turdzi Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Makki ty zyjesz ..... srednie , nie chesz czegos z OEM ?
_Makki_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Makki ty zyjesz ..... srednie , nie chesz czegos z OEM ? No zyje ledwo. Buja tu strasznie, morze polnocne to nie je bajka. Na takim stateczku siedze: http://gazownictwo.wnp.pl/po-dwoch-latach-przygotowan-wkrotce-zakotwiczy-skarv-fpso,133119_1_0_0.html Z OEM ciezko cos znalesc w 18" za dobre pieniadze. Do tego w PL cos szukac to porazka. A tu mam felgi z pewnego zrodla, zadbane tak jak ja lubie i maly przebieg. Cena okolo 2000zl. Nie chce znowu niewiadomo jakiej kasy ladowac w felgi bo i tak drugi komplet opon wyjdzie okolo 8000-9000NOK. Tamten z Nokianami europejskimi zostawie sobie na wycieczki do PL i europy a na Norwegie musze miec norweskie opony. Wybralem Nokian Hakkapeliitta R. Zobacz sobie, super opony. Berlingo tescia podjezdza wszedzie na tych oponach, az wstyd bo zachowuje sie lepiej w zimie niz bialas na tych Nokianach europejskich
Pzwmichal Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Makki oglądając Twoje wyczyny na naszym forum i na KA dochodzę do wniosku, że jesteś mega W A R I A T Zastanawiam się tylko czy kiedykolwiek wykorzystasz choć 30 % z Twojej szafy kosmetyków samochodowych
KrzyDG Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Powiem tak gdy odwiedziłem ten temat miałem 5 min czasu spędzonego na forum teraz mam 2:58...To coś świadczy ! : D Pozdrawiam, gratuluje kolekcji i życzę powodzenia w dalszych modach a tak poza tym na pewno zajrzę tu jeszcze
_Makki_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Coraz bardziej rozmyslam o kolejnym aucie. Jakos w kwietniu ruszam do Polski i chce auto ktore bedzie mi dawac 110% frajdy z jazdy.. Opcje na dzien dzisiejszy sa takie: 1. RS2 - stary ale jary. Od zawsze moje marzenie no i oczywiscie silnik z ogromnym potencjalem. Problem to znalesc cos to jest w 100% orginalne i zadbane.. Jak juz jest to cena wiadomo, jak za auto kolekcjonerskie prawie 2. RS6 C5 - uwielbiam ta karoserie, wnetrze i fotele recaro ktore wedlug mnie sa 10 razy lepsze od S-Line ktore mam w B8. Tutaj mozna znalesc auto w dobrych cenach, ale takie jak ja dokladnie chce jest kilka. No i jeszcze jedna rzecz to aftomat. Jezeli sie zdecyduje na RS6 C5 to bedzie mod na manuala mhFoJIGvNME Gostek tylko wedlug mnie za bardzo przesadza z recznym. quattro+snieg i reczny pfff amator 3. Narazie nie wiem jak moj kontrakt w PL bedzie wygladal ale w gre wchodzi takze RS6 C6. Ale wiadomo to juz inny polap cenowy A tak na marginesie to siedze od tygodnia udupiony na morzu. Najpierw byl orkan i wiatry po 78wezlow i 32 metrowe fale. Teraz juz jest troche lepiej ale helikoptery nadal nie lataja Jedyne co pociesza to ze od tygodnia dniowki leca mi po 200% Maly filmik, na okolo 3:25 widac fale okolo 30 metrow.. zfNhHQDMCXI
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Powiem ci Makki ze troszke buja na tym morzu ..... zywioł to zywioł
Nelson Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Robisz na platformach wiertniczych?
_Makki_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Robisz na platformach wiertniczych? Ogolnie przemysl gazowo-naftowy. Platformy tez. Teraz jestem na jednostce FPSO, czyli cos jak plywajaca platforma. Platforma stoi w miejscu wiec tam sie inaczej odczuwa sztormy i zla pogode.
turdzi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 makki chcesz audi do zabawy ? polecam to btw fajne fale
_Makki_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 btw fajne fale Ur quattro jest fajne ale ja chce auto takze do codziennej jazdy.. Nie tylko do zabawy. A taki rodzynek to zasluguje na stanie w ocieplanym garazu i do patrzenia, ewentualnie przejazdy w ladna pogode
reniek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Makki jest szansa na odpowiedz do wiadomości którą wysłałem na priva czy z zasady nie udzielasz takich rad??
_Makki_ Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Makki jest szansa na odpowiedz do wiadomości którą wysłałem na priva czy z zasady nie udzielasz takich rad?? Sorki ale nie mam zadnej wiadomosci od Ciebie. ALBO mi sie skasowala niechcacy ostatnio jak robilem porzadki w skrzynce Zapodaj jeszcze raz
reniek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no wysłałem jeszcze raz przed chwilą. Pytanie na priv oczywiscie dotyczy detalingu
_Makki_ Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 no wysłałem jeszcze raz przed chwilą. Pytanie na priv oczywiscie dotyczy detalingu Odpisalem Wreszcie na ladzie i w domu.. Mimo ze podobno grzeczny nie bylem w tym roku to i tak mikolaj o mnie nie zapomnial. New shieeet inda house Padwasher: 2x Dolly: Wiadro SV oczywiscie z GG: Poddupnik na wiadro: Do kolekcji SV: 2 nowe Fluffy Dryer: Troche padow Uber: Dobrze ze sa podpisane, tak zeby bylo wiadomo co z czym i wogole 50 gabeczek od NanoLotus: Pady Scholl: I takie tam inne pierdoly:
mystic.pl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chyba musisz pogadać z psychologiem i pomyśleć o jakimś detoksie
_Makki_ Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chyba musisz pogadać z psychologiem i pomyśleć o jakimś detoksie LOL. Nie mam nic czego bym nie potrzebowal :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chyba musisz pogadać z psychologiem i pomyśleć o jakimś detoksie tak... w koncu musze to napisac w tym watku - NA DETOX KU*#@*
KmK Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie mam nic czego bym nie potrzebowal mój nowy alternatywny biznes oparłem o to założenie jednak w odniesieniu do kobiet.., tak czytam Twój wątek i zaczynam się zastanawiać czy jak Was jest więcej to może czas na kolejną dywersyfikacje najlepiej zarabia się na wojnie, bólu, panice, psychologii tłumu, ale chyba również warto dodać by było, że na mianiakach również oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :>
Tomasz Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 gratki zakupów mam z Mothers wheel brush'a i nie jestem z niego za bardzo zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi