vSilveR Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Temat zamknięty Edytowane 26 Maja 2018 przez vSilveR
przem8 Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 Jak z okolic akumulatora i na rozgrzanym to tylko jedno przychodzi do głowy - słynny napinacz łańcuszka. Lepiej nie jeździj i pokrywa zaworów do góry, zobacz co się tam dzieje. Sprawdź jeszcze ciśnienie oleju na rozgrzanym.
vSilveR Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Auto jak narazie stoi u właściciela ponieważ byłem go dzis ogladac i zastanowilo mnie to stukanie. Wstrzymalem sie dzis wlasnie z kupnem ze wzgledu na to. Zastanawialem dzis czy ten silnik jest na lancuszu czy normalnie. Nie mam pojecia ponieważ w silnikach 1.8t jestem poczatkujacy. Moze autko stalo troche i dlatego.
sitar Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 Rozrząd jest na pasku od strony zderzaka a od strony grodzi -akumulatora wałki rozrządu spięte są łańcuszkiem i tak jak kolega pisał to on może hałasować
vSilveR Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Duzy koszt naprawy tego i czy w ogole oplaca sie robic?
przem8 Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 37 minut temu, vSilveR napisał: Zastanawialem dzis czy ten silnik jest na lancuszu czy normalnie. Odpuść to auto i proponuję zgłębić wiedzę na temat silników 1.8t.
mszark Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Olej to auto. Tak nap... że możesz na warsztat nie dojechać.
Rekomendowane odpowiedzi