wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Niezła galeryjka http://www.swissvax-detailing.pl/index.php/galeria-prac/zdjcia-prac
_Makki_ Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Niezła galeryjka http://www.swissvax-detailing.pl/index.php/galeria-prac/zdjcia-prac ---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 15:43 ---------- BTW: Male porzadki w kosmetykach zakonczone i zbrojenie Makki's CarSpa nadal trwa Galony na dzien dzisiejszy: Woski: 4 Insignisy sa zarezerwowane przez kilka osob w PL..
dawid195a Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Padłem.... Takie zbioru nie widziałem jeszcze nigdzie Chowie się ze swoim stuffem głęboko
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Park maszyn mozna juz uznac za kompletny
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 która najlepsza do pracy? masz 3 rotacje ?
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 która najlepsza do pracy? masz 3 rotacje ? Ostatnio pobawilem sie znowu Festoolem RAP150 i nie wiem czy nie jest (wedlug mnie) "lepszy" i wygodniejszy. Ogolnie baaardzo podobny do Flexa ale jakos inaczej mi w rekach lezy. Mam 2, Lare wygralem w konkursie. Ten drugi Flex to DA - XC 3401 VRG.
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 ja jeszcze muszę poszukać jakiejś fajnej ale nie drogiej DA, polecisz coś? ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:00 ---------- Lare EPL-31, wiesz coś o tej DA?
mystic.pl Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 I jak działałeś już coś z tym XC 3401 VRG nic nie piszesz
turdzi Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 niezla wystawka ,fajnie jest miec wlasny podjazd i garaz , z tego tez wzgledu nie moge sie doczekac jak sie przeprowadzimy bo teraz mycie auta zwlaszcza wOslo to jakas porazka
szczawik Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ta a6 to czasem nie w Haugesund ogladales?! poznaje market, niedaleko statoila i 2 rond?
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Makki dalej używasz rękawicy z microfibry z megsa do mycia aut czy zmieniłeś na coś innego?
_Makki_ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 ja jeszcze muszę poszukać jakiejś fajnej ale nie drogiej DA, polecisz coś?---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:00 ---------- Lare EPL-31, wiesz coś o tej DA? Pewnie do nakladania cleanera i glaze sie nada. A serio to nie mam pojecia. Znam DAS6 Pro, tego Flexa co mam i jeszcze jakiegos starszego ktorego uzywalem na szkoleniu kiedys. I jak działałeś już coś z tym XC 3401 VRG nic nie piszesz Uzywalem go na 2 szkoleniach i narazie na jednym "projekcie".. Kozak niesamowity, mozesz lezec na maszynie a ona dalej idzie. To nie to samo co DAS i te inne zabawki.. Tutaj ruch maszyny jest non stop co daje ze jest DUZO bardziej agresywniejsza od DA zabawek ale i bezpieczniejsza niz rotacja jezeli ktos oczywiscie nie ma wprawy.. Wiadomo, wibruje jak kazda DA ale ergonomia Flexa to calkiem inna polka.. Malo co i nie kupilem ostatnio Rupes'a Bigfoota DA ktory jest takze bardzo dobra maszyna i ma wiekszy skok niz Flex. Ale tutaj znowu Flex ma plusa dla siebie za mozliwosc zmiany tarczy oporowej na 115mm i stosowanie prawie kazdych padow medium.. Szkoda tylko ze ceny w PL jakos takie dziwne za ten model.. niezla wystawka ,fajnie jest miec wlasny podjazd i garaz , z tego tez wzgledu nie moge sie doczekac jak sie przeprowadzimy bo teraz mycie auta zwlaszcza w Oslo to jakas porazka No no. Ja sie rozgladam za nowym domem i pierwsze co pacze to podjazd i garaz ta a6 to czasem nie w Haugesund ogladales?! poznaje market, niedaleko statoila i 2 rond? To po 1 A4 i tak Haugesund Okolica sie zgadza.. Makki dalej używasz rękawicy z microfibry z megsa do mycia aut czy zmieniłeś na coś innego? Mozna powiedziec ze praktycznie przestalem jej uzywac do swojego auta. Czasami cos nia przemyje ale ogolnie jej jedyny plus chyba to tylko to ze jest biala i widac odrazu jak gdzies mycie wstepne pojdzie nie tak.. Z czasem denerwowalo mnie np wydlubywanie z niej roznych rzeczy i to ze np trzyma malo wody. Duzo doswiadczen robilem z rekawicami przez jakis czas i tak naprawde to mycie wstepne jest najwazniejsze. Od jakiegos czasu myje gabkami RazeGlaze i Zymola i tez jest spoko. Zalezy od humoru i pacjeta oraz ile czasu mam na mycie wstepne Moje ulubione rekawice to welniaki: 1. CarPro, duza i mala BARDZO wygodna, trzyma sie reki jak porzadna rekawiczka, ogroma ilosc wody pobierana z wiadra i puszcza bez problemow rozne zabrudzenia. 2. Ten welniak co teraz nie pamietam jak sie nazywa
mystic.pl Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 A jak z głośnością tego Flexa DA w porównaniu do DASa ?
_Makki_ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 A jak z głośnością tego Flexa DA w porównaniu do DASa ? Dzwiek jest inny i wedlug mnie Flex jest glosniejszy. Ale mnie to ryba bo poleruje ze sluchawkami.. I Tobie tez polecam
turdzi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 No no. Ja sie rozgladam za nowym domem i pierwsze co pacze to podjazd i garaz no ja mam troszke inne priorytety ale garaz i podjazd tez na liscie ale nieco dalej
_Makki_ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 No no. Ja sie rozgladam za nowym domem i pierwsze co pacze to podjazd i garaz no ja mam troszke inne priorytety ale garaz i podjazd tez na liscie ale nieco dalej No ja tak pol zartem pol serio BTW: Nowy przepis o 15% wkladu wlasnego na hipoteke troche mnie teraz rozwala ale jakbym znalazl cos fajnego to pewnie bedzie zamiana Dzięki Makki, już zamówiłem CarPro Nie ma za co Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony..
turdzi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 No no. Ja sie rozgladam za nowym domem i pierwsze co pacze to podjazd i garaz no ja mam troszke inne priorytety ale garaz i podjazd tez na liscie ale nieco dalej No ja tak pol zartem pol serio BTW: Nowy przepis o 15% wkladu wlasnego na hipoteke troche mnie teraz rozwala ale jakbym znalazl cos fajnego to pewnie bedzie zamiana to nawet nie problem , problem w tym ze wszystko co nas interesuje schodzi jak cieple buleczki , a zeby kupic cos fajnego trzeba wywalic czasem i ponad pol melona over takst dlatego ze jest masa mlodych rodzin z dzieckiem ktore szukaja dokladnie tego samego co my
Rekomendowane odpowiedzi