Brak ogrzewania na wolnych obrotach
1 1

    4 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam, mam problem z moim a4b6 1,8T AVJ. Ubywa mi płynu chłodzącego a na wolnych obrotach nie działa ogrzewanie, dopiero jak przytrzymam na obrotach lub podczas jazdy leci ciepłe powietrze.. jakieś pomysły podpowiedzi? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zrób test n CO2 w układzie od tego bym zaczął, może być też pompa wody tam czasami wirnik odklejał się i nie pompowało płynu ale pokolei najpierw test bo gdxieś ten płyn ucieka rozumiem że wycieków nie masz?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Możesz kolego napisać czy udało Ci się rozwiązać problem z tym grzaniem na wolnych, mam podobnie w swoim AVJ.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Również mam problem z ogrzewaniem na wolnych obrotach. Audi a4 b6 alt. 

    W tygodniu zrobię test na co2 i będę czyścić nagrzewnice. 

    Płynu ubywa mi odkąd założyłem lpg. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    1 1

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.