hunter91 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 20 godzin temu, Łukasz13 napisał: Byłem się właśnie przejechać Twoją s4 po powrocie do serii i muszę przyznać że łeb już urywa hahhahha Dzięki za ogarnięcie przyjacielu. Polecam tego pana,jak żyje nie znam lepszego znawcę tych tematów,a historię tjunerow mam bogata ? Auto zapitala aż nie chce się wysiadać,poprawiliśmy tylko to że auto w serii jeździ troszkę ubogo więc w zasadzie na przeplywce tylko 10gs przybyło także myślę że ponad seria lekka jest i jeździ bardzo przyjemnie,a co to bd po sofcie ? ?
hunter91 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Opublikowano 7 Lipca 2018 W dniu 3.07.2018 o 21:08, Lukaszhenleys napisał: Co tam w niej nie chulalo?? Uboga mieszanka. Po prostu ktoś kiedyś wymienił ECU,wlutował kość i niby było wszystko ok a jednak z podpięta przeplywka były korekty fatalne. Z odpieta ok,więc po kilku dniach męk doszliśmy do sedna sprawy i zaryzykowałem kupić ECU z 2.7 bit i mieliśmy rację. ? Teraz trochę odskoczni ,polatałem sobie dziś A4-ka . Muszę powiedzieć że jedzie,no i więcej pali niż eska. A jednak ! Trzeba było przewietrzyć troszkę,umyć pogłaskać pedał gazu.? Musiałem uwiecznić tą chwilę 1
wesz82 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Normalna ska? Cos czuje ze jak pierwszy wózek zmieni wlasciciela to polecisz na maxa ze zmianami?
hunter91 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 Godzinę temu, wesz82 napisał: Normalna ska? Cos czuje ze jak pierwszy wózek zmieni wlasciciela to polecisz na maxa ze zmianami? Tego się obawiam ? Lecz nie dajmy się ponieść,żona niedługo rodzi trzeba będzie wyluzować...na później xD
wesz82 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 40 minut temu, hunter91 napisał: Tego się obawiam ? Lecz nie dajmy się ponieść,żona niedługo rodzi trzeba będzie wyluzować...na później xD Stary graty?
krzysiek_f Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Kolega pewnie ochoczo i dzielnie pomaga żonie przy dziecku ?
hunter91 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) W dniu 4.03.2019 o 19:28, wampir napisał: A co tu tak cicho ? Spokojnie przyjacielu jakoś tak nie zaglądałem na forum aż dziś mnie coś przeszło przez myśl.. Parę fotek. Ogarniam Garaż, córka się super chowa, ja znalazłem nowe hobby na zdjęciu jest. Zrobiłem bixa Soft 320km 460nm Poduche dyfra zrobiłem i sporo innych rzeczy o których zapomniałem. Fura dobrze chodzi. Zostało do ogarnięcia to zmienić Sprężyny bo za nisko, rozrząd na dniach w brg Motors, ogarnąć zbieżność bo niestety ostatnim razem koło prawe ucieka Góra w silnika stronę i okazuje się że krzywa zwrotnica trochę s4 przeciwnościa jest mojej bylej a4 b5 ale już ogarnięte tylko zbieżność ustawić i będzie tip top. Rusza grube mody niedługo typu turbiny k04 downpipe Chłodnica oleju Icki lepsze. Będzie fotorelacja jak zawsze yo Edytowane 5 Marca 2019 przez hunter91
Matleniuszek Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Jakie koszty bixa? Lampy miałeś w dobrym stanie? Kto Ci to ogarniał i jak wrażenia? Zostało poziomowanie z seryjnymi silniczkami lamp?
wampir Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Pokaż jakiś filmik jak to jedzie np 100-200. Pewnie nieźle zapierdziela.
hunter91 Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 W dniu 6.03.2019 o 19:23, wampir napisał: Pokaż jakiś filmik jak to jedzie np 100-200. Pewnie nieźle zapierdziela. Spokojnie, umówimy się to się przejdziesz W dniu 6.03.2019 o 09:15, Matleniuszek napisał: Jakie koszty bixa? Lampy miałeś w dobrym stanie? Kto Ci to ogarniał i jak wrażenia? Zostało poziomowanie z seryjnymi silniczkami lamp? W moim przypadku 550zl. Gwerty z tego forum, polecam. On ci wszystko wyjaśni. Świeci bardzo dobrze, ja już miałem a4 wcześniej to boom dla mnie było pierwszy raz, teraz wiedziałem czego się spodziewać :). Polecam tymbardziej że 90% b5 ma wypalone odblysniki. W dniu 6.03.2019 o 09:04, krzysiek_f napisał: Gratuluję córy...auta oczywiście też. Dziękuję W dniu 6.03.2019 o 08:43, PiterA4 napisał: Ale chaos w zdj? No trochę haha:)
hunter91 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Żeby nie było że nic się nie dzieje.,niebawem uporzadkuje i wrzucę co potrzeba. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez hunter91 Foto
Rekomendowane odpowiedzi