_Makki_ Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Coś bym zrobił z tymi felgami bo ich nie widać chyba grafit byłby lepszy niż ten czarny błysk A poza tym kox To ze nie widac do zgodze sie z Toba ale tak jest tylko na zdjeciach. Nie mam za dobrego aparatu a i fotograf ze mnie amator.. A grafit mi nie pasuje... Mysle o czyms takim Mam dosyc wykonczenia piano bo wszystko na tym widac.. Wlasnie zamowilem "Lamin-x Headlight & Fog Light Covers" w odcieniu Gunsmoke Bedzie podobnie jak tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tez bym sobie cos takiego wyrezal... mozna kupic lamin-x w PL ? ktos wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Folia Orecal http://allegro.pl/folia-do-lamp-przednich-czarna-dymiona-najtaniej-i1223200566.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tez bym sobie cos takiego wyrezal... mozna kupic lamin-x w PL ? ktos wie ? Czy w PL mozna to nie wiem. Ale mozna zamowic od lamin-x US i shipowac do PL Chiba bedzie najtaniej..[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 14:48_________________________________________________ Folia Orecal http://allegro.pl/folia-do-lamp-przednich-czarna-dymiona-najtaniej-i1223200566.html LOL, 7 zyli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 LOL, 7 zyli?? Testowałem folie pomarańczową na kierunki i daje rade Tylko ja dałem 5 zyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mozliwe ze zmieniam prace, przeprowadzam sie itp.. Aha, no i chyba zmienie auto Jak wszystko pojdzie po mojej mysli to bedzie nowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 B8 na B8 ? Jaki sens? No chyba, ze silnik zdecydowanie lepszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 B8 na B8 ? Jaki sens? No chyba, ze silnik zdecydowanie lepszy :gwizdanie: Na focie S4 V6T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 B8 na B8 ? Jaki sens? No chyba, ze silnik zdecydowanie lepszy :gwizdanie: Yeah right. Wez zobacz jeszcze raz zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak na S4 to zdecydowanie warto. Wyprowadzasz się z Norwegii? Bo tam cena S4 to kosmos. W Niemczech są już po €45k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak na S4 to zdecydowanie warto. Wyprowadzasz się z Norwegii? Bo tam cena S4 to kosmos. W Niemczech są już po €45k. zarabia sie tez adekwatnie wiecej , ale jak na razie nie dla psa kielbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 B8 na B8 ? Jaki sens? No chyba, ze silnik zdecydowanie lepszy :gwizdanie: Yeah right. Wez zobacz jeszcze raz zdjecie Heeeh, kiepski visual - felgi wygladaja na 16", a znaczek na grillu jak "S-line" - dopiero na blotniku widac V6T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak na S4 to zdecydowanie warto. Wyprowadzasz się z Norwegii? Bo tam cena S4 to kosmos. W Niemczech są już po €45k. No w Norkownii S4 z takim wyposazeniem jak ja chce to okolo 650000PLN. Oczywiscie nie zamierzam kupowac S4 w Norwegii. Walic te ich oplaty.. Znajomy z VW Audi Club Norwegen kupil 2004 RS6 za ponad 350000PLN!! Chyba bym sie musial z jakims norkiem na glowe zamienic zeby dac tyle kasy za 6-7 letnie auto! Jezeli dostane ta prace to bede nadal pracowal w Norwegii ale mieszkal w Szwecji lub w Polsce Heeeh, kiepski visual - felgi wygladaja na 16", a znaczek na grillu jak "S-line" - dopiero na blotniku widac V6T. To 19". Tylko ze jakos duzo gumy wyszlo na tym zdjeciu.. Znaczek S-Line i S4 troszeczke sie roznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jezeli dostane ta prace to bede nadal pracowal w Norwegii ale mieszkal w Szwecji lub w Polsce w szwejo ceny maja normalne wiec wymienisz 2.0 TDI ma nowe S4 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 17:48_________________________________________________ Chyba bym sie musial z jakims norkiem na glowe zamienic zeby dac tyle kasy za 6-7 letnie auto! chodz wiesz jak sa ludzie co maja pol banki rocznie na reke , zona przynos tez tyle , to co to za wydatek....... , problem zaczyna sie tylko gdzie tym jezdzic :rolleyes:bo po NO to raczej nie ma gdzie a wiec jak auto do lansu to raczej slabe...... lapiej kupic jakas X6 albo prosiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jezeli dostane ta prace to bede nadal pracowal w Norwegii ale mieszkal w Szwecji lub w Polsce To jest najlepsze rozwiązanie, wtedy nic Ci nie mogą zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Albo cos takiego uzywanego :drool: [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 18:54_________________________________________________ Jezeli dostane ta prace to bede nadal pracowal w Norwegii ale mieszkal w Szwecji lub w Polsce To jest najlepsze rozwiązanie, wtedy nic Ci nie mogą zrobić. Nom, tzn "mieszkac" to moge w Norwegii. Byle w rejestrze ludnosci adres staly byl zagramanica I moja zona i ewetualnie dziecko tez musza miec adres staly zagranica. Wtedy "jestem" dojezdzajacym do pracy w Norwegii Jak narazie zona nie ma nic przeciwko wyprowadzce. Jedynie moj pies jest Norkiem z norweskim paszportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wtedy zarabiasz po norwesku, a samochody kupujesz po cenach powiedzmy niemieckich. Dlatego pewnie te lambo i gt3 co fotografowałeś były na szweckich, bo w Norwegii to cena x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a gdzies blizej oslo ta robota czy dalej na podobnym koncu swiata jak teraz mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wtedy zarabiasz po norwesku, a samochody kupujesz po cenach powiedzmy niemieckich. Dlatego pewnie te lambo i gt3 co fotografowałeś były na szweckich, bo w Norwegii to cena x2. Lambo i GT3RS to wlasnie Norwegow ktorzy ""mieszkaja"" w Szwecji W Norwegii to Lambo 3x tyle co u Niemcow. To jest chore.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wtedy zarabiasz po norwesku, a samochody kupujesz po cenach powiedzmy niemieckich. Dlatego pewnie te lambo i gt3 co fotografowałeś były na szweckich, bo w Norwegii to cena x2. Lambo i GT3RS to wlasnie Norwegow ktorzy ""mieszkaja"" w Szwecji W Norwegii to Lambo 3x tyle co u Niemcow. To jest chore.. To widać Norwegowie też kombinują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi