_Makki_ Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 "ryska" jest zrobiona gwozdziem lub kluczem.. Najwieksze hamstwo na swiecie ;( Poprostu dolina na caly urlop w Polsce.. Do tego caly pakiet i gwarancja na 5lat AutoGlym Lifeshine idzie sie jeeeb*** Ufffff, musze sie napic chyba dzisiaj, hehe.
turdzi Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 kurcze przykra sprawa mialem dwa auta w ten sposob zalatwione i w takich przypadkach jestem zwolennikiem sredniowiecznych metod egzekucji kary.Ucinamy grabki
Reniu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Miałem się już zapytać czy w Norwegii drapnęli czy byłeś z wizytą u polaczków Szkoda słów
miniSteel Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 :bicz: albo ucięcie łapy to może by nauczyło. Mojemu kuzynowi też ktoś zarysował a6 więc wiem jak to może podnieść ciśnienie. Oby nie było więcej takich przygód
Rossi_46 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 zdaje mi sie ze to twoja A4 bynajmniej ten sam numer rejestracyjny:D Na ile KM ci zrobili..jakie wrażenia z jazdy? czy duza roznica? Pozdrawiam
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Rossi ten filmik jest z hamowania serii, wiem bo byłem tam wtedy 170 KM i 350 Nm w zaokrągleniu więc Audi trzyma serię
g_egorz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ... oblukałem ją dzisiaj.... w przerwie HMS-a... łana .... ale ten "black optic".. z wcześniejszych zdjęć...
variocustoms Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Makki co z Tobą ? nie zameldowałeś się po powrocie z Polski wszystko OK? Pozdrówka
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 ... oblukałem ją dzisiaj.... w przerwie HMS-a... łana .... ale ten "black optic".. z wcześniejszych zdjęć... [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 21:45_________________________________________________ Makki co z Tobą ? nie zameldowałeś się po powrocie z Polski wszystko OK? Pozdrówka Hej! Wszystko ok ale duzo pracy do tego remont mieszkania pod wynajem.. Kurde remonty zawsze wychodza drozej niz sie przewiduje.. Ostatnio cala kase laduje w remont wiec plany z autkiem sa troche przesuniete w czasie.. Zima sie zbliza.. Juz niedlugo bede musial zmienic na zimowki ktorych nie mam.. Musze tez jakies fele na zime zakupic. Mysle nad 18" Tomason TN5: Ale opony jakie sobie wybralem na zime nie ma w rozmiarze jaki mnie interesuje. Jezeli wybiore 18" to opony Nokian Hakkapelitta R 225/45. Alternatywa to 17" z oponami 225/50. A tutaj felgi jakie sobie wybralem w rozmiarze 17": [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 21:58_________________________________________________Bardzo mozliwe ze przyjade autkiem do Polski przed swietami na program ABT, dokladke dolna zderzaka i wydech.. Mozliwe ze zrobie sobie takze prezent na swieta w postaci LEDow na tyl [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 22:00_________________________________________________Wczesnie wybieram sie do Polski Touaregiem 3.2 VR6 na montaz turbiny w VTG i pelen pakiet Aero od ABT
variocustoms Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Siema _makki_ to OK, że OK - ja bym stawiał na zimę na 17'' zimą styl i tak za bardzo się nie liczy Pozdro dla żonki
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 może 17" na zimę- nasze grogi na 18 latem nie są gotowe
Flyer Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Zaden z tych wzorow co pokazales mi nie lezy... szukaj czegos fajnego, najlepiej ori wzor
ba$ior Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Ja proponuje ORI fele od nowej AUDI TT RS.
_Makki_ Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Uparlem sie na Tomasony TN5 wiec beda Tomasony Juz zamowione - 8,5x18 ET40. Ogladalem te fele od TT RS ale nie ma ich w 18" Do tego Tomasony maja sporo czarnego koloru wiec bedzie git Teraz tylko musze sie zdecydowac na opony 225/45R18. Albo beda "europejskie" zimowki Nokian WR G2: albo "skandynawskie" Nokiany Hakkapelitta R: Problem polega na tym ze skandynawskie zimowki maja inna mieszanke gumy - sa bardzo miekkie. Jezeli pojade do Polski ze 2 razy w ciagu zimy na skandynawskich zimowkach to albo bede musial jechac powoli w DK i DE albo oponki po 1 sezonie beda do kasacji.. Juz tak kiedys mialem. Wiekszosc opon sprzedawanych tutaj, bez kolcy ma indeks predkosci 160-180km/h. Szybka jazda i plusowa temperatura je zabija.. A znowu europejskie zimowki w warunkach Norweskich sie nie za bardzo sprawdzaja.. Musze poczytac jakies testy
variocustoms Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 No to masz problem , dlaczego "euro" zimówki niby źle w Norwegii się źle spisują ? mróz chyba wszędzie jest taki sam -10 w Polsce i w No powinien być taki sam
skovroon Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Makki... problem?? kup dwa komplety na PL DE i DK jeden a na NOrwegie drugi
maudia4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 hej makki mam pytanko czy zawirusowales juz swoje cacko??
turdzi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 _Makki_ ja wlasnie kupielm te europejskie G2 i jestem zadowolony zwlaszcza ze cena/to co oferuja jest na prawde dobra.Mysle ze nie ma co przesadzac z tymi skandynawskimi , masz auto z Q w zimie i tak sie nie szaleje mysle ze dadza rade
Rekomendowane odpowiedzi