mcsym Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Przedstawiam swoje Audi A4B5 Avant z 2000r. Co różniło akurat ten egzemplarz od innych? Fabryczny pakiet S4 zew. i wew. – dokładnie tak, dziadek Niemiec poszedł do salonu Audi i zamówił sobie Avant-a w pakiecie S4, tylko silnik 1.8T… Jakby tego było mało, dobrał czerwony kolor z RS4… Oryginalny przebieg 162 tys. km był dodatkowym plusem. Poza tym auto utrzymane w bdb stanie, a resztę się dopieści… W skrócie: Audi A4 1.8T AWT 150km - klimatornic - elektr. szyby, lusterka - ABS - Air Bag - skórzane wnętrze Recaro Tuningi: - gwint KW - koła Alutec 19' 8,5J ET 30 + Opony Hankook Ventus S1 Evo 215/35 - Hamulce przednie Brembo Z18 z Cayenne (345mm) - wkładka filtra powietrza K&N - nowe reflektory przednie Valeo - grill RS4 - wydech: DP + środkowy przelotowy + końcowy przelotowy Plany, hmm, jest to typowy dupowóz więc bardzo nisko nie będzie, poza tym to dopieszczenie i podniesienie nieco mocy Dalej jak zwykle czas pokaże… Zawsze z każdym autem zaczyna się tak samo Sezon 2017 Wnętrze: W zimę trochę większe tuningi były: 1. Hamulce 2. Potem były poszukiwania gwintu, stanęło na KW 3. Nowe reflektory Valeo 4. Koła. 5. KN Auto na sezon wygląda tak: Edytowane 10 Czerwca 2018 przez mcsym Dodanie zdjęć 1
BlackHazelAudi Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ładna Sztuka polecam ci duże prawe lustro lepiej wygląda autko wizualnie no i wiecej widzisz w prawym Lustereczku
Hiper Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 fajnie , tylko tylne hamulce teraz trochę za małe
Mukade93 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 auto spoko, a co do hamulców to tylnich prawie nie widac przez przednie XD
mcsym Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 BlackHazelAudi, dzięki, lusterko zostaje ori dobranie odpowiedniego odcienia w tym kolorze graniczy z cudem. Wiem, bo z listwą tylnej rejestracji się bujałem. Hiper, Mukade93, nie wszystko na raz da radę zrobić. W ośce jest o wiele trudniej zrobić większy tył niż np w Q, a pakowanie 280mm trochę bez sensu, bo niewielka różnica będzie. Póki co szukam sposobu na minimum 300mm, narazie auto jeździ, pewnie w zimę do tego wrócę.
hunter91 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Bardzo ładna sztuka. Te zaciski to z czego ?
mcsym Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 Marek24, dzięki. Szafa, dzięki, na zdjęciach zawsze jest lepiej niż w rzeczywistości Jak tam hamulce, bo widzisz, że mnie tu atakują hunter91, zaciski z Porsche Cayenne
szafa Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Spokojnie, myślę że w najbliższym czasie będzie efekt
black4 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Witaj, Piękne autko. Widać, że sporo pracy włożyłeś w dopieszczenie . Wisienką na torcie byłby czarny grill, ciemne wnętrza lamp i boczne kierunki, boczne i tylna ciemne szyby i końcówka wydechu w czerń. Pozdrawiam
Veiru Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ależ ona jest ładna! Powodzenia w dalszych modach ✌️
maniek2408 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 No pogratulować zadbanej sztuki ,staraj się jak najdłużej utrzymać taki stan a nawet lepszy .
mcsym Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 black4, wszystko co wymieniłeś jest dla mnie nie do zaakceptowania, no może poza końcówką wydechu, ale szanuję opinię z zewnątrz nie przewiduję zmian. Veiru, radimm, dzieki. maniek2408, fakt, trafiła się bardzo zadbana sztuka i nie zamierzam tego zepsuć ?
Frond Side Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 o panie GRATULACJE fury zrobiona ze smakiem nawet brak Q nie przeszkadza ;D
PiterA4 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 hej mam pytanie nie ty sprzedawałes te dare?? bo kiedys byLem w dąbrowie oglądac takie dare i własciciel wysłał mi zdj ktore tu dałes?
mcsym Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 Hmmm, no sprzedawałem w zeszłym roku ale był jeden klient oglądać i je zabrał w okolice Gliwic z tego co pamiętam...
Rekomendowane odpowiedzi