Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 Facelift 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, kris67 napisał:

Dokładnie, to ten. Za mocno obklejony żeby to miały być zdjęcia tego małego liftu no i przede wszystkim nie widać wystającego tableta nawigacji tak jak u mnie. 

Natomiast poza innymi tłoczeniami zderzaków zmiana z zewnątrz będzie raczej subtelna.. I tak muszą się śpieszyć bo w 22 będzie pewnie b10 więc muszą tego wprowadzić żeby zdążyli go trochę posprzedawać. 

Opublikowano (edytowane)

Reflektory są zgodne z wizualizacją Auto Bilda tj. napewno ten megalift zapowiadany na przyszły rok.Wydaje mi się że B10 będzie dopiero w 2023 roku. Nowe foty https://www.carscoops.com/2018/12/2020-audi-a4-family-getting-proper-facelift/

Edytowane przez kris67
Opublikowano

Ostatnio sprzedawca pokazywał mi harmonogram premier Audi. Wynikało z niego, że A4 facelift powinien pojawić się w 2 kwartale 2019. Jakoś we wrześniu powinno być można zamawiać już w ramach przedsprzedaży.  Jeśli faktycznie będą zmiany w środku (bardziej jak A6/A1) to byłoby ciekawie.

Opublikowano

Obecnie wszystko im się opóźnia, ale mniej więcej w tym okresie faktycznie mają wprowadzić lifting środka na podobieństwo A6

Opublikowano

Na niemieckiej stronie jest już dostępne 45 TFSI Quattro, więc pewnie w najbliższych dniach i u nas wprowadzą do konfiguratora

Opublikowano

na polskiej stronie już jest dostępny konfigurator 45TFSI

Opublikowano (edytowane)

Na hiszpańskiej jest dostępny opis RS5 Sportback więc może uruchomią sprzedarz w Europie :)

Edytowane przez Kosmita
Opublikowano

wczoraj byłem w ASO i rozmawiałem na temat B9 FL, podobno już w lipcu się pojawi.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jedrekx napisał:

wczoraj byłem w ASO i rozmawiałem na temat B9 FL, podobno już w lipcu się pojawi.

Oficjalny lift tak, ale zanim trafi do salonów to pewnie pierwsze egzemplarze będą odbierane listopad/grudzień..

PS. RS5 Sportback oficjalnie w Europie w 2Q 2019. Ale jeszcze z moim środkiem..

Edytowane przez Kosmita
Opublikowano
W dniu 31.01.2019 o 08:20, jedrekx napisał:

A potwierdzili, że będą zmiany w środku na wzór A6? Bo jeśli tylko zewnętrzne, to szkoda czekać...Mi się szczerze mówiąc najbardziej podoba opcja pośrednia - jak w A1/Q3, że od niektórych rzeczy nadal są normalne pokrętła/przyciski (klimatyzacja, ogrzewanie siedzeń itp.).

Pytanie kiedy będzie oficjalna prezentacja/szczegóły tego liftingu...A wczoraj się ukazał jeszcze FL Passata.  Z zewnątrz kosmetyka, wewnątrz też, ale sporo bajerów technologicznych. Tylko nadal HUD na szybce ;)

Opublikowano

Przecież ten pierwszy niby lifting już jest wprowadzony. Teraz ten większy ze zmienionym środkiem. Sadze że w Genewie mogą pokazać, chyba że wprowadzą bez jakiejś oficjalnej premiery

Opublikowano
15 godzin temu, tadziak napisał:

A potwierdzili, że będą zmiany w środku na wzór A6?

tak, środek ma już być z panelami dotykowymi :)

Opublikowano
W dniu 7.02.2019 o 10:00, jedrekx napisał:

tak, środek ma już być z panelami dotykowymi :)

Super, ciekawe tylko, czy bardziej na wzór A6 (dwa ekrany), czy Q3 (hybryda analogowego sterowania z dotykowym).

Opublikowano
W dniu 9.02.2019 o 11:04, tadziak napisał:

Super, ciekawe tylko, czy bardziej na wzór A6 (dwa ekrany), czy Q3 (hybryda analogowego sterowania z dotykowym).

Właśnie jestem w Audi i mówią, że będzie wnętrze takie jak w A3/Q3.

Opublikowano
34 minuty temu, Hugo napisał:

Właśnie jestem w Audi i mówią, że będzie wnętrze takie jak w A3/Q3.

To dziwne. Bo grafiki w necie przedstawiały dwa ekrany dotykowe.. No i A4/A5 zawsze było poziomowane wyżej niż A3 z ferajną..

Opublikowano
23 minuty temu, Kosmita napisał:

To dziwne. Bo grafiki w necie przedstawiały dwa ekrany dotykowe.. No i A4/A5 zawsze było poziomowane wyżej niż A3 z ferajną..

Też się zdziwiłem ?

Opublikowano
4 minuty temu, Hugo napisał:

Też się zdziwiłem ?

Ale oni w tych salonach to sami często nie wiedzą wielu rzeczy, a pitolą 3 po 3. Więc jeszcze bym tego nie brał za 100% pewną informację ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...