instruktor83 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 6 godzin temu, Gibons napisał: Mam listwy progowe jakbyś chciał. Listwy progowe??
Gibons Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 10 godzin temu, instruktor83 napisał: Listwy progowe?? Sline zewnętrzne. Widzę że kompletu jesz sline
instruktor83 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Gibons napisał: Sline zewnętrzne. Widzę że kompletu jesz sline ?ale zauważ ,że moja A5 wyjechała z fabryki z zewnętrznym i wewnętrznym S line?ale mimo wszystko dzięki za propozycje Edytowane 10 Stycznia 2019 przez instruktor83
Gibons Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 godzinę temu, instruktor83 napisał: ?ale zauważ ,że moja A5 wyjechała z fabryki z zewnętrznym i wewnętrznym S line?ale mimo wszystko dzięki za propozycje Faktycznie. Tak to jest jak się ma kilka tematów na raz otwartych
instruktor83 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 19 minut temu, Gibons napisał: Faktycznie. Tak to jest jak się ma kilka tematów na raz otwartych
liquid8p Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 15:34, kamelus_ napisał: Dobry kierunek ale przy takiej inwestycji lepiej było skompletować pakiet Competition. S5 nie ma podejścia. Też tak uważam, zderzak competition można wyrwać w dobrych $$$. Najlepiej kompletować części samemu. Oczywiście mod na duży + a w przyszłym roku competition plus
instruktor83 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, liquid8p napisał: Też tak uważam, zderzak competition można wyrwać w dobrych $$$. Najlepiej kompletować części samemu. Oczywiście mod na duży + a w przyszłym roku competition plus No tak jak już pisałem wcześniej, narazie będzie założony zderzak który już kupiłem, jest w super stanie ,wiec narazie nie będę bo zmieniac?A co pokaże przyszłość .... zobaczymy?dzięki za opinie A wiecie może jaki ma numer dyfuzor od s5 sportback przed lift? Bo coraz to widzę inne dyfuzor na serwisach aukcyjnych i już się trochę pogubiłem?wiadomo ,że od coupe czy cabrio nie podejdzie do sportbacka , ale zauważyłem też że różnią się detalami , postaram się dziś wrzucić foto z Internetu i wytłumaczę do końca o co mi chodzi Edytowane 12 Stycznia 2019 przez instruktor83
marcin_o23 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 w a5 już sam polift robi robotę, oczywiście s-line/s5, także słuszna decyzja
instruktor83 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) panowie zaczynam szukać części do skompletowania tłumika po dwóch stronach od S5 ?temat jako-tako nie jest skomplikowany , ale ciekawi mnie dyfuzor do zderzaka (posiadam oczywiście zderzak S-Line,więc z dyfuzorem nie będzie problemu) wiem też ,że od polifta nie podejdzie , oraz od wersji coupe i cabrio też nie , więc muszę szukać tylko i wyłącznie od S5 sportback , i teraz tak ,znalazłem kilka sztuk ,które różnią się od siebie , zdjęcia poniżej ściągnięte z internetu. 1. na pierwszej fotce widać ,że brakuje listwy 2. na drugiej fotce już kompletny 3. i na trzeciej fotce również brak listwy ,ale dyfuzor różni się od tego na pierwszej fotce Pytanie czy te wszystkie dyfuzory są takie same? i tylko po prostu na dwóch brakuje listew? czy można dokupić takową listwę do dyfuzora? znacie może numer? Edytowane 16 Stycznia 2019 przez instruktor83
jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 listwę można kupić oddzielnie w ASO
instruktor83 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 4 godziny temu, jedrekx napisał: listwę można kupić oddzielnie w ASO No właśnie chyba masz rację, no na allegro wędruje temat i nic?
jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 jak ja kompletowałem graty do S-line w A5, to niektóre elementy brałem z ASO bo tańsze były niż na allegro
MaciekPL Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 2 godziny temu, jedrekx napisał: jak ja kompletowałem graty do S-line w A5, to niektóre elementy brałem z ASO bo tańsze były niż na allegro To się zgadza, z tym że kupisz nowe części a nie używki. Magia allegro hah
marcin_o23 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 pierwsze foto to lift, drugie i trzecie to przedlift
marcin_o23 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 i pamiętaj żeby kupić z listwą bo nowa kosztuje ok 900zł
instruktor83 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 3 godziny temu, marcin_o23 napisał: i pamiętaj żeby kupić z listwą bo nowa kosztuje ok 900zł No to w tym wypadku raczej ASO promocji nie ma?skoro za listwe tyle chcą...... ?szukam dalej, dzięki Panowie za pomoc
instruktor83 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Panowie krótkie pytanko , szukam do mojego zderzaka po lifcie S5 kratek ,ponieważ ich w zestawie nie mam , czy to są te same kratki co w S line? Cena na allegro to około 500zl ,znalzlem troszke tansze, zerknijcie proszę, i teraz pytanie czy one podejdę? https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/original-audi-a5-sline-nebelscheinwerfer-blenden/1043827912-223-21180
Kopter Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Kratki S5 mają chromowane listewki i obwódki halogenów, S-Line mają czarne. Poza tym to to samo. Te z linku, który wkleiłeś to nie S-Line a zwykłe.
instruktor83 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Godzinę temu, Kopter napisał: Kratki S5 mają chromowane listewki i obwódki halogenów, S-Line mają czarne. Poza tym to to samo. Te z linku, który wkleiłeś to nie S-Line a zwykłe. Dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi