARDCORE itp itd:)
filip1001 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zrób wątek w "na każdy temat" albo w dziale : warsztat- zrób to sam , gdzie krok po kroku opiszesz co było i w jaki sposób robione + foty
pawel1380 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Tylna klapa No coz kupiłem Dasa 6 pro bo mowiliscie ze warto... Pawel: bede w Krakowie za jakies 2-3 tygodnie i bede mial ze soba nowa rotacje Flexa. Mozna przyatakowac ta ryse razem jak bedziesz chcial..[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 12:46_________________________________________________ ja p.......... wiedzialem ze masz fiola ale ze az tak :kox: będziemy działać na pewno... Mam nadzieję że będę w Krakowie. Noi czekam na relację z tego Lexusa..
peter22 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Mozesz opisac w takim watku jak prawidlowo polerowac auto tzn jakie obroty na maszynie , do czego jaka gąbka , jakie środki. mnie interesuje np jak sie pozbyc sladów które powstaja po wosku czy po maszynie ()które sa tylko widoczne w slońcu lub noca jak inne auto swieci na lakier
krzysiek23 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Mozesz opisac w takim watku jak prawidlowo polerowac auto tzn jakie obroty na maszynie , do czego jaka gąbka , jakie środki. mnie interesuje np jak sie pozbyc sladów które powstaja po wosku czy po maszynie ()które sa tylko widoczne w slońcu lub noca jak inne auto swieci na lakier no wlasnie MAKKI jak masz czas i checi to mozesz napisac jak krok po kroku dbac o lakier.....umiesc to w WARSZTACIE chyba najlepsze wyjscie
mystic.pl Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Miał wczoraj miejsce mały spocik w Szczecinie Makki leciał z Norkowni na Gdańsk, a że był tak uprzejmy i wiózł dla mnie 5L Prickborta to była okazja do b.miłego spotkania Suma summarum na koniec wylądowaliśmy nie gdzie indziej jak na myjni bezdotykowej :polew: Nie było niespodzianką dla mnie, że Maciek ma niezłą korbę na pkt kosmetyki bo miał z sobą cały zestaw do mycia auta, włącznie z wiadrem, szczotkami i maga zestawem kosmetyków, co sądząc po spojrzeniu Pani, której mąż mył volvo na stanowisku obok było chyba nie do końca zrozumiałe :decayed: Jaszcze raz Big THX's Makki za dostawę i za miłe spotkanie, mam nadzieję, że w drodze powrotnej uda się wygospodarować trochę więcej czasu furka robi mega wrażenie, i gdyby nie ten defekt felgi to w tym kolorze jest :kox:
mystic.pl Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Robert, ale brudne kola ! ciiiiiiii . z przodu grafit, z tyłu Lemans :gwizdanie:
_Makki_ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Miał wczoraj miejsce mały spocik w Szczecinie Makki leciał z Norkowni na Gdańsk, a że był tak uprzejmy i wiózł dla mnie 5L Prickborta to była okazja do b.miłego spotkania Suma summarum na koniec wylądowaliśmy nie gdzie indziej jak na myjni bezdotykowej :polew: Nie było niespodzianką dla mnie, że Maciek ma niezłą korbę na pkt kosmetyki bo miał z sobą cały zestaw do mycia auta, włącznie z wiadrem, szczotkami i maga zestawem kosmetyków, co sądząc po spojrzeniu Pani, której mąż mył volvo na stanowisku obok było chyba nie do końca zrozumiałe :decayed: Jaszcze raz Big THX's Makki za dostawę i za miłe spotkanie, mam nadzieję, że w drodze powrotnej uda się wygospodarować trochę więcej czasu furka robi mega wrażenie, i gdyby nie ten defekt felgi to w tym kolorze jest :kox: Dzieki za poswiecenie mi troche czasu Jezeli chodzi o ten program nr 2 na tej myjni to chyba cos bylo tam nie tak. Albo to poprostu polska woda tak ma. Pelno na aucie zostalo bialych kropek od wody. W CarSpa w Gdyni powiedzieli mi ze do samego splukiwania powinienem uzywac programu ostatniego. A juz najlepiej jezdzic na myjnie firmy Ehrle. Tam ostatni program ma podobno "najczystrza" wode. Mowili o jednym czarnym Q7 ktore wlasnie zostalo tylko splukane na programie nr 2 i pozniej stalo w sloncu. Zacieki po tej wodzie porobily takie plamy ze tylko polerka maszynowa dala temu rade. W Gdansku nie wiem za bardzo gdzie myc i pojechalem dlatego do CarSpa w Gdyni. Tam zostalem przyjety naprawde bardzo milo. Pro obsluga klienta i pomoc jakiej mi trzeba bylo:) Udostepniono mi miejsce do mycia, wode, weza, myjke i pianownice. Do tego jakies MF. Do tego zrobilem sobie maly test w rekawic do mycia. Jedna to moja nowa z welny owczej a druga to CarPro-Cquartz -> http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/679/wool-wash-mitt-cquartz-rekawica-wool-wash-mitt.html http://cquartz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81:swirl-free-mitt&catid=37 Ten bialy welniak wchlania tyle wody ze wyciagajac go z wiadra widac po wiadrze jak wody ubywa A wiadro mam 20l! Super delikatna i bardzo fajnie sie nia myje. Wiec sobie kupilem Przy okazji pobytu w Polsce zakupilem takze troche innych produktow...
mystic.pl Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jeszcze raz thx za Pricka BTW byliśmy właśnie na myjni Ehrle Ostatni, 4-ty program to tzw. nabłyszczanie auta a nie sama woda, może dlatego nie zostawia zacieków a auto po wytarciu wygląda jak po zastosowaniu jakiegoś detailera
Rekomendowane odpowiedzi