MarcinL Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 O widzę, że masz blendy led lusterek. W styczniu robię testy nowego rozwiązania żeby mocniej świeciło. Dam Ci znać czy spisze egzamin 1
lewiatan1989 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2019 2 minuty temu, MarcinL napisał: O widzę, że masz blendy led lusterek. W styczniu robię testy nowego rozwiązania żeby mocniej świeciło. Dam Ci znać czy spisze egzamin Będę czekał na info bo Wszyscy wiemy jak Ori świecą 2
Adam87 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 22 godziny temu, lewiatan1989 napisał: Wspominałem w niedzielę, że robiłem polerkę, wczoraj drl a dziś wyjechałem z garażu i efekt mi się mega podoba A przy okazji Drodzy Koledzy życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oczywiście wielu udanych modów i bogatego Gwiazdora/Mikołaja/Dziadka Mroza/inne Darku aż się świeci Pięknie Dla was również Wesołych Świąt 21 godzin temu, MarcinL napisał: O widzę, że masz blendy led lusterek. W styczniu robię testy nowego rozwiązania żeby mocniej świeciło. Dam Ci znać czy spisze egzamin Daj znać, bo u mnie leżą jeszcze niezamontowane to może odrazu zmienię co potrzeba dla lepszego światła. 1
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 22 godziny temu, lewiatan1989 napisał: a dziś wyjechałem z garażu i efekt mi się mega podoba Jeszcze jakby wyjechał z nowymi lśniącymi kloszami Jak na amatorskie zabawy, to bardzo ładnie ogarnięte Darku też się dopiero uczę tego polerowania i chyba na sezon letni tez się zrobi jakąś małą korektę Nie dało się bliżej pod te wiatraczki za domem podjechać ? ? ? 1
lewiatan1989 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2019 Dzięki Panowie 7 minut temu, kamil-vag napisał: Nie dało się bliżej pod te wiatraczki za domem podjechać ? ? ? One na środku pola a u mnie brak Quattro
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 1 minutę temu, lewiatan1989 napisał: One na środku pola a u mnie brak Quattro Nic straconego... zawsze można dołożyć ^^ 4
Norbas Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Poleruj tłusto będzie lustro szkoda teraz auto jeździć Spokojnych i radosnych ? 3
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 9 minut temu, Norbas napisał: Poleruj tłusto będzie lustro
Adam87 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 38 minut temu, lewiatan1989 napisał: Dzięki Panowie One na środku pola a u mnie brak Quattro Cza dołożyć 1
hervi89 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 11 minut temu, Adam87 napisał: Cza dołożyć Popieram wszystkimi kołami 3
Mordeliuss Opublikowano 26 Grudnia 2019 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dokładnie, dokładaj Quattro pare elementow i od razu inne auto 1
lewiatan1989 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 No i się doczekałem. Lampy wylądowały na samochodzie Teraz mogę w 100% stwierdzić @kamil-vag megaaaaa robotaaaaa !!!!!! Za nieocenioną pomoc w montażu dziękuję @MaTeo85 Panowie Wam obu należy się porządne Co ja bym bez Was zrobił A oto efekty: 6
kamil-vag Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Szkoda, że się tak wszystko w tych lampach odbija hehe... Może dorzucisz w wolnej chwili zdj przy naturalnym świetle ? No ale ten ryjek się zdecydowanie bardziej zadziorny zrobił ? Pantera ma nareszcie ładne oczy ? Super, że ten prototyp się do końca udał ? dla przypomnienia, jest to bi-halogen H7 na soczewkach Hella Classic 3" Darek, teraz ta ramka grilla w czerń? 2
Adam87 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Noo Dareczku jest różnica i to spora.. Pięknie siadły I faktycznie ramka w czerń teraz Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Adam87 2
lewiatan1989 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Więc tak to świeci: Więc w mojej skromnej opinii świeci to zdecydowanie lepiej niż zwykły reflektor i to bez dwóch zdań. No i trzeba pamiętać jeden cel, który mi i Kamilowi przyświecał najbardziej - w przypadku kontroli jest to nadal halogen h7 Edytowane 2 Stycznia 2020 przez lewiatan1989 2
kamil-vag Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zaraz padną pytania dlaczego krzywo, dlaczego bez jednego schodka ? Uprzedze pytania. To nie jest soczewka xenonowa a bihalogenowa ori montowana w najnowszych VW/Skoda... Kształt przesłony jest całkiem inny, nie jest w poziomie zarówno ani w jednej, ani w drugiej części, jak to w większości znanych projektorów. To taki kształt właśnie trochę wulkanu... I widać to na kreskach u Darka... Będę próbował osadzic trochę inna soczewkę, też na H7 Bi-halo w której przesłona jest już pozioma... 1
Damianq Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Brawo chłopaki ! Wyszło coś naprawdę fajnego Widzę, ze jak będę wrzucał do siebie soczewkę z B8,5 to można już pytać jak się lampy składa 2
kamil-vag Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nooo Darek to chyba już specjalistą został od rozbierania i składania ? Ale lampki w B7 to przyjemna robota, soczewki B8.5 to praktycznie P&P ? Także dasz radę bez niczego ? 2
Mordeliuss Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Noooo świetna robota, czekałem na tą relację auto zrobiło się jeszcze bardziej niegrzeczne Teraz tylko grill w czerń i będzie elegancko. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Mordeliuss 1
Rekomendowane odpowiedzi