Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz niedlugo bede robil treatment calej tapicery skorzanej w moim B6 z uzyciem kosmetykow SV i zarzuce foty z przebiegu prac na forum.

Wytapane z SGS2

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super pomysł z tą nakładką na zderzak

możesz podpowiedzieć gdzie zakupiłeś

Kupilem to w Norwegii razem z klatka dla psa. Wiem ze w PL tez sprzedaja podobne.

Fajne mocowanie, mata sie rozklada, latwa w czyszczeniu i zabezpiecza zderzak przed uszkodzeniem.

170_MIM_St_tfangerbeskyttelse_Rollmat__80cm__1.jpg[br]Dopisany: 11 Luty 2012, 09:52_________________________________________________A btw niedlugo do kolekcji dolaczy juz dlugo oczekiwany i jedyny w swoim rodzaju SV Paul Dalton's Crystal Rock :kox:

Dzięki za odp, muszę lepiej poszukać bo jakoś na alle nie znalazłem a moja labradorka nie słucha się jakoś jak mówie do niej aby nie rysowała zderzaka podczas wsiadania i wysiadania :confused4::polew:

Opublikowano

Dzięki za odp, muszę lepiej poszukać bo jakoś na alle nie znalazłem a moja labradorka nie słucha się jakoś jak mówie do niej aby nie rysowała zderzaka podczas wsiadania i wysiadania :confused4::polew:

Moja goldenka byla przyzwyczajana od samego poczatku ze musi czekac na pozwolenie wpakowania sie do bagaznika, rozwiniecie roletki itp. To samo z wysiadaniem i ze wchodzi tylko po rozwinietej macie :P

[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 10:22_________________________________________________10 lat bez mandatu za predkosc w norwegii is over :wallbash:

4900NOK za 103 w 80km/h :(

8441c5ba427386f8.jpg

i jeszcze tabeleczke mi dali z wykazem mandatow i ewentualna mozliwoscia zamienienia tego na wizyte w hotelu all inclusive z kratami

12076f26cacc5dbc.jpg

Opublikowano

life is brutal, z drugiej strony 7 dni all inclusive w ***** hotelu :decayed: ciesz sie, ze zlapales granice bo bys mial po prawku :P ja raz zlapalem za pasy i raz za 'nadmiar' piwa, rowniez z przelicznikami na dni hotelowe :P

Opublikowano

kolo 2,5k zl

Opublikowano

kolo 2,5k zl

to jak dobrze rozumiem można zamienić 2,5k na 7 dni w kiciu :decayed:, w PL co drugi by siedział :polew:

Opublikowano

kolo 2,5k zl

to jak dobrze rozumiem można zamienić 2,5k na 7 dni w kiciu :decayed:, w PL co drugi by siedział :polew:

Norki ugodowe sa bardzo :> ale lepiej nie bawic sie w odsiadke... zaplacic i miec spokoj bo notka moze zostac wyslana do pracy, a wtedy szef nie koniecznie moze zrozumiec :decayed:

Opublikowano

ehh tam znam ludzi co brali urlop na zadanie-platny zeby posiedziec sobie za predkosc :P

Opublikowano

ehh tam znam ludzi co brali urlop na zadanie-platny zeby posiedziec sobie za predkosc :P

Co za kraj :shocked::decayed:

Opublikowano

no a w PL niektóre fotoradary są ustawione +25km/h :wink4:

co kraj to obyczaj.

Twarde prawo, ale prawo.. :wink4:

Opublikowano

_Makki_ to na kiedy robisz rezerwacje do tego hostelu z czterema... kratkami :decayed:

a na serio to :kwasny:

Opublikowano

_Makki_ to na kiedy robisz rezerwacje do tego hostelu z czterema... kratkami :decayed:

a na serio to :kwasny:

Bardziej mi sie oplaca zaplacic mandat niz isc se posiedziec :D

Czas to pieniadz, szczegolnie w Norwegii :P

Opublikowano

ups :naughty: jak siedziec to za co naj mniej dwie paczki :decayed:

Opublikowano

ups :naughty: jak siedziec to za co naj mniej dwie paczki :decayed:

To ja proponuje zebys sprobowalem gdzies tam u siebie w Uszlu.

Najlepiej w ograniczeniu do 50. Juz widze te zdjecia czarnej wdowy w VG! Od razu na 1 strone kalendarza :naughty:

A po zlapaniu strzal w tyl glowy od utrykningspolitiet.

Ehh, poprawka. Utrykningspolitiet nie ma przy sobie broni :polew:

Opublikowano

zlapal mnie kiedys tajniak na E6 przy 170 nie pamietam juz dokladnie ale cos kolo tego :rolleyes: o malo sie ze strachu nie zesralem i do dzis nie wiem jak sie z tego wyplatalem bez mandatu i utraty prawka :rolleyes: ale dobrze bo takie kary studza zapal , nie to co w PL ostatnio mnie zlapali dostal 100 zl na waciki ( nawet sam zaproponowal ) i w droge........dlatego u nas jezdzi sie jak sie jezdzi a w PL jak na dzikim zachodzie..............

Opublikowano

ale dobrze bo takie kary studza zapal , nie to co w PL ostatnio mnie zlapali dostal 100 zl na waciki ( nawet sam zaproponowal ) i w droge.....

zgadzam się całkowicie :good:

uważam, że teren zabudowany, miasto powinni być bezlitośni, ale na autostradach powinni pozwolić jeździć normalnie.

Opublikowano

ale na autostradach powinni pozwolić jeździć normalnie.

tzn? Ile fabryka daje czy max 140km/h? chodzi mi oczywiscie o PL[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 22:02_________________________________________________

zlapal mnie kiedys tajniak na E6 przy 170..

:shocked:

To naprawde miales farta. Gratulerer :)

Mnie 100 w 60 kosztowalo dawno temu, rozprawe w sadzie, prokurator, dodatkowa kare za to ze nie mogli mi wtedy zabrac pl prawka = przed 2004 i chyba 12000NOK.

Ale z tego co wiem na E6 w ograniczeniu powyzej 90 troche lajtowo podchodza..

Mojego kumpla Polaka jak zaproponowal policji 2000NOK za 140km/h w 90 zabranzoletkowali do kierownicy :naughty:

Opublikowano

Mojego kumpla Polaka jak zaproponowal policji 2000NOK za 140km/h w 90 zabranzoletkowali do kierownicy

no wiec szacun do politi pownie juz ma , a naszych kazdy rowno olewa bo za co tu szanowac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...